BLOGKERESŐ

2017. szeptember 13., szerda

Újdonság teszt: Guerlain KissKiss Matte rúzs

Gyönyörűséges rúzs érkezett nemrég tesztelésre, mégpedig a Guerlain KissKiss vonalának az új matt tagjai közül egy szépséges piros árnyalat, a Chili Red, amit gondoltam, hogy most gyorsan meg is mutatok Nektek.. :)



Teszt, képek.

A Guerlain KissKiss Matte Lipstick (13 300 Ft / 3,5 g) egy 9 árnyalatban kapható hidratáló és feltöltő matt rúzs, ami az ígérete szerint olyan intenzív akár egy rúzs, és olyan komfortos viselet akár egy ajakbalzsam. A benne levő fűszerkivonat telt ajkakat eredményez, az értékes olajok és a hialuronsav pedig simává és hidratálttá teszi őket.



A  KissKiss Matte matt létére meglepően krémes és jól siklik az ajkakon, amiket aztán nagyon kellemes érzés összeérinteni, mert tényleg ilyen finom, selymes réteggel vonja be a szájat. A rúzsban van egy kis csilikivonat is, amitől egy picit, szinte alig észrevehetően bizseregnek és megduzzadnak az ajkak felkenés után, a hidratáló összetevők pedig tényleg nem hagyják kiszáradni őket nap közben, pedig nekem sajnos elégé hajlamosak rá.

Chili Red árnyalatban 

A krémes jellege miatt nem mondanám, hogy a legtartósabb matt rúzs, amivel valaha dolgom, volt, de azért nem lehet rá panasz - az evés-ivást mondjuk megsínyli valamennyire, viszont azt vettem észre, hogy ilyenkor nem kopik le teljesen, egy vékony, egyenletes réteg még ilyen "akciók" után is az ajkakon marad, sőt meglepően egyenletes marad a színe is, mindenhol szinte ugyanolyan ütemben fogyatkozik, az ajkak belsejénél is, és a krémes állag miatt nagyon szépen lehet utánjavítani.



Ajánlom? Nagyon kényelmes viselni, gyönyörű, egyenletes a színe és viszonylag tartós is, egyedül az ára amit kicsit sokallok, mert azért elég jó matt rúzsokat lehet találni már bőven 10 000 Ft alatt is.

A termékeket a Dovextől kaptuk tesztelésre, de ez a véleményemet nem befolyásolja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése