BLOGKERESŐ

2018. január 31., szerda

Havi kedvencek - 2018 január

Túl vagyunk az év leglassabban telő hónapján, ünnepeljük is meg gyorsan a havi legekkel... ;)


Arcápolás



A hónap arcápoló legje ebben a hónapban a Nivea Essentials Urban Detox Méregtelenítő 1 Perces Arcmaszk lett, amire eddig szinte csak 4-5 csillagos, elégedett vélemények jöttek, vagy legalábbis részben -
könnyen kenhető, kellemes illatú és sima, puha tapintású lesz a használata után a bőr, viszont a magas alkohol tartalma miatt sokakat csíp. A Long 4 Lashes Szempilla Növesztő Szérum sokak reményeit váltotta be szempillanövesztés terén, többen is műszempilla hatásúhoz hasonlítottátok a vele elért eredményt. A megújult csomagolású és összetételű Mizon Hyaluronic Ultra Suboon Cream úgy tűnik, hogy folytatja az előd diadalmenetét - továbbra is szép az összetevőlistája, olcsó, és mindenféle bőrtípus vízhiányos állapotát elég hatékonyan kezeli, ragacsos utóérzet nélkül. A hónap kedvenc arcápolója a magasabb árkategóriában a Tindigo Shake & Shine Serum 15% C-Vitaminnal lett, ami vízszerűen könnyű, ezért azonnal felszívódik, nem képez plusz réteget, jól hidratál és ragyogóvá, egyenletessé teszi a bőrt.


Testápolás & parfüm



A hónap testápolási legje címet ezúttal az eddig csipa maximális pontszámú véleményt begyűjtő Avon Care Kókuszolajos Kézkrém viseli, ami egy kellemes, szolid az illatú darab, ami hamar beszívódik és pihe-puha lesz tőle a kéz. Szerettétek még a The Body Shop Vanília Chai Testvajat is, elsősorban azért, mert januárban akciós áron lehetett hozzájutni, de persze a kellemesen fűszeres, tartós illata és a szuper állaga miatt is sok dicsérő szót kapott. :) A Isana Warming Sugar Plum Duschgel nem csak olcsó, de igazi télies, kicsi befőttes jellegű szilva illata van, sűrű és jól habzik. A hónap kedvenc illata a DM-ben most féláron kapható Police To Be The Queen lett.


Smink



A hónap sminklegje a Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer lett, ami nemrég érkezett meg hazánkba is és eddig 32 maximális pontszámú vélemény érkezett rá, annyira tökéletes - természetes hatású, nincs narancsos beütése, tartós és isteni kókuszillata van. A metálos hatású, folyékony Essence Awesometallics Metal Shock Eyeshadowról azt  írtátok, hogy egyszerű használni, hamar megszárad és nem maszatolódik, a finise pedig nagyon szép csillogó. A Mesauda Extreme Matte Ajakrúzst tesztelésre lehetett nyárunk megnyerni, és akik próbálták, jellemzően megszerették - szépen fed, hamar szárad, nem hagy nyomot és nem szárít, bár az applikátorára többen is panaszkodtak. Kedvenc volt még a Maybelline The Burgundy Bar Paletta is, ami nagyon pigmentált, gyönyörűek és különlegesek benne a színek, ráadásul hétköznapi és alkalmi sminkre is tökéletes.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése