BLOGKERESŐ

2022. július 25., hétfő

Csillámos szárazolajok testre

Bár a véleményeitek alapján főleg télen szerettek olajakat használni a bőrötökre, nagy rajongói vagytok a szárazolajaknak nyáron is, mivel nagyon szép fényt adnak a bőrnek, a finomra őrölt aranyszemcséket tartalmazó verziók pedig még inkább fokozzák ezt a hatást.


A Nuxe Huile Prodigieuse OR talán az egyik leghíresebb csillámló szárazolaj és a krémmániások is nagyon szeretik, jelenleg 4,14 csillaga van.
A vélemények szerint gyorsan felszívódik, kiválóan hidratál és semmiféle ragadós vagy olajos érzetet nem hagy maga után, csak az apró, szikrázó csillámokat. Az összetételét tekintve többféle növényi olajat is tartalmaz, többek közt makadámdió-, mandula- és mogyoróolajat.

A másik nagy kedvencetek a Yves Rocher Monoi de Tahiti Hidratáló Ragyogó Testápoló Olaj, aminek az illatáról azt írjátok, hogy nagyon hasonlít a Nuxe olajáéhoz, csak ugye ez árban kedvezőbb, igaz, ebben jóval kevesebb féle növényi olaj kapott helyet, viszont ezt is hamar felszívja a bőr és hajon is nagyon jól működik.

A pénztárcabarát árkategóriában a szezámmagolaj alapú Avon Planet Spa Radiance Ritual Többfunkciós Olaj lehet egy ígéretes alternatíva, amit az ígéretei szerint háromféleképpen is lehet használni: testolajként, kéz- és körömápolóként, valamint fürdővízbe öntve.

Egy másik olcsóbb alternatíva a különlegességként acai olajat is tartalmazó Balea Summer Sunset Csillámló Testolaj, ami a véleményitek szerint nagyon visszafogott, kellemes fényt ad, de ha rásüt a nap, akkor csillog-villog. A gyönyörű bársonyos fényen túl még remekül ápol is, bár többen is kiemeltétek, hogy kicsit nehezen szívódik be és emiatt némiképp zsíros érzetű.

Ha pedig luxus kategóriában gondolkodtok, akkor az Omorovicza Csillámló Arany Olaját érdemes szemügyre vennetek, ami 6 féle olajat, szuper antioxidánsokat (C-vitaminE-vitamin és Squalene) és igazi arany részecskéket találhatunk benne. Illata az ylang-ylang édes jegyeit viseli és csupa maximum csillagos véleményt kapott idáig - állítólag nagyon jól hidratálja a bőrt és a benne levő csillámok is kifejezetten diszkrétek.


Próbáltátok már valamelyiket? Szeretitek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése