BLOGKERESŐ

2017. augusztus 8., kedd

Újdonság teszt: IsaDora BlueBliss nyári kiadás szemre

Na jó, az "újdonság" szó túlzás, mert már jó pár hete a tesztelendők között hever a IsaDora BlueBliss kiadásának csodaszép kék szempillaspirálja és szemceruzája, sőt, már az őszi újdonságok is befutottak idő közben, viszont annyira tetszettek a kampányfotók, hogy arra gondoltam, Nektek is megmutatom, hogy milyen érdekes és szép tud lenni egy kék szempilla-kék szemkontúr párosítás... :)



Teszt, képek.

Grand Volume Lash Color

"Gyönyörűen ívelt, szuper dús, káprázatosan színes szempillák! Szuper dúsító hatás – krémes formula, dús szempillák. Rugalmas és könnyű formula – kiválóan rétegezhető. Hosszabbnak tűnő szempillák – a különlegesen formázott kefe a szempillákat finoman felfelé íveli, legyezőszerűen tárja és teljesen bevonja festékkel. Szempilláról szempillára – tökéletesen szétválasztja a pillákat. Nedvesség-álló – kibír bármilyen időjárást"
A Grand Volume Lash Color kétféle kék árnyalatot és a Grand Volume Lash Styler Szempillaspirál kialakítását kapta, a festékének állaga pedig kissé folyékonyabb,  krémes és jól terülő, ami jól jön a rétegzéskor, ugyanis 2-3 réteg felvitele után tudjuk elérni a teljes fedést, valamint a kellő volument és hosszt. Szerintem nagyon szép intenzív színe van, tényleg tökéletesen kékek lesznek tőle a pillák. A spirál amúgy minimálisan tapaszt és picit lassan is szárad, viszont a tartóssága tényleg rendben van, nem pereg vagy maszatol.




Perfect Contour Kajal

"Puha textúra, mely finoman siklik a szemhéjon. Intenzív árnyalatok. Különlegesen tartós hatás (14 hours). Vízálló. A vízvonalon is használható"
A Perfect Contour Kajal már régi csirke a márka kínálatában (KM-en 4,7 csillaga van), viszont a BlueBliss kiadás örömére most két új, a Grand Volume Lash Color szempillaspirál kékjeihez névben és színben is passzoló árnyalattal rukkoltak elő. A ceruza puha és pigmentált, emiatt nagyon könnyű vele gyorsan dolgozni, a precízebb vonalakhoz viszont én elő szoktam venni mellé egy ecsetet is. A tartóssága szerintem nagyon szuper, nem kenődik, nem tapad fel a mélyítővonalba és tényleg kibírja az egész napot.



Ajánlom? Ha most fesztiválozni mennék, ezer százalék, hogy azt ebben a sminkben tenném :) Mindkét termék csak nagyon szép, pigmentált és tartós is.


A termékeket az IsaDorától kaptuk tesztelésre, de ez a véleményemet nem befolyásolja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése