BLOGKERESŐ

2018. szeptember 29., szombat

Havi kedvencek - 2018 szeptember

Ahogy már megszokhattátok, most is kedvencekkel búcsúztatjuk az elmúlt hónapot :) 


Arcápolás



A hónap legfelkapottabb arcápolója ezúttal a Geek & Gorgeous 101 aPad lett, amit azért szerettetek, mert javítja a pattanások utáni hegek és pórusok megjelenését, ráadásul nagyon látványosan halványítja a  pigmentfoltokat is, ezen túl pedig az ára is kifejezetten pénztárcabarát. (Plusz apolka "gyermeke", szóval külön örülünk neki, hogy a listán van ☺) 
A Dr. Konopka's Nyugtató-Hidratáló Arckréméről azt írtátok, hogy nagyon jó az állaga, könnyű, nem túl zsíros, de mégis jól hidratál, a Balea Hautrein Pattanás Leszárító Tapasz Szalicilsavvalról pedig, hogy a piros gyulladt pattanások méretét reggelre látványosan lecsökkenti, igaz életmentő darab. A mostanában divatos aktív szén tartalmú Isana Young Aktiv Kohle Peelingben sok apró szemcse van benne, szépen tisztít, nem irritál, olcsó.


Testápolás és parfüm



A hónap kedvenc terméke a Yves Rocher Plaisirs Nature Kávébab Hab- és Tusfürdő lett, amiről azt írjátok, hogy a krémes kávéillata miatt a reggeli ébredős tusolások kihagyhatatlan kelléke. A Nature Box Sárgabarack Tusfürdővel kapcsolatban is nagyon lelkesek voltatok szeptemberben. Bár a márka maga kap tőletek hideget-meleget - van aki a nem feltétlen feddhetetlen INCI-ket sérelmezi, van aki azt, hogy a nem CF Henkel alá tartozik -, viszont a tusfürdő finom, telt barackillatának nem nagyon tudtak ellenállni, akik eddig próbálták. A Dove Crushed Macadamia & Rice Milk Testradír nem csak nagyon finom krémes és könnyen eloszlatható, de emellett tökéletesen radíroz és hosszan tartó illatot hagy a bőrön. A hónap illata a fás-virágos Givenchy L'Interdit EDP lett.


Hajápolás



Nagyon szerettétek szeptemberben a zsíros fejbőrre való Gliss Kur Purify & Protect Sampont, mivel nem csak nagyon jó az illata, de nagyon szépen megtisztítja a hajat is, bár a mosások közti időt sajnos nem igazán lehet vele kitolni. A Pantene Pro-V 3 Minute Miracle Intensive Repair Balzsamról azt írtátok, hogy hogy puhává, könnyen kezelhetővé teszi a hajat anélkül, hogy elnehezítené azt, ezért sokan nem csak 3, de akár 30 percre is fennhagyják. A natúr Alverde Családi Sampon Bio Mályva és Bio Szeder Kivonattal állítólag nagyon kiadós, megfelelően tisztít és nem zsírosítja a hajat, igaz, egy balzsam azért elkel mellé. A Davines Oi Beautifying Conditionerből állítólag már kis mennyiség is csodákat művel a száraz hajon és az illata is isteni.

Smink



A hónap dekorkozmetikai legje az alig 1000 Ft-os Lovely Vampire Lashes Szempillaspirál lett - nagyon szép ívelt, természetes hatású pillákat lehet vele festeni, nem csomósodik, nem tapaszt és nem is pereg. Szeptemberben az Alverde Color & Care Ajakrúzsra is sok pozitív szavazat érkezett, ami a csodás színeivel és a krémes, kellemes hidratáló formulája miatt nem is csoda. A L'Oreal Paris  tökéletesen sikerült nyári kiadásának Life's A Peach Skin Awakening Blush névre hallgató barackillatú pirosítója is népszerű volt a véleményezők körében, mivel jól pigmentált, jól építhető, és tartós, a szép üde színéről már nem is szólva. A Bell Hypoallergenic Anti-Redness Primer enyhén hidratál, halványítja a pirosságot és feltölti az egyenetlenségeket.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése