BLOGKERESŐ

2017. február 25., szombat

Újdonság teszt: MAC Viva Glam Taraji P. Henson rúzs + szájfény

Rúzs-és szájfénymániásként mindig nagyon várom a MAC VIVA Glam kezdeményezésének legújabb darabjait - a kampányt még 1994-ben indított el a márka, és a lényege, hogy kollekciók részeként megjelenő, egymáshoz tökéletesen illő rúzs és ajakfény bevételének száz százaléka az AIDS ellen küzdő szervezetekhez kerül a világ több országában, így hazánkban is.



A 2017-es kampány arcának Taraji P. Henson színésznőt választották, a hónap elején debütált a tavaszi kampány élénk fukszia rúzsa és szájfénye.

MAC Viva Glam Taraji P. Henson Lipstick és Viva Glam Taraji P. Henson Lipglass egy 1 éven át kapható limitált kiadású, egymáshoz illő rúzs és szájfény. A rúzs ára 6100 Ft, a szájfényé pedig 5900 Ft, melyet teljes egészében jótékony célra fordítanak, ráadásul az itthon eladott termékek hazai szervezeteteket támogatnak.



A rúzs szatén finisű, az árnyalat hivatalosan a bright fuchsia megnevezést kapta, vagyis egy élénk (hideg, kék tónusú) fukszia szín, alig észrevehetően irizáló gyöngyökkel. Ahogy az előző Viva Glam kampány rúzsa, úgy ez is egy játékos, nőies és fiatalos szín lett, és bár tény, hogy ez is elég feltűnő árnyalat, viszont szerintem sokkal hordhatóbb, mint Grande kisasszony lilája volt. Bár hivatalosan matt, nem annyira szárító hatású a formulája, mint mondjuk a Retro Matte formulájú rúzsoknak, egész napos viseléssel sem lesz tőle kellemetlen érzése az ajkaknak. Igaz, többször is át kell húzni a teljes fedésért, de csodaszép egyenletesen fed, nem kell alá ceruza, és a tartósságával is elégedett vagyok, az evés-ivást is nagyon jól állja, plusz szépen kopik.



A szájfény rich fuschia, vagyis csillogó fukszia árnyalatot és pink csillámokat kapott. Önmagában is közepes fedést ad, de kicsit azért szeret az ajakráncokba becsücsülni, viszont a rúzs fölé kenve nagyon szépen fényesíti és mélyíti annak a színét (ld. lenti kép), és együtt kifejezetten hidratáltan tartják az ajkakat. A szájfény állaga amúgy elég testes, de csak icipicit ragad, viszont kényelmesen viselhető és meglehetősen tartós, rajtam 3-4 órán át simán fennmarad. Nekem egyébként most jobban tetszik a finis szájfény nélkül, de persze vele is nagyon szép.



Ajánlom? A rúzsnak most is gyönyörű színe van (sötétebb bőrűek előnyben), minőségileg hibátlan, a szájfény pedig nagyon szépen kiegészíti, ráadásul jótékony célra megy a teljes bevétel. Engem ezúttal is meggyőztek.

A termékeket az Estee Laudertől kaptuk tesztelésre, de ez a véleményemet nem befolyásolja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése