BLOGKERESŐ

2018. július 1., vasárnap

8 éves a Krémmánia - Írj véleményt és nyerj!

A szülinapi ünneplés most már nyolcadik éve hagyomány itt az oldalon (bár sajnos idén először már apolka nélkül😢), így természetesen idén is készültünk szuper nyereményekkel és a szokásos játékkal. :) A szülinapon évről évre számba szoktuk venni, hogy mi minden van az oldalon:
  • Több, mint 90 000 termék
  • 745 ezer vélemény (és 103 000 megjegyzés)
  • 82 000 eladó termék, amiből 72 000 már gazdát cserélt
  • A múlt hónapban pedig több, mint fél millióan látogattátok meg minket és majdnem 6 milló oldalt néztetek meg.
Az elmúlt évben is nagy népszerűségnek örvendtek a Beauty Boxaink (hamarosan megint készülünk egy kis meglepivel, szóval stay tuned!), nagyon örülünk, hogy még mindig ilyen lelkesen fogadjátok őket. :) És persze azt, hogy velünk vagytok, akár csendes olvasóként, akár aktív kommentelőként. A következő évre is sok klassz dolgot tervezünk Nektek!



A számbavétel után pedig jöjjön a lényeg, vagyis a nyeremények. :) A hagyományok szerint idén is négy dologgal készültünk:

1. Anastasia Beverly Hills Soft Glam Szemfesték paletta: Az ABH nem tud hibázni, ha szemhéjpalettákról van szó, a Soft Glam paletta is tökéletes gyűjteménye lett a könnyen satírozható, teljes pigmentáltságú, tartós szemhéjpúdereknek. A palettában találgató fémes bronzok és irizáló színek ideálisak esti sminkhez, míg a semleges mattokkal csodás nappali sminket készíthettek.

2. Charlotte Tilbury Matte Revolution Lipstick: A rúzsok kedvelőinek egy Charlotte Tilburry klasszikust választottunk, mégpedig a híres Pillow Talk árnyalatban, ami csodaszép matt, meleg rózsaszín árnyalata és hihetetlenül bársonyos textúrája miatt lett méltán népszerű.

3. Guerlain La Petite Robe Noire szempillaspirál és körömlakk: A Guerlaintól egyrészt az egyik kedvenc szempillaspirálomat lehet megnyerni, amivel nem csak hatalmas, koromfekete pillákat lehet pingálni, de még isteni parfümillat is gondolkodik a maximális luxusérzetről. Ezen kívül egy Black Perfecto árnyalatú körömlakk is a tiétek lehet, ami nem csak tartós, fényes és gyönyörű színű, hanem az alkalmazást követően virágos-gyümölcsös illatú is.

4. Bármi a Skinsmart.hu-ról, amit választasz: Apolka volt olyan kedves és a 8. szülinapunk kapcsán is gondolt ránk, így végül bőrápoló a termék idén is bármi, amit a szerencsés nyertes választ a Skinsmart.hu-ról. :) Paula's Choice, Niod, Hylamide, The Ordinary vagy Geek&Gorgeous termékekből választhattok.


A szabályok pedig a következők (a KM-es pontokról és szintekről itt olvashatsz):
  • 2 eséllyel indulsz, ha már most is (vagyis a játék kezdetén) krémkedvelő vagy, és írsz legalább egy véleményt a játék alatt.
  • 4 eséllyel indulsz, ha már most (vagyis a játék kezdetén) is krémmániás vagy.
  • 12 eséllyel indulsz, ha már most (vagyis a játék kezdetén) is Krémek Krémje vagy.
A játékba való nevezéshez légyszi töltsétek ki ezt az egyszerű formot is. Így biztosak lehetünk benne, hogy csak az aktív krémmániázók között sorsolunk, illetve az ajándékok elosztásánál is próbálunk majd úgy sakkozni, hogy lehetőleg mindenki azt kapja, aminek igazán örülne. :)





A játék egész július hónapban tart, a hónap végén sorsolunk a random.org segítségével és emailben értesítjük a szerencsés nyerteseket!


Update: Sorsoltunk, és a szerencsés nyertesek idén Kokapu, Vicus, Nutellabella és illesbb. Köszi a játékot mindenkinek! :)

Köszi mindenkinek a nyolcadik évet is! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése