BLOGKERESŐ

2018. július 3., kedd

Újdonság teszt: L'Oreal Paris Glow Mon Amour Highlighting Drops

Nagyon rég volt már smink-teszt, de megmondom őszintén, mostanában jóval kevesebb dolog fog meg az újdonságok közül, mint régebben, sokkal gyakrabban nyúlok régi bevált kedvencekért, mint hogy az újabb, de félfinom termékekkel kísérletezgessek...


A Glow Mon Amour folyékony highlighter cseppekért viszont már-már odáig vagyok és rendszeresen használom is, szóval gondoltam, hogy itt az ideje kicsit mesélnem róla Nektek is. 

A L'Oreal Paris Glow Mon Amour Highlighting Drops a Woke Up like This! kollekció része és 2 színben kapható (egy világosabb és egy sötétebb arany árnyalatban), 15 ml a kiszerelésük és 4499 Ft-ba kerülnek.
"A L'Oréal Paris első kókuszolajjal gazdagított highlightere, amely ragyogó színt kölcsönöz, kiemelve ezzel arcvonásait. Vigyen fel egy cseppet az arccsont mentén és oszlassa el a ragyogó arcbőrért, vagy keverjen 2 csepp highlightert az alapozójába vagy arckrémébe a sugárzó bőrért."


A Glow Mon Amour egy igazi szuper muntifunkcionális, kiadós darab, lehet primerként, highlighterként és alapozóba, hidratálókrémbe csöpögtetve is lehet használni, akár arcra, akár testre. Minden funkcióban próbáltam már amúgy és klasszul is működik, én egyedül zsíros bőrre nem ajánlanám teljes arcon, mivel a benne levő kókuszolajnak elég magas a komedogén indexe.

Nekem az alkalmazási módok közül a legjobban úgy tetszik, ha 2-3 cseppet egy beauty blenderre csöpögtetve beleütögetem a bőrömbe az arccsontom tetején, a szemöldökcsontomon, az államon, a szám fölött és az orrnyergemen. Ezzel a módszerrel nagyon szép egységes, kifejezetten ragyogó, vizes bőrfényt lehet adni az arcnak, szóval az instant üde bőrt és mínusz pár évet kb. másodpercek alatt garantált. Ha erre még rátesztek egy kis por alapú highlightert, akkor azt szerintem még a Holdról is lehet látni... 😂 Ja és mindenképp megéri kipróbálni kulcscsonton is, mert ott is fantasztikuson szép! :)


Nekem eddig ez az egyik "legbőrbeolvadósabb", legszebb színű (a képen a 01 Sparkling Love árnyalatot viselem, ami világos bőrön egyszerűen tökéletes!) highlighterem, és külön tetszik, hogy a Cover FX Custom Enhancer Drops Moonlight árnyalatára is hajaz egy picit.


Ajánlom? Zsíros, pattanásos bőrre a benne levő kókuszolaj és az olajosabb állag miatt annyira nem (vagy csak highlighterként, kis mennyiségben), száraz bőrön viszont csodaszép hatást lehet vele elérni. 


Ti próbáltátok már? Vagy tervezitek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése