BLOGKERESŐ

2017. január 21., szombat

Újdonság teszt: IsaDora Eye Sculptor Bar

Az IsaDora idén tavasszal a matt look köré építette fel a limitált kiadását - a Cool Matte kollekció zászlóshajói nude árnyalatú folyékony rúzsok, egy hatalmas kiszerelésű dúsító szempillaspirál és egy matt szemhéjpúder paletta, melyekkel gyönyörű, elegáns sminkeket lehet kreálni, és melyek akár a hétköznapi sminkrutinba is csodálatosan beilleszthetőek, vagyis kifejezetten jól kihasználható darabokról van szó, amiért nálam mindig hatalmas pluszpont jár!A kollekció egyik legszebb és legkiemelkedőbb darabja szerintem az Eye Sculptor Bar lett, róla hoztam most tesztet és persze képeket, hogyan működik élesben! 😊

Az IsaDora Eye Sculptor Bar egy 4 matt árnyalatot és egy gyöngyházfényű highlightert tartalmazó szemhéjpaletta. Az ára 6990 Ft, ezért 7,5 g-t kapunk.
"Szemhéjpúderpaletta a tökéletesen kialakított szemsminkhez, 4 matt, egymással keverhető árnyalattal és egy gyöngyházfényű highlighterrel. Lágy, selymes textúra, bársonyos finis és tartós hatás."

A színek nagyon jól lettek összeválogatva, tetszik, hogy a legjobban fogyó (matt bőrszín) árnyalat uralja a palettát, a maradék 4 színből pedig gond nélkül lehet egy egyszerű nappali, de akár egy füstösebb esti sminket is kreálni. A padlizsános beütésű barna színért külön pluszpont jár, tetszik, hogy nem a barna árnyalatain zongoráztak végig, hanem csempésztek egy kis izgalmat is a palettába.

A festékek nagyon finom selymesek, az egyetlen hibájuk, hogy kissé porolnak, viszont gyönyörűen pigmentáltak az árnyalatok (főleg a matt finisűek), és minimális mennyiséget is szép egyenletesen, foltosodás nélkül lehet satírozni, építgetni. A színek egymással is hibátlanul vegyülnek, szinte láthatatlanul el lehet dolgozni a színek közti átmeneteket.

A színek tartóssága egyébként lenyűgöző, alappal reggeltől estig ugyanolyan állapotban maradnak, szóval hosszabb, rohangálósabb napokon is bátran lehet ezért a palettáért nyúlni.
Ajánlom? Igen, szépen összerakott, jól kihasználható paletta, hibátlan minőségű festékekkel! Nálam már most az év egyik kedvenc palettája! 💗

A terméket az IsaDorától kaptuk tesztelésre, de ez a véleményemet nem befolyásolja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése