BLOGKERESŐ

2017. november 7., kedd

Újdonság teszt: Maybelline Tattoo Brow Gel Tint

Insta storiesban több, mint ezren szavaztatok arra, hogy legyen teszt a Maybelline új, 3 napos tartósságot ígérő szemöldökszínezőjéről, aminek bevallom nagyon szívesen teszek most eleget, mivel kipróbáltam és nekem nagyon is bevált, pedig a többséghez hasonlóan eleinte én is szkeptikus voltam vele kapcsolatban. 🙈


Teszt, képek.

A  Maybelline Tattoo Brow Gel Tint (2899 Ft / 5 ml) egy 4 (itthon 2) árnyalatban kapható színezett szemöldöktinta, mely 3 napos tartósságot ígér.



A termék ecsetes applikátort kapott, maga a festék pedig géles állagú és sűrű, ezért szerintem érdemes nagyobb mennyiséget eloszlatni a szemöldökökön, egyrészt, hogy egyenletesen terüljön a festék, másrészt pedig, hogy könnyebb legyen lehúzni száradás után.

Az itthon kapható színekről annyit érdemes tudni, hogy a Medium Brown egy picit melegebb tónusú árnyalat, amivel jellemzően középbarna hajú és sötétebb szemű krémmániásaink a legelégedettebbek, illetve a Dark Brown pedig a kifejezetten sötét, fekete hajúaknak lehet telitalálat.

20 perc hatóidő után

A használati utasítás szerint alapvetően 20 percig érdemes fennhagyni, viszont ha 3 napos tartósságot szeretnétek elérni, akkor 2 órás hatóidővel kell számolni. A Tattoo Brow Gel Tint száradás után egyébként egyszerűen és egyben lehúzható (egy vékonyka, nyúlós gumicsíkhoz lehet hasonlítani ekkor az állagát) és nem kell attól tartani, hogy kihúzgál szálakat vagy fájni fog az eltávolítása, mert egyáltalán nem, szóval emiatt ne aggódjatok 😊

Nekem dús és minimálisan hiányos a szemöldököm, ezért 20 percig hagytam fenn a Medium Brown árnyalatot, és óvatos arctisztítás mellett így is hozta a 3 napot - első két napban szép fokozatosan veszít a szín intenzitásából, viszont a harmadik nap környékén valóban elkezdett eltűnni, de még ekkor is telejesen vállalható volt egy kis szemöldökporos pótlással.



Ajánlom? Nekem nagyon tetszik - könnyű használni, valóban tartós, meglepően természetes a hatása és szépen kopik. 

Próbáltátok már? Vagy tervezitek kipróbálni?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése