BLOGKERESŐ

2018. szeptember 20., csütörtök

Elindult a fórum KM-en + megújult a kereső!

Először is, továbbra is nagyon köszönjük a sok fejlesztési ötletet, amit küldtök nekünk akár mailban, akár kommentben, hiszen a legtöbbet kért feaute-k mindig ezek alapján történnek megvalósításra, ahogy most is! 

A folyamatos apróbb javítások mellett ezúttal 2 olyan fejlesztést csináltunk meg Nektek, amit már nagyon-nagyon régóta kértek, szóval nagyon örülök, hogy végre megírhatom Nektek ezt a posztot. ☺ Ezek volnának azok:


Megújult kereső



A kereső végre "megokosodott" - ezentúl nem csak egyszerűen név alapján tudtok tudtok rákeresni a termékekre, hanem kategórián belül is lehet keresni, illetve bizonyos összetevőket tartalmazó vagy épp nem tartalmazó termékekre is.

Innentől például pár kattintással megtudhatjátok például, hogy melyek azok a szérumok KM-en, amik tartalmaznak mondjuk Reinolt, de arra is lehetőségetek van, hogy kiszűrjétek mondjuk a denaturált alkoholt és illatanyagot NEM tartalmazó hidratáló krémeket. (Az összetevőknél egyszerre több kritériumot is meg tudtok adni.)



Figyelem! A megújult kereső mobilon valószínűleg jövő héttől lesz aktív!!!


Márkakereső



Nem csak a sima kereső újult meg, hanem a Márkák fülre kattintva mostantól már márkákra is tudtok keresni.


Fórum



Lett végre Fórum is, amit az oldal indulása óta talán a legtöbbet és legtöbben kértetek. Róla azt kell tudni, hogy egy e-mailes regisztráció után bármilyen témát elindíthattok, ami azonnal meg is fog megjelenni a fórumban és bárki kommentelheti.



Például én kapásból el is indítottam egy gyanús piactéri eladókkal kapcsolatos topicot, ahol megbeszélhetitek, ha gyanús userrel találkoztok, de bármilyen témát és beszélgetést szívesen veszünk, főleg amit eddig azért hagytatok abba a KM-es adatlapokon, mert "off" volt... ;)



Szokás szerint, ha van akár ezekkel akár mással kapcsolatban javaslatotok, kérésetek, akkor várjuk őket. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése