BLOGKERESŐ

2017. szeptember 30., szombat

Havi kedvencek - 2017 szeptember

Ahogy már megszokhattátok, most is kedvencekkel búcsúztatjuk az elmúlt hónapot :) Hello október!


Arcápolás


Ez a hónap sem telt el anélkül, hogy a The Ordinary termékeire ne érkezett volna több tucat lelkes vélemény, ezúttal pedig a Azelaic Acid Suspension 10%-t szerettétek a legjobban, mert látványosan javítja a pattanások utáni hegek megjelenését, ezen túl pedig nagyon szépen összehúzza a pórusokat és mattító hatással is bír.
A Farmona Herbal Care Aloe Hidratáló Nappali és Éjszakai Kréméről azt írtátok, hogy nagyon jó az állaga, könnyű, nem túl zsíros, de mégis jól hidratál, a Balea Vital Tuchmaskeról pedig, hogy nem csak hidratálttá, de látványosan üdévé is teszi a bőrt. A hosszú nevű Mixa Akár 24 Órás Könnyű, Bőrkiegyenlítő, Hidratáló Krém Normál és Vegyes Bőrre (6%) jól hidratálja és mattítja is a bőrt, remek smink alá is.


Testápolás és parfüm



A hónap kedvenc terméke a Bioderma Atoderm Olajtusfürdő lett, amiről azt írjátok, hogy olyan jól ápolja a bőrt, hogy testápolóra sincs szükség utána és az akcémás bőrnek is jó barátja. Az Avon Foot Works Sarokpuhító Krémmel kapcsolatban is nagyon lelkesek voltatok szeptemberben - állítólag pár perc alatt beszívódik, nagyon kellemes érzést nyújt és már másnapra érezhető a hatása. A Rituals Yogi Flow Tusfürdőnek nem csak a habja mesésen krémes és emellett még kifejezetten gazdaságos is. A hónap illata a gyömbéres-virágos Hermès Twilly D'hermès EDP lett.


Hajápolás



Nagyon szerettétek szeptemberben a nemrég kívül-belül megújult Garnier Fructis Mint Detox Anti-Dandruff Sampont, mivel jó illatú, puha, kezelhető lesz tőle a haj és korpásodás ellen is hatásos. A Batiste Cool & Crisp Fresh Szárazsamponról azt írtátok, hogy 1-2 nappal kitolja a hajmosást és szuperül felfrissíti a hajat, a Schwarzkopf Gliss Kur Fiber Therapy Spray Balzsamról azt, hogy nem csak a könnyű kifésülhetőséget segíti, de a hajat is selymessé teszi, ahogy az aussie 3 Minute Miracle Reconstructor Mélykondícionáló Balzsam is.


Smink



A hónap dekorkozmetikai legje a Trend It Up Double Volume & Shine Körömlakk lett - könnyen kezelhető az állaga, gyorsan száar és szuper színekben kapható. Szeptember úgy néz ki, hogy körömlakkos hónap volt, ugyanis a Catrice Brown Collection Nail Lacquerre is sok pozitív szavazat érkezett, ami a csodás őszi színeivel és a kiemelkedő tartósságával nem is csoda. Az Oriflame The One No Compromise Szempillaspirálról azt írtátok, hogy nagyon szép, természetes hatású pillákat lehet vele festeni, nem csomósodik és nem is pereg. A hónap sminklegje a magasabb árkategóriában az Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow Palette lett, amiben nem csak a színek mesések, de a festékek minősége is kifogástalan.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése