BLOGKERESŐ

2023. november 7., kedd

5 termékek férfiaknak, amit mi nők is imádunk

Van egy férfi barátom, akivel ha találkozunk, szinte mindig szóba kerül az a bizonyos eset, amikor egyszer megpróbált utánanézni valaminek KM-en, és szegény pont egy olyan férfikozmetikumra kattintott rá, ami alatt csupa olyan véleményt talált, amiben nők dicsérték az adott terméket egy teljesen más funkcióban. 


Tudom, ez neki kevésbé volt vicces, viszont engem megihletett, hogy összeszedjem Nektek a KM legnépszerűbb férfikozmetikumait, amiket szinte biztos, hogy több nő használ, mint férfi.☺


Nivea Men After Shave Balzsam Érzékeny Bőrre már több, mint 150 véleményt begyűjtött, és a legtöbb nem úgy indul, hogy "Nagyon bejött a páromnak, mert...", NikkieTutorials videója óta ugyanis már nagyon sokan tudjuk, hogy ez a termék kifejezetten alkalmas smink alá primerként. Felvitel után még pár másodpercig kicsit pasis az illata (igaz, ez szerencsére ez a kis illat hamar el is illan), viszont cserébe szuperül helyén tartja a sminket, egységes bőrképet ad és az alapozó is szépen eldolgozható rajta. Többen írtátok róla, hogy szőrtelenítés utáni bőrnyugtatásra és kipattogzás ellen is remek.

Balea Men Energy Q10 Szemkörnyékápoló nem csak jó, hanem teljesen illatmentes is, így nem kell kompromisszumot kötni a hatás és a "pasiszag" között sem. Róla azt írjátok, hogy nagyon komfortos viselet, nem csíp, nem irritál, látványosan hat a karikák ellen és könnyedén lehet rá sminkelni, ráadásul az összetétele is elég impozáns, pedig az ára 1000 Ft alatt van.

A szintén DM sajátmárkás Balea Men Sensitive Nappali Arckrém is nagy kedvenc a női véleményezőink körében, melynek formulája segít megvédeni a bőrt a káros környezeti hatásoktól és hozzájárul a bőr regenerációjához, a benne levő bisabolol, az allantoin, valamint az Aloe vera pedig csökkentik a bőrirritációt. A vélemények szerint nagyon gyorsan beszívja a bőr, ami utána nem fénylik tőle illetve nagyon szépen hidratálja még a kiszáradt, hámló részeket is.

Az alumíniummentes Old Spice Wolfthorn Deo Stift nem csak nagyon hatásos a szagok ellen, de az illata sem kimondottan férfias, hanem inkább narancsosba hajló, vagyis nőként is nyugodtan használható.

A szilikonmentes Alverde Men Active Nature Sampon Bio Komlóval nem csak a hajmosást tolja ki 1-2 nappal, de nagyon szépen, szinte "csikorgósra" tisztítja a hajat, ráadásul sokaknak tényleg fényesé és dús hatásúvá tette az amúgy lelapulós, vékony szálú haját. Mivel gyógynövényes és nem is igazán erős az illata, ettől sem kell tartani férfias-illat téren.


Nektek van olyan kozmetikumotok, amit a pasitoktól csakliztatok el? 😛

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése