BLOGKERESŐ

2017. március 1., szerda

Havi kedvencek - 2017 február

Vééégre itt a naptári tavasz (reméljük hamarosan beéri az időjárás is), és természetesen vele együtt itt vannak az ehavi legek is... :)


Arcápolás



Az arcápolás kapcsán még mindig nagyon pörögnek a (fátyol)maszkok, nem csoda hát, hogy az aranyérmes ebben a hónapban a Garnier Moisture + Freshness Szuper Hidratáló, Tisztító Textil Maszk lett.
A legtöbben akciós áron (600 Ft) vettétek, és azt írjátok róla, hogy bőségesen át van itatva anyaggal, illetve hidratálttá és kisimulttá teszi az arcotokat. Az új Balea Sweet Mandarin Ajakápolónak a vélemények szerint narancsos túrótorta illata van, finom az íze, és a hidratáló hatása is rendben van. Bár a levendula nem épp a bőrnyugtató hatásáról híres, de a Balea Bőrnyugtató Maszk Levendula Illattalt is sokan szerettétek - kellemes, könnyed mousse állaga van, és puhává, üdévé teszi az arcot. A damaszkuszi rózsavízben gazdag Aromax Botanica Micellás Sminklemosó és Arctisztító Víz Rózsavízzelre csupa pozitívat írtatok -  jól tisztít, nem csípi a szemet és ragacsos érzetet sem hagy maga után.


Testápolás&illat



A hónap legje az alig 300 Ft-ba kerülő Balea Urea Handcreme lett. Nem csak az illata finom (sokatokat a gyümölcsös zizire emlékezteti), de gyorsan beszívódik és selymes bőrt hagy maga után, és még a nagyon száraz kezeket is rendbe tudja tenni. Kicsit megosztó, de népszerű darab volt februárban a "csillagocska és felhőcske illatú" (sic!) Balea Regenbogen Tusfürdő - az illata igazából nem egy nagy durranás (enyhe kókuszos-vanílilás), a legtöbben töredelmesen be is vallottátok, hogy csak a csomagolása miatt vettétek meg. Az Avon Sensual Dream Étcsokis-Kókuszos Krémtusfürdőnek viszont a beltartalmáért is egészen odáig voltatok - az illata tömény csoki egy kis kóuszos felhanggal, krémes és sűrű állaggal. A hónap parfümje a nem túl tartós, viszont kellemesen friss és könnyed illatú Avon Pure For Her Kölni lett.



Hajápolás



A hónap hajápolási legje a Lush R&B Hajvégápoló lett, aminek nem csak az illatát dicsértétek, de a vélemények szerint a száraz hajjal is csodát tesz, ráadásul lassan fogy. A Balea Hővédő Sprayt a "vastagon spriccelő" szórófejét leszámítva nagyon dicsértétek - jó az illata, nem zsírosít és a hajat is kellően védi. Az 12 alkalmas AlfaParf Semi Di Lino Diamante Care Illuminating Olajesszenciát kúraszerűen szoktátok bevetni, és állítólag nagyon szép fényes, sima, puha hajat lehet vele elérni. A BaByliss Curl Secret Ionic C1100E-ről pedig azt írtátok, hogy könnyen és gyorsan lehet vele dolgozni, ráadásul több napon át megtartja a haj az ezzel kreált hullámokat.



Smink



A hónap legje az éppen kifutó Essence Forbidden Volume Szempillaspirál lett, amiről azt írtátok, hogy "mindent tud, amit a neve mond", vagyis gyönyörűen dúsít és hosszít, igaz, kicsit nehéz lemosni. A Real Techniques Miracle Complexion Spongeval kapcsolatban az a tapasztalat, hogy viszonylag sokáig bírja, nedvesen szuperpuha lesz és szép egyenletesen lehet vele eloszlatni az alapozót. Az új Catrice 24H Made To Stay Alapozóról az a tapasztalat, hogy szépen (kb. közepesen), viszont természetesen fed, könnyű eloszlani, és még sok sem kell belőle. A magasabb árkategória legje a Zoeva Cocoa Blend Paletta lett, amibe nem csak a színek lettek tökéletesen összeválogatva, de minőségileg (satírozhatóság, pigmentáltság, tartósság) is hibátlan.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése