BLOGKERESŐ

2018. január 12., péntek

A világ legjobb ajakápolója?

Telente nagyon száraz a szám, ezért folyamatosan keresem az újabb és jobb alternatívákat, így jutottam el nemrég a 2015-ös megjelenése óta töretlenül népszerű Laneige Lip Sleeping Maskig, amit úgy tűnik nem csak én szerettem meg azonnal, hanem Ti is, Krémmánián ugyanis eddig szinte mindenki csak áradozott róla, aki próbálta már. Teszt, elemzés.

A Laneige Lip Sleeping Mask (~3500 Ft / 20 g, próbakiszerelés: ~1400 Ft / 3 g) egy éjszakai hidratáló maszk ajkakra, mely az ígéretei szerint segít feloldani az elhalt hámsejteket, fiatalabb és teltebb hatású ajkakat eredményez, feszesít, hidratál és finom ízzel kényeztet.

Jelenleg 4 ízben kapható: Berry, Grapefruit, Apple, Vanilla, ezek közül a gyümölcsös-rágós illatú "Berry" a klasszikus, csak nemrégiben csatlakozott hozzá a másik 3 íz. Minden ajakápoló mellé apró borítékba rejtett applikátort adnak.

A rendelésről annyit, hogy mint mindig most is jó szívvel tudom ajánlani az e-bayt, viszont ennél a maszknál nagyon kell figyelni arra, hogy ne kínai eladótól rendeljetek hanem egy jó ajánlásokkal rendelkező koreaitól, mert az előbbi hiába olcsóbb valamivel, viszont azt csiripelték a kismadarak, hogy már ezt is hamisítják sajnos...Nagyon sok ajakápolót kipróbáltam már az évek során, és a 95%-uk ott vérzett el, hogy nem puhította fel az ajkaimon kellőképpen a száraz, elhalt, letapadt bőrréteget, emiatt "bőrpáncél" miatt az ajakápolók hidratáló hatása sem igazán tudott érvényesülni soha. Ezt a problémát egyébként nagyon szépen lehet orvosolni hámlasztó peelingek használatával, viszont még így is nagyon megörültem, mikor észrevettem, hogy ez az ajakmaszk önmagában is olyan csodálatosan puhít és hámlaszt, hogy a radírozgatós lépést akár el is lehet hagyni.

A puhító hatás egyébként nem is annyira meglepő az INCI-t elnézve - csordultig van emolliensekel, ezek mellé kerültek még hidratáló, gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatású összetevők is.

Maga a termék amúgy enyhén gyümölcsös illatú, teljesen íztelen zselés-balzsamos és kissé vastag textúrájú, mely finoman olvad az ajkakra, könnyen kenhető és tartós védőréteget képez rajtuk, ezzel is megóvva őket a kiszáradástól. Nagyon tetszik benne, hogy húzódást egyből enyhíti és azonnal komfortos, nedvességben gazdag, feltöltött érzetet ad, ha bekenem vele a bőrt, ráadásul szép egységes, feszes és feltöltött lesz tőle a szám, szóval van egy kis instant-ajaktökéletesítő hatása is. Mivel elég fényes, ezért nap közben csak önmagában szoktam használni, kvázi szájfényként, de este, vastagon felapplikálva is tökéletes, ha pihe-puha ajkakkal akarok kelni. Egyszerűen imádom! 😊


Ti próbáltátok már? Vagy tervezitek kipróbálni?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése