BLOGKERESŐ

2018. május 6., vasárnap

Havi kedvencek - 2018 április

A harmadik tavaszi hónapba léptünk (hamarosan nyár!!), ami egyúttal azt is jelenti, hogy itt a hó végi kedvencek ideje :)


Testápolás & illat



A hónap egyik kedvenc testápolási terméke az Isana Mademoiselle Raspberry Handcream volt, amiről azt írtátok, hogy nagyon hamar beszívódik és az illata is csodás, málnás, az ára pedig alig 300 Ft.
Cold Creammel gazdagított, vajas állagú Barnängen All Over Rescue Testbalzsamot is sokan dicsértétek, állítólag nagyon jól hidratálja a száraz bőrt is, könnyen beszívódik és az illata kellemes, semleges. A Fa Fiji Dream Tusfürdő egy igai nyári darab, ahogy az egyik véleményező fogalmaz: "Nyár, dinnye! Imádom, szuper illata van!". A hónap kedvenc illata a Lancôme La Nuit Tresor a la Folie EDP lett.


Hajápolás



A hónap hajápoló legje a nemrég az 1000. véleményt is átlépő Serical Latte Tejproteines Hajpakolás lett, ami töretlenül az egyik nagy kedvencetek remek ápoló hatása, hatalmas kiszerelése és verhetetlen ára miatt évek óta nem tudja egy hajépoló sem letaszítani a trónjáról. Az Avon Advance Techniques Supreme Oils Luxus Tápláló, Kétfázisú Hajspray lett, aminek finom és napokon át tartó illata van és puhává, ápolt kinézetűvé teszi a hajat, főleg ha hajszárítás után fújjátok fel. A Nivea Hold & Care Hajlakkról azt írtátok, hogy szép természetesen tart, nem tapasztja össze a hajat, ezért hajformázás után is könnyen fésülhető tőle a haj. Az Isana Szárazsampon Világos Hajra viszonylag sokáig elég, segít a zsírosságot eltüntetni és az illata sem folytós.


Smink



A hónap egyik sminklegje a Pupa Professional BB Cream + Primer SPF20 lett, ami BB krémhez képest nekem szépen fed, természetes a hatása és a kisebb bőrhibákat szépen elrejti,ezen kívül a bőrt is segít mattan tartani. A Physicians Formula Nude Wear Touch Of Glow Foundationról azt meséltétek, hogy nagyon természetes hatása van, szóval úgy szépít meg, hogy közben úgy tűnik, mintha nem lenne rajtunk szinte semmi. A Trend It Up Contour & Glide Ajakkontúr Ceruzák krémesek, nem kell hegyezni őket, tartósak, önmagukban is jól mutatnak és nagyon olcsóak. A MakeUp Revolution Brow Pomadera eddig csak maximum pontszámos vélemények érkeztek - tartós, pigmentált és természetes hatású.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése