BLOGKERESŐ

2018. július 6., péntek

Hello Krémmánia Beauty Bag!

Tavasszal a magyar márkákat tartalmazó Beuty Boxunkat ismét órákon belül elkapkodtátok, sőt, már hetek óta arról faggattok minket, hogy mikor jön a következő, ezért arra gondoltunk, hogy ha egy teljes boxot nem is, de egy aranyos neszesszert megpakolunk Nektek olyan dolgokkal, aminek a nyaraláson vagy a nyár esti bulikban biztosan hasznát veszitek majd! 😊



Úgyhogy tádámmm, íme az első Krémmánia Beauty Bag! :)

Az, hogy pontosan mi került a bagbe, az persze megint meglepetés, de ezúttal öt felfedezésre váró márkát és terméket ismerhettek meg, az 5 termékből 2 teljes méret és 3 utazó kiszerelés:

  • Artdeco: A márkától egy olyan dekorkozmetikumot rejt a bag, aminek biztosan mindenki hasznát veszi majd.
  • Essence: Már több, mint százötvenen véleményeztétek nálunk ezt a terméket, és a szép fénye miatt akár egy esti buliban is megállja a helyét!
  • Lancaster: A francia presztizs kozmetikai márkától egy igazán nyári termék került a bagbe, aminek minden nyaraláson ott lesz a helye.
  • PHB Ethical Beauty: Az angol, natúr termékeket gyártó márkától egy olyan dolgot próbálhattok ki, mely tökéletesen kiegészíti az Essence és az Artdeco márka termékeit.
  • Versace: Ezúttal a Versace legnépszerűbb parfümjeit is kipróbálhatjátok, 3 féle illatot rejtenek ugyanis a nesszeszereink.
Az egyik márkától kupont is találtok majd a bagben, szóval nézzetek majd szét a benne alaposan! 

A termékek összértéke 8500 Ft lett, viszont a bag ára csak 3990 Ft. A négyféle pasztellszínű Bag közül a szerencsén múlik hogy a Skinsmart munkatársainak szorgos kezei épp melyiket küldik el Neked. :)

A nesszeszer ma 16:00-tól rendelhető a Skinsmarton, viszont a kiszállítást csak július 10-n kedden kezdik majd el, hogy ne rontsuk el túl gyorsan a meglepetést. 

Kattintsatok ide a rendeléshez >>


A legutóbbi boxhoz hasonlóan ezúttal is apolka webshopja, a Skinsmart fogja kiszállítani a bageket. Azt ígérték, hogy megpróbálnak mindent megtenni a zökkenőmentes kiszállítás érdekében, így például hétvégén is végig dolgoznak majd és folyamatosan válaszolni fognak Nektek a felmerülő kérdéseitekre ezen az e-mail címen: hello@skinsmart.hu

Részünkről nagyon örülünk, hogy sikerült megvalósítani az első bagünket, reméljük, hogy Ti is szeretni fogjátok és rátaláltok vele új kedvencekre is! :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése