BLOGKERESŐ

2017. december 2., szombat

Havi kedvencek - 2017 november

Vééégre eljött a december, vagyis 24 nap múlva karácsony, hónapkezdésnek pedig itt vannak a szokásos havi legek... :)

Arcápolás



A hónap kedvenc arcápolója a legutóbbi KM Beauty Boxban lapuló Nivea Q10 Plus C Energetizáló Ránctalanító Éjszakai Arckrém lett.
Azt írtátok róla, hogy könnyen beszívódik, valamint egyenletessé, kipihent kinézetűvé és puhává teszi a bőrötöket. A megújult The Body Shop Teafaolajos Arctisztító Tonik bár nagy arányban tartalmaz alkoholt, eddig szinte csupa maxpontos véleményt kapott tőletek, mivel frissíti és szépen mattítja  bőrt. A The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solutionról azt írtátok, hogy a 10 perces hatóidő alatt szinte felpolírozza a bőrt, a Avon Nutra Effects Miracle Glow Ultrakönnyű Arcolaj pedig pihe-puhává és hidratálttá teszi az arcot.


Testápolás & parfüm



A hónap kedvenc testápolási terméke a limitált kiadású Balea Cremedusche Rose Elegance lett, ami egy kellemes (bár gyorsan illanós) édeskés virágillatú tusi a megszokott Balea minőségben. A Treacle Moon Marshmallow Heaven Kézápoló Balzsam is kedvenc lett - bár hidratálásban nem épp 10/10-es, de nagyon finom és tartós az illata, könnyen beszívódik, és kifejezetten szuper darab táskába, már csak azért is, mert a lekerekített szélei biztosan nem akadnak be sehova. Az édes szilva és karamell illatjegyeit viselő Isana Warming Sugar Plum Duschgelnek igazi télies, kicsi befőttes jellegű szilva illata van, sűrű és jól habzik. A hónap illata a Police The Sinner Forbidden For Woman lett.


Hajápolás



A kategória aranyérmese az Yves Rocher Hajhullás Elleni Sampon lett, aminek az illata ugyan nem túl kellemes, de úgy tűnik tényleg hatásosnak bizonyul a hajhullás ellen és sokatoknak még babahajai is nőttek tőle. A szulfátmentes Babylove Sampon Mályvakivonattal és Panthenollal ugyan elsősorban babák számára készült, viszont nagyon sokan használjátok "felnőtt fejjel" is -  azt írjátok, hogy nagyon kíméletes, mégis kiválóan tisztít, ráadásul jó seborrhea esetén is. A bronzérmes Baba Férfi Sampon Ginzenggel és Tengeri Ásványokkal az illata és jó ár-értéke miatt dicsértétek, az Imperity Organic Midollo Di Bamboo Conditioner pedig állítólag remek választás nagyon érzékeny fejbőr esetén.

Smink



A hónap sminklegje a várva-várt L'Oreal Paris Paradise Extatic with Castor Oil lett, amiről többségében azt írtátok, hogy szép különálló, puha és sűrű pillákat csinál, valamint gyönyörű mélyfekete színe van. A Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour szuperpigmentált, egyenletesen fed, gyorsan szárad és nagyon tartós, vagyis mindent tud, amit egy folyékony matt rúzstól elvár az ember lánya, az RdeL Young Stay4ever Lipgloss pedig állítólag tökéletes Rimmel Provocalips 16hr Kissproof Ajakrúzs-dupe. Végül pedig kedvenc volt még az Avon Mark Tégelyes Szemöldökformázó Gél, mivel tartós, kiadós és csodaszép eredményt lehet vele elérni.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése