BLOGKERESŐ

2018. április 12., csütörtök

Helló új Krémmánia Beauty Box - helló megint magyar márkák! :)

Tavaly tavasszal a magyar márkákat tartalmazó Beuty Boxunkat nagyon pozitívan fogadtátok (köszi szépen! 😊), ezért arra gondoltunk, hogy ezúttal megint egy olyan dobozt készítünk el Nektek, melyben szuper hazai kozmetikumok kapnak helyet. Úgyhogy tádámmm, íme a második Krémmánia Beauty Box Hungarian Edition! :)



Ebben a dobozban ezúttal tíz kisebb-nagyobb, már jól ismert vagy pedig még felfedezésre váró magyar márkát és terméket ismerhettek meg.

Az, hogy pontosan mi került a dobozba, az persze megint meglepetés, de a 10 termékből 7 (!) teljes méret és 3 utazó kiszerelés. A márkák pedig ők lesznek:
  • Aromax: Hogy mi kerül a dobozba, az meglepetés, de annyit elárulhatunk, hogy Krémmánián eddig szinte csak maximális pontszámú vélemény érkezett rá és szuperül feltölti a bőrt nedvességgel, valamint selymesen lágy, rugalmas tapintást hagy maga után.
  • Biola: A tanúsított biokozmetikumokat gyártó kecskeméti márka termékének különlegessége, hogy két funkcióban is használható és eddig róla is csupa jó tapasztalatról számoltatok be a KM-en.
  • DRHAZI: Dr. Házi Edina gyógyszerész és natúrkozmetikum specialista márkája, amit a korábbi boxunkból is ismerhettek már. A dobozba ezúttal egy olyan termék kerül, mely a bőr fiatalosabb kinézetének elősegítését ígéri.
  • Happyskin: A magyar márkától egy testápoló terméket fogtok a dobozban találni, melynek különlegessége, hogy olyan összetevőkben gazdag, melyek nem csak hosszantartó hidratáltságérzetet biztosítanak, hanem nyugtatják is a bőrt.  
  • Helia-D: Ha magyar márkákról van szó, akkor a Hélia-D nem hiányozhat a felsorolásból. A mostani dobozba nem egy, hanem rögtön kettő terméket is találhattok majd tőlük, közülük az egyik utazásoknál lehet hasznos társ, a másik pedig egy igazi alapdarab, ami mindig jól jön.
  • Ilcsi: A másik klasszikus magyar márka a boxban, akiknek az egyik legnépszerűbb terméke került a dobozba.  
  • Pom-Pom: A natúrkozmetikumokat gyártó magyar márka rengeteg rajongót gyűjtött az elmúlt időszakban Krémmánián, tőlük egy gyümölcsös illatú újdonság lapul majd a dobozban.
  • Prokop Kata Sminkakadémia: Prokop Kata terméke annyira új, hogy még csak most fog jön kijönni vele a piacra, így ennek a Beauty Boxnak a tulajdonosai elsőként ismerkedhetnek meg ezzel a gyönyörű selyemfényt biztosító termékkel.
  • Yamuna: Az elmúlt 15 évben pici szappanmanufaktúrából az egyik top magyar márkává fejlődött a Yamuna, akiktől egy bőrbarát összetételű arcápolási terméket próbálhattok majd ki.

Sok márkától kupont és ismertető anyagot is találtok majd a dobozban, szóval nézzetek majd szét a doboz alján is. :) A termékek összértéke 17 142 Ft lett, viszont az doboz ára csak 4990 Ft.

A doboz holnap 16:00-tól előrendelhető a Skinsmarton, viszont a kiszállítást csak április 17-n kedden kezdik majd el, hogy ne rontsuk el túl gyorsan a meglepetést. 

Kattintsatok ide a rendeléshez >>


Ami új az eddigiekhez képest, hogy ezúttal apolka webshopja, a Skinsmart fogja kiszállítani a dobozokat. Azt ígérték, hogy megpróbálnak mindent megtenni a zökkenőmentes kiszállítás érdekében, így például hétvégén is végig dolgoznak majd és folyamatosan válaszolni fognak Nektek a felmerülő kérdéseitekre ezen az e-mail címen: kmbeautybox@skinsmart.hu

Részünkről nagyon örülünk, hogy sikerült ismét egy szuper magyar dobozt megvalósítani. Reméljük, hogy szeretni fogjátok Ti is és rátaláltok vele új kedvencekre is! :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése