BLOGKERESŐ

2017. augusztus 1., kedd

Havi kedvencek - 2017 július

Sajnos már csak 1 hónap van hátra a nyárból, de az ehavi kedvencek listáján ez csöppet sem érződik, csupa klassz kis nyári cuccot szerettetek júliusban is! :)


Arcápolás



A hónap kedvenc arcápoló terméke a The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA volt, amiről azt írtátok, hogy bár alapvetően sűrű az állaga, de nagyon könnyen beszívódik és puha, hidratált lesz tőle a bőr.
Szerettétek még a Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essencet, ami annyira jól hidratál, hogy sokatoknak önmagában is elég nyáron. Az Oriflame Essentials Arcradír Kókuszvízzelben nagyon szuperek a szemcsék, jól radíroz és az illata is finom kókuszvizes, a Clear Skin Pórustisztító Orrtapasz pedig nagyon szépen kiszedi a mitesszereket és az ára is elég baráti.


Testápolás & parfüm



A hónap kedvence a kategóriában a Balea Bahamas Dream Bodylotion lett, ami egy csodálatos, nyár illatú testápoló és a hatása is nagyon jó, ahogy az Original Source Mangó Tusfürdő is egy nagyon kellemes, üdítő darab, amit imádtok használni ebben a nagy nyári forróságban. A Biobaza Silky Comfort Dezodor Sheavajjal és Jojobával azzal gyűjtöget mostanában csupa pozitív véleményeket, hogy nem csak a szagokat, de az izzadást is tökéletesen meggátolja és foltot sem hagy. A hónap illata a friss, üde Oriflame Northern Beauty EDT lett.


Hajápolás



A hajápolók közül a L’Oréal Botanicals Koriander Hajerősítő Sampon Gyenge Hajra lett a befutó - fenomenális az illata, szuperül tisztít, és az adagolós kiszerelése is nagyon praktikus. Az ezüstérmes Baba 2in1 Sampon és Balzsam Száraz és Töredezett Hajra Kókuszolajjalnak nem csak az illata jó, de a hajatokat is puhává, csillogóvá és könnyen kezelhetővé tette, ahogy a bronzérmes Balea Farbglanz Shampoo Granatapfel & Gojibeere és a Schwarzkopf Gliss Kur Fiber Therapy Sampon is, ez utóbbinak a mennyei parfümös illata ráadásul még másnap is érződik.


Smink



Nagyon szerettétek ebben a hónapban a könnyen kezelhető, jól eldolgozható, természetes hatásúra építhető Catrice Prime And Fine Professional Contouring Palettet, amit sajnos épp most listáztak ki, viszont pont emiatt sokan 700 Ft köröli áron tudtatok lecsapni rá. Az Essence Eye Blender Brushnak nem csak az ára szuper, de puha, könnyű mosni és nem is hullik. A Trend It Up Under Eye Concealer & Base szintén egy remek low budget alternatíva, mert nem csak szupertermészetes a hatása és tartós, de a ráncokba sem ül bele és a karikákat is nagyon látványosan halványítja. A NYX Micro Brow Pencilel nagyon precízen lehet vonalat húzni és árnyalni, mivel nagyon vékony és kicsi a a ceruza hegye.



Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése