BLOGKERESŐ

2017. szeptember 13., szerda

Újdonság teszt: Guerlain KissKiss Matte rúzs

Gyönyörűséges rúzs érkezett nemrég tesztelésre, mégpedig a Guerlain KissKiss vonalának az új matt tagjai közül egy szépséges piros árnyalat, a Chili Red, amit gondoltam, hogy most gyorsan meg is mutatok Nektek.. :)Teszt, képek.

A Guerlain KissKiss Matte Lipstick (13 300 Ft / 3,5 g) egy 9 árnyalatban kapható hidratáló és feltöltő matt rúzs, ami az ígérete szerint olyan intenzív akár egy rúzs, és olyan komfortos viselet akár egy ajakbalzsam. A benne levő fűszerkivonat telt ajkakat eredményez, az értékes olajok és a hialuronsav pedig simává és hidratálttá teszi őket.A  KissKiss Matte matt létére meglepően krémes és jól siklik az ajkakon, amiket aztán nagyon kellemes érzés összeérinteni, mert tényleg ilyen finom, selymes réteggel vonja be a szájat. A rúzsban van egy kis csilikivonat is, amitől egy picit, szinte alig észrevehetően bizseregnek és megduzzadnak az ajkak felkenés után, a hidratáló összetevők pedig tényleg nem hagyják kiszáradni őket nap közben, pedig nekem sajnos elégé hajlamosak rá.

Chili Red árnyalatban 

A krémes jellege miatt nem mondanám, hogy a legtartósabb matt rúzs, amivel valaha dolgom, volt, de azért nem lehet rá panasz - az evés-ivást mondjuk megsínyli valamennyire, viszont azt vettem észre, hogy ilyenkor nem kopik le teljesen, egy vékony, egyenletes réteg még ilyen "akciók" után is az ajkakon marad, sőt meglepően egyenletes marad a színe is, mindenhol szinte ugyanolyan ütemben fogyatkozik, az ajkak belsejénél is, és a krémes állag miatt nagyon szépen lehet utánjavítani.Ajánlom? Nagyon kényelmes viselni, gyönyörű, egyenletes a színe és viszonylag tartós is, egyedül az ára amit kicsit sokallok, mert azért elég jó matt rúzsokat lehet találni már bőven 10 000 Ft alatt is.

A termékeket a Dovextől kaptuk tesztelésre, de ez a véleményemet nem befolyásolja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése