BLOGKERESŐ

2018. január 12., péntek

A világ legjobb ajakápolója?

Telente nagyon száraz a szám, ezért folyamatosan keresem az újabb és jobb alternatívákat, így jutottam el nemrég a 2015-ös megjelenése óta töretlenül népszerű Laneige Lip Sleeping Maskig, amit úgy tűnik nem csak én szerettem meg azonnal, hanem Ti is, Krémmánián ugyanis eddig szinte mindenki csak áradozott róla, aki próbálta már. 



Teszt, elemzés.

A Laneige Lip Sleeping Mask (~3500 Ft / 20 g, próbakiszerelés: ~1400 Ft / 3 g) egy éjszakai hidratáló maszk ajkakra, mely az ígéretei szerint segít feloldani az elhalt hámsejteket, fiatalabb és teltebb hatású ajkakat eredményez, feszesít, hidratál és finom ízzel kényeztet.

Jelenleg 4 ízben kapható: Berry, Grapefruit, Apple, Vanilla, ezek közül a gyümölcsös-rágós illatú "Berry" a klasszikus, csak nemrégiben csatlakozott hozzá a másik 3 íz. Minden ajakápoló mellé apró borítékba rejtett applikátort adnak.

A rendelésről annyit, hogy mint mindig most is jó szívvel tudom ajánlani az e-bayt, viszont ennél a maszknál nagyon kell figyelni arra, hogy ne kínai eladótól rendeljetek hanem egy jó ajánlásokkal rendelkező koreaitól, mert az előbbi hiába olcsóbb valamivel, viszont azt csiripelték a kismadarak, hogy már ezt is hamisítják sajnos...



Nagyon sok ajakápolót kipróbáltam már az évek során, és a 95%-uk ott vérzett el, hogy nem puhította fel az ajkaimon kellőképpen a száraz, elhalt, letapadt bőrréteget, emiatt "bőrpáncél" miatt az ajakápolók hidratáló hatása sem igazán tudott érvényesülni soha. Ezt a problémát egyébként nagyon szépen lehet orvosolni hámlasztó peelingek használatával, viszont még így is nagyon megörültem, mikor észrevettem, hogy ez az ajakmaszk önmagában is olyan csodálatosan puhít és hámlaszt, hogy a radírozgatós lépést akár el is lehet hagyni.

A puhító hatás egyébként nem is annyira meglepő az INCI-t elnézve - csordultig van emolliensekel, ezek mellé kerültek még hidratáló, gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatású összetevők is.

Maga a termék amúgy enyhén gyümölcsös illatú, teljesen íztelen zselés-balzsamos és kissé vastag textúrájú, mely finoman olvad az ajkakra, könnyen kenhető és tartós védőréteget képez rajtuk, ezzel is megóvva őket a kiszáradástól. Nagyon tetszik benne, hogy húzódást egyből enyhíti és azonnal komfortos, nedvességben gazdag, feltöltött érzetet ad, ha bekenem vele a bőrt, ráadásul szép egységes, feszes és feltöltött lesz tőle a szám, szóval van egy kis instant-ajaktökéletesítő hatása is. Mivel elég fényes, ezért nap közben csak önmagában szoktam használni, kvázi szájfényként, de este, vastagon felapplikálva is tökéletes, ha pihe-puha ajkakkal akarok kelni. Egyszerűen imádom! 😊


Ti próbáltátok már? Vagy tervezitek kipróbálni?

3 megjegyzés:

  1. Le tudná esetleg valaki írni nekem, hogy miből derülhet ki tutira, hogy hamisítvány-e a termék, vagy igazi? A témában elérhető youtube videókat néztem, de az nem annyira egyértelmű az én példányomnál, illetve azok alapján eredetinek tűnik. E-bay-ről rendeltem, koreai eladótól. Viszont kételkedem, mert nekem nagyon nem vált be ez a termék, sőt, konkrétan rontott a helyzeten, miközben szinte mindenhol áradoznak róla. Konkrétan szétszárított, és megkeményítette a bőrt, holott az ellenkezőjét hivatott tenni.
    Külsőre nem tűnik gagyinak, a csomagolás, a spatula, a tégely mind olyan, amilyennek elvileg lennie kéne, az állaga is rendben van, egyedül a szaga gyanús, mert egyáltalán nem természetes gyümölcsillatot érzek rajta, hanem nagyon mű, nagyon édes, gagyi cukorkaszagot (a Berry változat van meg), bár nem tudom milyennek kéne lennie.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Á ez gyanúsan hamisnak hangzik :( Egyszer én is belefutottam egy hamisba, a csomagolás nagyjából rendben volt, de a szaga volt árulkodóan mű... :( Szerintem dobd ki!

      Törlés
  2. Sziasztok, nekem is onnan van de az almás, nekem puhitja a számat, de a lényege hogy hamlaszt, ezért ha utána nem kezeled, kiszaradhat az a réteg, és ezért erzodhet rossznak, én reggel szódabikarbóna és kevés víz keverékével atradirozom és utána körömvirág krém (a géles átlátszó) bekenem, nekem évekig csúnya volt a szám, hamlott, ez a két kombinációtol meggyógyult végre.. 2 hónapja használom így, updatelhetek később ha valaki kíváncsi, üdv Szilvi

    VálaszTörlés