BLOGKERESŐ

2022. augusztus 2., kedd

Havi kedvencek - 2022 július

Hiába járunk a nyaralós szezon közepén, az új vélemények száma mit sem csökkent júliusban. Mutatjuk, mely kozmetikumok lettek a hónap Krémmániás kedvencei.

Arcápolás


A CeraVe Hidratáló Arckrém SPF50 szuper értékelésekkel nyitott nálunk, nem csoda, illatanyagmentes és egyszerre gondoskodik a hidratálásról és a megfelelő fényvédelemről. Pumpás kiszerelése kényelmes, úgy tapasztaltátok, nem fényesíti durván a bőrt, és nem is hagy fehér réteget rajta, továbbá nem kukacoskodik.  
Az Elyn's Lab Age Limit 0,5% Vízbázisú Retinol + NMF Szérum színötös értékelésű, köszönhetően annak, hogy nem ragacsos, nem olajos állagú, hatása látványos, és árban is megfizethető magyar termék, ami könnyen elérhető a dorgériákban is. 
A Revox Mandelic Acid 10% + HA egy 4,64 értékelésű gyengéd AHA savas hámlasztó. Azt írtátok róla, valóban nem irritálja a bőrt heti 2-3-szori használat esetén sem, hatásos a pattik, mitesszerek kezelésében. Szépen felszívódik, kényelmes a bőrön többlépcsős rutin részeként is. 
A Balea Beauty Expert Peeling Cleanser 0,8% AHA & 3% PHA jól jöhet, ha dekoltázson, háton, vagy máshol pattis a bőrünk, gyengéd hámlasztó hatása segíthet ezeket eltüntetni. Arcon volt, akinek szárított, de a többség szerint szuper arctisztítóként is, igaz a napi használat mérlegelendő. A benne található kémiai hámlasztó mennyisége alapján gyengéd, ám ha más hámlasztó készítményeket is használunk, sok is lehet a bőrnek. 

Testápolás & parfüm


A Balea Tropic Fantasy Borotvagél mind illatával, mind használhatóságával meggyőzte a véleményezőit, jó lesz hát igyekezni, mert limitált szériás a termék. Jól habosodik, így kevés is elég belőle, teszi a dolgát, a borotválkozást megkönnyíti.
A Balea Caribbean Feeling Tusfürdő szintén nyári kiadás, ami kókusz és frangipáni illattal csábít, méghozzá kiválóan. Igazi nyári illatúnak tartjátok, hozza a márkától elvárt tisztító hatást, és a bőrt nem szárítja (de azért hidratáljatok utána).
A Dove Go Fresh Passiógyümölcs & Citromfű Dezodor illata a többségnek a nyári melegben is bejött, és hasonlóan a többi Dove dezodorhoz, ez is hatásosan teszi a dolgát a tapasztalatok szerint. Fehér foltot hagyhat, célozzatok jól kifújáskor. 
A hónap kedvenc parfümje a Lancôme Idole Nectar EdP lett, ami popcorn, rózsa, karamell és vanília illatjegyekből komponált, kifejezetten tartós illat. Édes-karamellás illat, aminek ősszel is helye lesz a polcokon, krémes, lágy jellegét a rózsa szépen kiegészíti. 

Hajápolás


A Schwarzkopf Color Live Hajszínező Pakolás többféle színben is elérhető, úgy találtátok, a szőke változat nagyon szépen hamvasítja a hajat, a többi árnyalat pedig sötét hajon szép árnyalást, világosabb alapon hordható, vállalható színt ad. 3-4 mosásig tart az eredmény, ha még van egy kis idő hajfestésig, amit át kellene hidalni valamivel, jó szolgálatot tehet, vagy akkor is, ha egy kis kísérletezgetéshez támad kedv.
A Pantene Pro-V Miracles Silky & Glowing Sampon erős kezdéssel indított a Krémmánián, jó véleménnyel voltatok illatáról és tisztító képességéről. Szépen habzik, könnyen kimosható, a haj puha, fényes lesz tőle.
A Balea Szenzitív Sampon a vélemények alapján a zsíros hajúaknak lehet kedvence, ráadásul árban is kimondottan baráti. A hajat ápolja, puhábbá teszi és szép fényt ad neki, eddig csillagos ötösön áll nálunk az értékelése.
A Garnier Fructis Vitamin & Strength Szérum illata egyértelműen levett titeket a lábáról, és hajápoló képességeit is sok dicséret illette. Nem nehezíti el a hajat és nem zsírosítja, van, aki hajmosás előtt, más két hajmosás között is bevetette, sikerrel.

Smink


Szinte kivétel nélkül ötcsillagos értékeléseket kapott eddig a Dior Forever Skin Correct Concealer, ami úgy tűnik, mindent tud, amit egy korrektortól elvárnánk, így még az ára felett is érdemes szemet hunyni. Nem nehezíti el a bőrt, szép a fedése, nem ül bele durván a ráncokba így szemkörnyékre tökéletes, megfelelő a színválaszték, a kisebb piros foltokat is jól elfedi. 
Ha barátibb áron kerestek korrektort, a Miss Sporty Perfect To Last Camouflage 2 In 1 Alapozó és Korrektor kipróbálásra alkalmas lehet az első vélemények alapján. Könnyed állagú, félmatt, közepes fedésű, egészen világos színekben is elérhető és a tartóssága is megfelelő.
Az Essence Lash Princess Powerful Curl & Volume Szempillaspirál a vélemények alapján tartós, szépen hosszítja a pillákat anélkül, hogy összetapasztaná őket. A keféjét kényelmes használni, árban pedig verhetetlen.
A Dori Lashes Click Magnetic X mágneses műszempillákat a vélemények alapján nagyon könnyű felhelyezni, több tucatszor használhatók és többféle változatban is elérhetők a hétköznapitól az extravagánsig. Felhelyezéséhez egy mágneses tust kell használni, a festékhez tapad hozzá a pillasor, így azoknak is megfelelő, akik bőre nem bírja a pillaragasztókat.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése