BLOGKERESŐ

2018. szeptember 24., hétfő

[VIDEO] Kipróbáltuk a Lash Lift kezelést!

Ha szépészeti kezelésekről van szó, inkább a természetesség híve vagyok, szóval bár régebben izgatták a fantáziámat  az épített 3D pillák, nálam végül teljesen kimaradtak, a Lash Liftinget viszont nagyon szerettem volna kipróbálni, és mivel írtátok kommentben, hogy Titeket is érdekelne egy ilyen kezelés menete, felvettük videóra is ☺Mi is ez pontosan?

A Lash Lift (vagyis a szempilla "emelés") egy olyan forradalmian új eljárás, melynek során a szempillákat különböző méretű szilikonlapok és anyagok segítségével teszik látványossá, íveltté. A hagyományos szempilla göndörítéstől eltérően a Lash Lift nemcsak göndörséget, de több héten át tartó lifting hatást is biztosít a szempillának. A kezelés 45-60 percet vesz igénybe és az eredmény kb. 1-1,5 hónapig tart, a szempilla cserélődésének idejétől függően.


Tapasztalatok 1 hónap távlatából

A szempilláim a kezelést követően ugyanolyan érzetűek maradnak, mint az eljárás előtt, viszont  rögtön utána azért kellett neki 1-2 nap, mire picit "visszaengedett" az emelés olyan részeken, ahol egy-két túl hosszú szempilla bizgette a szemöldökcsontomat (a bal belső szemzugomban konkrétan). Ezt az apróbb kellemetlenséget leszámítva minden tökéletes vele azóta is - szép ívelt, gond nélkül sminkelhető, lemosható, dörzsölhető, és még 1 hónap elteltével sem áll össze-vissza, igaz, a festés már a végeken kezd megkopni, de engem igazság szerint az sem zavar annyira, mivel amúgyis spirálozom ☺ Ha már spirál, azt vettem észre, hogy egészen más fajta spirálok mutatnak jól rajta, mint korábban - eddig a sűrűbb festékeket preferáltam, újabban viszont a hígabb állagú, természetes hatású spiráljaimmal (pl. Clinique Lash Power Szempillaspirál) szeretem kiemelni, ezekkel sokkal szebb a végeredmény.


Ajánlom/folytatni fogom a kezelést?

Ajánlani mindenképp ajánlom, az pedig, hogy folytatom, erősen függ a babámtól is, de nekem nagyon tetszik összességében a végeredmény, főleg spirállal együtt (itt van egy kép rólam, amin ki vagyok spirálozva), szóval nem kizárt, hogy ha folyamatosan nem is, de néha újra megcsináltatom majd. ☺


Nektek hogy tetszik ez az eljárás? Kipróbálnátok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése