BLOGKERESŐ

2017. július 29., szombat

5 szuper termék a csillogó, barna lábakért

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nyáron nálam mindig kiemelt hangsúlyt kap a lábam, egész pontosan az, hogy picit barnábbnak és egészségesen fénylőnek tűnjön. 💛🌞



Arra gondoltam, hogy megmutatom Nektek azt az 5 régi és új terméket, amiket eddig idén nyáron használgattam-tesztelgettem a témában.


Sally Hansen Airbrush Legs Vízálló Folyékony Harisnya Spray

A Sally Hansen Airbrush Legs Vízálló Folyékony Harisnya Spray évek óta a az egyik alappillére a nyaramnak, mivel nem csak színt ad a lábnak, de egységesebbé is teszi a bőrt, tényleg olyan, mintha harisnyát viselne az ember. A tartóssága szuper, nem kell rá vigyázni egyáltalán, és vízállóságra tett ígérete is teljesen helytálló, viszont szappanos, tusfürdős, meleg vízzel pillanatokon belül, maradék nélkül meg lehet tőle szabadulni nap végén. Itt olvashattok róla tesztet.

The Chemistry Brand Glow Oil

A The Chemistry Brand Glow Oillal még csak pár hete indult a kapcsolatom, viszont annyira elégedett vagyok vele, hogy nem szívesen hagynám ki a felsorolásból. Ha esténként bekenem vele magam, 2 nap után csodaszép, egyenletes (se folt, se csík, pedig nem mindig vagyok valami túl alapos!), természetesen napcsókolta hatású bőrrel kelek. Ahhoz képest, hogy DHA mentes, szerintem kenterbe ver nagyon híres és népszerű DHA-s önbarnítókat is, igaz, kicsit macerásabb leradírozni a bőrről mikor elkezd kopni, viszont cserébe rajtam tovább is tart a színe, mint a hagyományos önbarnítóké.

Dove Derma SPA Summer Revived Önbarnító Testápoló

Mivel nemrég fedeztem csak fel a Glow Oilt,  a tavaly debütált Dove Derma SPA Summer Revived Önbarnító Testápolót idén is beszereztem, mert az előző évi tubust sikeresen ki is végeztem. Bár kicsit zavart benne, hogy felkenés után még sokáig ragad, de továbbra is úgy gondolom, hogy még mindig a legjobb drogériás alternatíva arra, hogy egy kis üde egyenletes, kellemes nyárias színt kapjon a láb.

Nuxe Huile Prodigieuse Bőrápoló Száraz-Olaj Arcra, Hajra és Testre

Bár alapvetően egy elég sokoldalú termék a Nuxe Huile Prodigieuse Bőrápoló Száraz-Olaj, viszont én kizárólag egyetlen dologra használom már évek óta, mégpedig arra, hogy egy finom kis bőrfényt adjak vele a karomnak és a lábaimnak. Próbáljátok ki, tényleg nagyon szép, és hétköznapra sem túl sok! :)

L'Oreal Paris Mythic Oil Shimmering Oil

L'Oreal Paris Mythic Oil Shimmering Oil pont azt tudja, mint a Nuxe szárazolaja, csak ebben pluszban van milliónyi apró kis aranyló részecske is, ami csak úgy sziporkázik a napon. KM-en nem áll túl jól a szénája, de ez azért van, mert a legtöbben eddig hajra próbálgatták, és oda nem annyira jó (szerintem sem egyébként), testen viszont tényleg csodás, ahogy az illata is, ami van aki szerint a Guerlain Insolence-re, más szerint pedig a Jean Paul Gaultier Classique-re hasonlít.


Ti próbáltátok már valamelyiket? Vagy tervezitek esetleg?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése