BLOGKERESŐ

2017. november 28., kedd

A legígéretesebb téli-karácsonyi limitált kozmetikumok testre 2017

Mostanra már az összes kisebb-nagyobb márka túl van a karácsonyi kiadásainak debütálásán, ezért idén is összeszedtük Nektek a véleményeitek alapján legígéretesebbnek tűnő limitált karácsonyi és téli darabokat! 🎄



Lush az évről évre visszatérő karácsonyi darabjai (Rose Jam TusfürdőGolden Wonder Fürdőgolyó, Buche De Noel Arctisztító, stb.) mellett idén is sok újdonsággal készült, ezek közül az eddigi vélemények alapján a legjobb darab a vattacukor illatú Snow Fairy Jelly Bomb Zselébomba lett. Nem csak az illata isteni tutti-fruttis, de a rá érkezett vélemény szerint nagyon puhává teszi a bőrt, a vizet pedig látványos foltokban fehérré és rózsaszínné festi. (ár: 1790 Ft  / 1 db)
Az Yves Rocher idén 2 új karácsonyi illatcsaláddal rukkolt elő, ezek pedig a Meseerdő Gyümölcsei valamint a Hófehér Vanília, szóval csupa-csupa igazi téli illat, bár a hozzájuk írt vélemények egyenlőre csak mérsékelten lelkesek, igaz, a csomagolásért mindenki odavan, és a folyékony szappanok is egészen jónak tűnnek, főleg a Hófehér Vanília Kézmosó Gél. (ár: 990 Ft  / 200 ml)
The Body Shop idén nem készült új illatokkal, viszont a tavalyi hármasfogatából a Havas Erdei Gyümölcs és a tejes-vaníliás illatú Vanília Chai mellé visszatért a nagy sikerű Havas Szilva. A termékcsaládok tagjai közül egyértelműen a testvajak legnépszerűbbek - a legtöbbet véleményezett  a Havas Szilva Testvaj, ami eddig szinte csak maximális pontszámú véleményeket kapott, de az illatvonal tusfürdője a Havas Szilva Tusfürdő is hasonlóan jól sikerült. (ár: testvaj: 5290 Ft / 200 ml, tusfürdő: 1890 Ft / 250 ml)
Az Avon a különféle termékcsaládjain belül idén is többféle télies illattal rukkolt elő, ezek közül pedig egyértelműen málna és vanília illatú Senses Winter Treasure Tusfürdő lett a befutó. (ár: 379 Ft / 200 ml)
Drogériás vonalon az Isana pénztárcabarát gyümölcsös-fűszeres téli kollekciójának a meleg szantálfás-mandarinos illatú Herzenswärme Cosy Dreams Kézkréme egy nem kifejezetten klasszikus, de mégis remek télváró illat, az édes szilva és karamell illatjegyeit viselő Isana Warming Sugar Plum Duschgelnek pedig igazi télies, kicsi befőttes jellegű szilva illata van, sűrű és jól habzik. (ár: kézkrém: 399 Ft / 100 ml , tusfürdő: 269 Ft / 300 ml)


Nektek megvan már az idei kedvenc téli kozmetikumotok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése