BLOGKERESŐ

2021. március 2., kedd

Havi kedvencek - 2021 február

Vééégre itt a naptári tavasz (amit most már egészen szépen kezd beérni az időjárás is), és természetesen vele együtt itt vannak a múlt havi legek is... ☺ (Ebben a hónapban főleg régi legek szerepeltek a havliegek alapját képező arcápolás kategória TOP 50-es listáján, így az most kimaradt.)

Testápolás & parfüm



Yamuna Dióvarázs Testvaj: A hónap egyik legje a Yamuna limitált téli testvaja lett, aminek nem csak az illata isteni hókiflis, de testes állaga a bőrt is nagyon gazdagon táplálja, puhítja. Többen is kézkrémnek használjátok.
Balea Cseresznyevirág és Vanília Krémhabfürdő: A szuper ár-érték arányon túl nagyon jó intenzív és tartós vanília és cseresznye illata van. Nem szárítja a bőrt, tusfürdőként is használható.
Yves Rocher Éjféli Gyümölcsök Kézápoló Krém: Egy másik téli limitált kiadás is kedvenc lett, mégpedig az YR bogyós gyümölcs illatú vonalának a kézkrémje. A hidratűló hatását közepesnek jellemeztétek, viszont az illata nagyon kellemes, málnaszörpre hajazó.
Paco Rabanne Olympea Blossom EDP: A hónap illata az Olympea sorozat legújabb flankere, a gyümölcsös-citrusos Olympea Blossom lett.


Hajápolás



Balea Haarmilch Winter Protect: A hónap legje ez a téli időjárás által igénybe vett hajra és száraz fejbőrre kifejlesztett pakolás lett, amiről azt írjátok, hogy pár óra alatt teljesen beszívódik és puhává teszi a hajat, anélkül, hogy elnehezítené vagy zsírosítaná azt.
Balea Hawaiian Coconut Szárazsampon: Nem csak szárazssamponként szuper, de hajparfümként is megállja a helyét a finom, cukros-kókuszos illata miatt. Azt írjátok, hogy akár 2-3 nappal is ki lehet vele tolni a hajmosást.
Kerastase Densifique Bain SamponA vélemények szerint nagyon jó minőségű sampon, nagyon kevés kell belőle. Az ígéretéhez híven valóban mérsékeli a hajhullást és dúsabbá teszi a hajat, többen is úgy vettétek észre, hogy már 2-3 hét után érezhető a hatása.
Balea Beautiful Long Regeneráló Hajkúra: Ennek a keratint és magnólia-kivonatot tartalmazó terméknek a célja extra adag ápolást és fényt biztosítani az igénybevett hosszú hajnak valamint csökkenteni a hajtöredezést. A vélemények szerint nagyon finom az illata és érezhetően puhább tőle a haj.


Smink



Maybelline Sky High Szempillaspirál: Hatalmas hype övezi mostanában ezt a spirált, szinte alig lehet már beszerezni a boltokban és KM-en is nagyon sok véleményt írtatok róla, melyek szerint csodaszépen hosszabbítja a pillákat, könnyű vele dolgozni és nagyon tartós is.
Essence Bye Bye Panda Eyes! Szempillaspirál: Bár megosztóbb darab, viszont februárban elég sok pozitív hangvételű vélemény érkezett rá. Gyönyörűen szétválasztja a pillákat, több rétegben pedig hosszítja és kiemeli őket és és nem csinál póklábakat sem, viszont sajnos hajlamos potyogásra.
Avon Unlimited Instant Lift Szempillaspirál: Rá is vegyes vélemények érkeztek idáig, a pozitívabbak szerint szépen dúsít, nem tapaszt, hosszabbít is, és tényleg göndöríti/megemeli kicsit a pillákat.
Catrice More Than Glow Highlighter: Többen is írtátok, hogy drágább highlightereket is kenterbe ver. Varázslatosan selymes a formulája, tökéletesen pigmentált és gyönyörű vizes fényt ad a bőrnek.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban?

1 megjegyzés:

  1. Köszönet ismét az összefoglalóért, mindig szívesen olvasom a havi kedvencek rovatot:)
    A közönségkedvencek közül kettővel volt dolgom, a szempillaspirállal és a kézkrémmel, de egyikből sem lett személyes kedvenc.
    Kevés újdonságra kaptam kedvet februárban, rövid is a hónap és még a tavaszi kiadások alig voltak elérhetők. A MAC Powerglass Plumping szájfény volt az egyik kedvencem a maga kis speciálisan kialakított fejével, a másik pedig az Essence Semi Shine 103 árnyalatú rúzsa. Ez utóbbi valamiért nem kapott jó véleményeket a krémmániásoktól, nálam pedig nagy sikernek örvend, szinte minden nap ezért nyúlok. Dicsérnem kell még az Essence limitált kiadású Good Luck Charm for Happiness ecsetét, ami szép is, jó is és az ára sem megfizethetetlen.
    Az illatok közül már a tavaszra hangolódva az MFK l'eau a la rose és a Versace Dylan Turquoise parfümjét használtam a legtöbbször.

    VálaszTörlés