BLOGKERESŐ

2021. február 24., szerda

[VIDEO] Kozmetikumok, amiket mindig újraveszek

Éve óta visszatérő kérdés, hogy a tesztelésre érkező termékek ellenére vannak-e olyan kozmetikumok, amikhez rendre visszatérek. Természetesen vannak, van amit már szó szerint évtizedek óta rendszeresen beszerzek. ❤



1 megjegyzés:

  1. A Bobbi Brown alapozóra emlékeztem mint kedvenced, 2009-ben vásároltam az első üvegem ebből azóta több alkalommal újravásároltam leginkább a szín és a textúra miatt - most is van egy üveggel itthon - de ma már kevesebbet használom. Leginkább évszaktól és a bőrőm állapotától is függ, melyik alapozó után nyúlok vagy néha egyáltalán nem is sminkelek az elmúlt egy évre sajnos ez volt a jellemzőbb. Igy 30 évesen tudato bőrápolás és kezelések után is néha túl kevés a Bobbi. De az Armaninak nagyon jó alapozói vannak azok jobban kezdenek bevállni.
    Catrice korrektort probáltam, nekem sötét és nehezen tudtam eldolgozni de a Estée Lauder Double Wear korrektora evvel szemben nagyon jól münkődik, ő is álandó tagja a nesszeszeremnek.
    Én az utóbbi másfél-két évben kezdtem azonos termékeket használni amelyek hosszútávon beválltak.
    Arc és testre a Zador szappanjait használom egy éve, pontosan 2020. február végén vásároltam meg az első szappanom a Douglasban kiváncsiságból, miután a Kempinsky virágüzletében is találkoztam vele. Elsőre nem hittem benne, gondoltam hasonló mint a többi szappan és csak a kellemes illata miatt gondoltam teszek egy próbát vele majd bellengi az illatfelhő a fürdőt, gondoltam ha már a Kempiskyben is kapható valami nagyon prémium szappan lehet ez. Lassan egy éve hasznélom arcra és testre is, az arcomon kevesebb az akné illetve az ekcémám is visszaszorult és a bőrképem főleg az arcomon óriásit javult. Több mint egy hónapra elég egy szappan nekem, igy az ára se annyira túlzás. Ha pedig nem ezt használoma Frosch tusfürdőit kedvelem megjelenésük óta.
    Másik nagy kedvencem a Kerastase Aura Botanica termékcsaládja, másfél éve használom és nagyon megvagyok elégedve vele. Hihetelen mennyi a különbség egy drogériás és az adott sampon között. Gazdaságos, fél évre elegendő a sampon és kondicionáló páros számomra.
    Sminkben a Chanel égetett pirosítója a nagy kedvencem már több mint egy évtizede és a Chanel Flash rúzsa Bohéme árnyalatban, bár bármi jöhet ami Chanel :) Ahogy mennek az évek egyre kevesebb, de minőségibb kozmetikumot használok ami hosszútávon pénztárcabarát és ad egy átlátható rutint igy utazásnál se szükséges mindent vinni magammal és nincsenek felesleges kiadások.

    VálaszTörlés