BLOGKERESŐ

2018. június 29., péntek

Havi kedvencek - 2018 június

Hurrá, pár nap és júliusba (vagyis a Krémmánia szülinapi hónapjába) lépünk! Jöjjenek az előző hónap havi kedvencei! :)

Arcápolás


A hónap legfelkapottabb arcápolója a Nivea Expert Micellás Víz lett, amiről olyanokat írtatok, hogy egyáltalán nincs illata, nem hagy maga után zavaró réteget és szépen elbánik a (nem vízálló) sminkkel is.
A Neutrogena Hydro Boost Water Gel bár sajnos tartalmaz illatanyagot, viszont azt mondtátok róla, hogy nyáron nagyon jó kis könnyed hidratáló és sminkalapnak is remek. A Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser egy alacsony pH értékű arctisztító, amiből elég kicsi is, klasszul felhabosodik és jól tisztít. Végül kedvenc lett még a MAC Prep+Prime Fix+ Mattifying Mist, ami a Fix+ nemrég megjelent matt verziója - állítólag szépen megszünteti a fényesedést, tökéletesen fixál és nagyon természetes hatást kölcsönöz.


Testápolás & parfüm



Sosem múlik el nyár, hogy a Balea tusfürdői ne kerülnének be a havi legek közé, ez alól az idei év sem kivétel :) A Balea Csillaggyümölcs és Dinnye Tusfürdő idén az egyik ilyen baleás tusfürdő-kedvencetek, aminek rózsaszínesen átlátszó a színe és nagyon kellemes, sárgadinnyés az illata. A Dr. Kelen Selfsun Tan Önbarnító Krém is szép helyezést ért el, mivel nagyon kedvező az ára, könnyű felkenni és az ígéretéhez hűen tényleg nem lesz tőle foltos a bőr. A The Body Shop Banános Testjoghurtról azt írtátok, hogy bár hidratálásban nem egy nagyágyú és az illata sem túl tartós, viszont istenifinom banánillata van valamint könnyen beszívódik, szóval összességében még így is egy igazi nyári különlegesség. A hónap illata az Avon Eve Confidence lett. 


Hajápolás



A hajápolás szekció aranyérmét ebben a hónapban is a Garnier új Hair Food maszkai közül vitte el az egyik, mégpedig a Garnier Fructis Papaya Hair Food 3in1 Hajmaszk, ami 98%-ban természetes összetevőkből áll, nincs benne szilikon, isteni banános az illata, balzsamként is használható, szuperül puhít és az állaga is nagyon könnyed. Az Alfaparf Semi Di Lino Diamante Cristalli Liquidiről szintén csupa jót írtatok, kezdve a remek hajfényesítő és puhító hatásától, egészen a kellemes illatáig. A szilikonmentes, gyapotvirág- és búzavirág-kivonatot tartalmazó Isana Sensitive Shampoo Cotton Flower & Kornblume jól habzik, jól tisztít és kellemes visszafogott az illata, a L'Oreal Paris Elseve Huile Extraordinaire Coco Hajpakolás pedig puhává és hosszantartó kókuszillatúvá teszi a hajat.


Smink



A hónap sminkterméke az Inglot HD Lip Tint Matte lett, eddig ráadásul csupa maximum pontszámú vélemény érkezett csak rá. Szuperkönnyű az ajkakon, száradás után semmilyen nyomot nem hagy, mégsincs száraz érzése, és még az illata is nagyon finom. A MakeUp Revolution 1 Million Palette különlegessége, hogy a márka 1 milliomodik Instagram feliratkozójának örömére csinálták és nem lehet csak úgy megvenni, hanem bizonyos összegű vásárlás felett küldik ki ajándékba. Állítólag nem csak gyönyörűek a benne levő színek, de nagyon pigmentáltak és könnyen eldolgozhatóak is. A Trend It Up Contour & Glide Ajakkontúr Ceruza nem csak szuperolcsó, de könnyen felvihető és krémes az állaga, ráadásul még tartós is. Végül de nem utolsósorban kedvenc lett még a Nabla Soul Blooming Eyeshadow Palette is, ami nem csak kívülről csodaszép, de a belbecs is nagyon jól sikerült, bár egy-két szín enyhén porzik, viszont egy kis fantáziával mesés sminkeket lehet vele készíteni.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése