BLOGKERESŐ

2023. november 2., csütörtök

Havi kedvencek - 2023 szeptember-október

Az ősz Krémmániás kedvenceinek listájaként is tekinthettek összesítésünkre, hisz szeptember és október hónapot summázzuk most nektek. Persze nagyon kíváncsiak vagyunk rá, mi minden kelti majd fel a figyelmeteket novemberben, ám most lássuk, milyen kozmetikumokkal voltatok elégedettek az elmúlt időszakban. 

Arcápolás


A BioBalance két terméke is a kedvencek közé került, egyikük a BioBalance Szuperszérum Arcra 24 Karátos Arannyal és Peptidekkel, mely 4,58-as értékeléssel zárta októbert. A szérumnak elsősorban peptidtartamát emelnénk ki, ugyanis az a MATRIXYL™ synthe’6 nevű hatóanyag egyik fő összetevője, mely a gyártó ígéretei szerint serkenti a bőr mátrix legfontosabb alkotóelemeinek termelődését, ezáltal hatékonyan simítja a homlokráncokat és a szarkalábakat. Az arany tartalma inkább csak látványelem, és nem kell aggódni, eldolgozás után nem látszik meg a bőrön.
Másik kedvenc lett a márkától a BioBalance Hello Clean 3In1 Mélyhidratáló Arctisztító Balzsam, hiába, mostanság nagyon felkapottá váltak ezek a szilárd(abb) állagú arctisztítók. Úgy találtátok, nagyon szépen tisztítja a bőrt, eltávolítja a sminket is, a hozzá járó kis spatula pedig higiénikusabbá teszi használatát. Ujjanik között gyorsan olvad és selymesen olajos állagúvá válik, így könnyű a bőrön eloszlatni, átmasszírozni vele azt.
A Sunrider Kandesn Pure Tisztító Hab ötcsillagos értékeléssel büszkélkedhet. Bár az ára borsos, kipróbálói szerint nagyon kellemes a használata, tökéletesen tisztítja a bőrt, és nem szárítja azt, sőt, meglehetősen sok hidratáló összetevőt is tartalmaz.
A Pem Delian Phoenix Antioxidáns, Bőrtökéletesítő Szérum egy igazi minimalista kozmetikum, mely niacinamide-ot és C-vitamint is tartalmaz, továbbá hialuronsavat, bőrnyugtató panthenolt és egy kis hámlasztó hatású tejsavat is. Vízszerű állaga van, a vélemények alapján nagyon szépen felszívódik, reggeli rutinban is kényelmes használni.

Testápolás & illat


Szuper barackos illata a top kedvencek közé repítette a Le Petit Marseillais Organikus Őszibarack & Nektarin Tusfürdőt. Kipróbáló zömét meggyőzte nemcsak az illat, de a tisztító hatás is. Klasszikus márka, ami újra reneszánszát éli, érdemes vele próbát tenni. 
A Balea Med Ultra Sensitive Cica Testápoló Krém egy remek drogériás alternatíva lehet a kifejezetten érzékeny, száraz bőr ápolására. Szuper árához jókora mennyiség társul. Összetevői alapvetően a hidratálást, ápolást segítik, de a bőrnyugtatásra, gyulladáscsökkentésre is találunk benne egy kis ázsiai gázló levélkivonatot, Zinc PCA-t és allantoint.
Az Avon Dancing Skies Krémtusfürdő "kozmikus ibolya" illata sokaknak bejött, ám a tusfürdő pozitívumai itt nem állnak meg. Finom krémes állaga van, megfelelően habzik, de nem szárítja a bőrt. Ha szereted a különleges illatokat, érdemes ezzel a tusival is próbát tenned.
A Zara Supreme Vanilla EDP lett a hónap illata, finom fűszeres-vaníliás jellegű, kicsit füstös, kicsit édes, az elején tintás. Ismét megtettek a márkánál mindent, hogy neves illatok dupe-ját alkossák meg ezzel a parfümmel.

Hajápolás


A Matrix Biolage Hydrasource Kondícionáló azzal vette le a lábáról a Krémmániásokat, hogy kiválóan hidratálja a hajat anélkül, hogy elnehezítené azt. A vastag szálú haj is puhább lesz tőle, elmúlik a szöszösség, sprődség már néhány használatot követően.
A Syoss Oleo Intense Sampon a száraz hajat igyekszik regenerálni, és teszi mindezt úgy, hogy nem viszi túlzásba, így nem válik a haj zsírossá, nehézzé. Megfelelően habzik és tisztítja a hajat, illata kellemes, visszafogott.
A L'Oreal Paris Elseve Full Resist With Aminexil 1,5% Szérumot hajhullás esetén javasolják, aminexil összetevője ugyanis erősíti a hajszálakat. A visszajelzések alapján valóban szemmel látható a hatása. Kiszerelését, adagolóját kedveltétek, könnyű vele felvinni a hajas fejbőrre a készítményt.
A Difeel Vegán Keratin Hajkúra esetén többen írtátok, mennyire látványos plusz ápolást nyújtott a sprőd, igénybe vett hajnak. Festés vagy dauerolás esetén is regenerálta a hajszálakat, puhábbá, ápoltabbá téve azokat.

Smink


A Clarins Wonder Perfect Mascara 4D nagyon jó értékeléseket gyűjtött eddig össze a Krémmánián. Dicsértétek minden szempontból: ível, hosszabbít, dúsít, nem kenődik és nem pereg egész napos viselés esetén sem. Pókláb pilláktól nem kell félni, de gyorsan szárad, pepecselni nem érdemes vele.
A Rimmel Wonder Volume Thrill Seeker Szempillaspirál egy érdekes termék, van, aki imádja, más egyáltalán nem kedvelte meg. Dicsérői szerint nagy pozitívuma, hogy szétválasztja a pillákat, barna színben is kapható és szépen építgethető a drámai hatás. Más éppen ezt kevesellte és úgy találta, nem sok változás történt pilláival.
A MAC Studio Radiance Serum-Powered Foundation Alapozó a márka aktuális újdonsága, mely esetén a szérumok bőrápoló erejével kombinálta ikonikus alapozóját. Állaga könnyed, így fényvédős krém fölé is kényelmes lehet, a bőrön észrevétlen, fedése megfelelő. Árnyalatai hasonlóak a Studio Fix-hez, ha abból tudod mi a megfelelő, ennél is megtalálod a kedvencedet.
A NYX Professional Makeup Wonder Stick Cream Blush Krémes Pirosító a rúzsok formáját hozza, duplán. Egész napos viselés esetén is tartós, szuper színpárosításokban találjuk meg, melyek természetes módon árnyalják arcunkat. Ujjbeggyel is szépen eldolgozható, a színek intenzitása megfelelően építgethető.

3 megjegyzés:

  1. Mi alapján kerülnek be ide termékek? Pl a Matrix kondícionálóhoz két vélemény érkezett 2 hónap alatt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Minden hónapban leszűrjünk a vélemények és pontszámok alapján legnépszerűbb 50 terméket minden kategóriában és azokat az újdonságokat válogatjuk le közülük, amik még nem voltak korábban havilegek. Sajnos bizonyos kategóriákban elég fixek egy ideje a legek és nem sok újdonságra érkeznek tömegesen vélemények, jellemzően a felkapott kedvencek viszik el a számokat, azért van ilyen kevés vélemény pl a Matrixon.

      Törlés