BLOGKERESŐ

2017. november 12., vasárnap

5 izgalmas arclemosó újdonság

Mostanában van egy kis-lemosó mániám, szóval a feltöltéseitek jóváhagyásakor különösen ki vannak hegyezve az érzékeim arra, hogy milyen újdonságok kerülnek ki KM-re, és meg kell hogy mondjam, nagyon klassz kis darabokat töltöttetek fel mostanában az oldalra, ezért arra gondoltam, hogy most Nektek is mutatok párat azok közül, amiket én is szívesen kipróbálnék.



A Clinique újdonsága a 2-in-1 Cleansing Micellar Gel + Light Makeup Remover egy 2 az 1-ben tisztító és enyhe lemosó, melynek különlegessége, hogy víz nélkül (!) használható a mindennapi, enyhe smink és szennyeződések eltávolítására, mindössze egy vattapamacsra van szükség hozzá, de persze le is lehet öblíteni, ha valakinek ez ilyen formában nem lenne komfortos. Az összetevőlista gazdag hidratáló és nyugató hatású összetevőkben és még peptidek is kerültek bele.

Purito Defence Barrier pH Cleanser egy 5.5 pH-val rendelkező, kíméletes lemosó növényi összetevőkkel, és szuper kis kivonatokkal mint mondjuk a tisztító, nyugtató hatású ázsiai gázló és a vitaminokban és aminosavakban gazdag méhpempő. A fertőtlenítő, baktérium ellenes  ausztrál teafa cserje, a gyulladáscsökkentő és sebgyógyító hatású allantoin tartalma, valamint az optimális pH értéknek köszönhetően klassz kis lemosó lehet pattanásos bőrre is. Én egyénként próbáltam már, nagyon kevés kell belőle és nagyon jól tisztít, anélkül, hogy utána inná az ember arcbőre a hidratálókrémet.

A 10-Free, minimalista összetevőlistájú IOPE Derma Repair Gel To Foam a tisztító hatását nagy micellákat alkotó, kimondottan gyengéd felületaktív anyagoknak köszönheti, vagyis nagy valószínűséggel ügyesen egyensúlyoz abban, hogy a felesleges dolgokat leoldja, de közben csak minimálisan "bántja" a bőrt.  A lemosó gél formulájú, mely tisztítás közben habot képez.

A Secret Key Perfect Zero Melting Cleanser egy ún. sörbet típusú, olajos alapú arctisztító, melyben olyan növényi összetevők is helyet kaptak, mint például az enzimdús, enyhe bőrhámlasztó és tisztító hatású papayakivonat vagy a szaponinokban gazdag mosódió kivonat. Az ígéretei szerint a bőrhöz érve puha, tejszerű állagot vesz fel, és tökéletesen, a bőr kiszárítása nélkül távolítja el a smink oroszlánrészét, ezért double cleansing első lépéséhez tökéletes lehet.

A hab állagú Etude House SoonJung pH 6.5 Whip Cleanser többféle gyengéd felületaktív összetevőt is tartalmaz, ezen kívül kerültek még bele jócskán vízmegkötők (glicerin, sorbitol) és olyan különlegesebb összetevők is, mint a kiváló antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatású zöldtea-kivonat vagy épp a sebgyógyító, öregedésgátló hatású antioxidáns, az ún. Madecassoside.


Ti milyen lemosókat használtok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése