BLOGKERESŐ

2017. július 23., vasárnap

5 termékek férfiaknak, amit mi nők is imádunk

Van egy fiú barátom, akivel ha nagy ritkán találkozunk, szinte mindig szóba kerül az a bizonyos eset, amikor egyszer megpróbált utánanézni valaminek KM-en, és szegény pont egy olyan férfikozmetikumra kattintott rá, ami alatt csupa olyan véleményt talált, amiben nők dicsérték az adott terméket egy teljesen más funkcióban. 


Tudom, ez neki kevésbé volt vicces, mert tudtommal azóta sem járt az oldalon, viszont engem megihletett, hogy összeszedjem Nektek a KM legnépszerűbb férfikozmetikumait, amit szinte biztos, hogy több nő használ, mint férfi... 😛

Nivea Men After Shave Balzsam Érzékeny Bőrre már több, mint 100 véleményt begyűjtött, és a legtöbb nem úgy indul, hogy "Nagyon bejött a páromnak, mert...", NikkieTutorials óta ugyanis már nagyon sokan tudjuk, hogy ez a termék kifejezetten alkalmas smink alá primerként. Felvitel után még pár másodpercig kicsit pasis az illata (igaz, ez szerencsére ez a kis illat hamar el is illan), viszont cserébe szuperül helyén tartja a sminket, egységes bőrképet ad és az alapozó is szépen eldolgozható rajta.

Balea Men Energy Q10 Szemkörnyékápoló nem csak jó, hanem teljesen illatmentes is, így nem kell kompromisszumot kötni a hatás és a "pasiszag" között sem. Róla azt írjátok, hogy nagyon komfortos viselet, nem csíp, nem irritál, látványosan hat a karikák ellen és könnyedén lehet rá sminkelni, ráadásul az összetétele is elég impozáns, pedig az ára 1000 Ft alatt van.

Az Old Spice Hawkridge Deo Stift többször fordult már meg a havi- és éves kedvenc listáinkon, mert nem csak nagyon hatásos az izzadás és a szagok ellen, de az illata sem kimondottan férfias, hanem inkább kókuszosba hajló, vagyis nőként is nyugodtan használható.

Az Alverde Men Sampon Vitalizáló és Hajerősítő Hatású Sörrel nem csak a hajmosást tolja ki 1-2 nappal, de nagyon szépen, szinte "csikorgósra" tisztítja a hajat, ráadásul sokaknak tényleg fényesé és dús hatásúvá tette az amúgy lelapulós, vékony szálú haját. Mivel gyógynövényes és nem is igazán erős az illata, ettől sem kell tartani férfias-illat téren.

A Labello Active Care for Men Ajakápoló SPF15-nak nincs illata, íze és nyomtalanul beszívódik, vagyis nem csillognak tőle az ajkak, ahogy a "női" változatoktól a legtöbb esetben igen. A véleményezők közül eredetileg a párjuknak vették meg, majd elorozták


Nektek van olyan kozmetikumotok, amit a pasitoktól csakliztatok el? 😛

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése