BLOGKERESŐ

2017. január 7., szombat

e-bay find: Skinfood Fresh Fruit Lip & Cheek Trio

Nagyon-nagyon rég nem rendeltem már koreai sminkterméket e-bayről (meg úgy egyáltalán sehonnan), viszont pár hete arra gondoltam, hogy idén azzal kezdem az évet, hogy beújítok valami klassz kis pirosítót, mivel megfogadtam, hogy idén igenis keresek magamnak egy olyan darabot, amit tényleg rendszeresen használok is majd. Keresgetés közben futottam bele a Skinfood Fresh Fruit Lip & Cheek Trio-iba, és nem is nagyon vacilláltam rajta, annyira megtetszett. Az év első tesztjét róla írtam Nektek! 😊



Teszt, képek.

A Skinfood Fresh Fruit Lip & Cheek Trior egy friss gyümölcsök ihlette arcra és ajakra is használható pirosító trió, mely 6 féle színváltozatban kapható, az ára kb. 2000 Ft, a kiszerelése pedig 3 x 2,5 g. Én a cosmeticmarket2012 nevű eladótól rendeltem (ezt), kb. 3 hét alatt érkezett meg, de ugye most volt a nagy karácsonyi postaösszeomlás, szóval gondolom megy ez gyorsabban is.


A Skinfood eléggé brillírozik a krémes állagú, gyümölcsös pírek terén - a Krémmánia egyik legnépszerűbb koreai sminkterméke a szimpla Skinfood Fresh Fruit Lip & Cheek, ami egyébként árban nagyjából ugyanennyi, viszont összességében 1,5 g-al kevesebb van benne, igaz, még így is majdnem 1,5 x nagyobb mennyiséget tartalmaz, mint a Bobbi Brown Pot Rouge, aminek mellesleg nagyon szuper dupe-ja mindkettő.

A trió tégelye nagyon tetszetős és stramm, és nagyon praktikus a mérete, olyan igazi kis tenyérbesimuló darab. A monohoz hasonlóan ez is csúszófedeles kivitelezést kapott, amit egy kézzel is ki lehet nyitni, viszont nagyon megbízhatóan zár.

04 Fig árnyalatban

Az enyhén barackos-almás illatú (engem picit a Nina Ricci Ninájára elmékeztet), szuperül pigmentált pírek állaga kemény, de krémes jellegű, és könnyű eloszlatni a bőrön. Az ajkakról értelemszerűen hamarabb eltűnik, mint az orcámról, ahol viszont viszonylag tartós (krémpírhez képest persze...), szóval én elsősorban inkább pírként ajánlom Nektek, már csak azért is, mert az ajkak ráncaiba hajlamos kissé becsücsülni és kissé szárít is (a lenti képen is egy csepp szájfénnyel viselem). Persze utazásnál jól jöhet, hogy szájra is kenhető, de hétköznap szerintem ne erőltessétek... :)


A tégelybe sajnos - az ajakecsetet leszámítva - szinte lehetetlen ecsettel belenyúlni, ezért én almácskáimra és az ajkamra is egyaránt kézzel szoktam felvinni, már csak azért is, mert sokkal egyenletesebben teríthető, rétegezgethető az ujjam melegétől. Egyébként nagyon kevés kell belőle egyszerre, nem nehéz érzetű, és külön imádnivaló, hogy egy kis üde fényt is ad a bőrnek.


Ajánlom? Abszolút. Szuper, kis termék, és az itthoni low budget kínálatban még mindig nem nagyon vannak ilyen típusú termékek (főleg nem ilyen tetszetősek), ráadásul a minősége az árához képest kimagasló.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése