BLOGKERESŐ

2018. november 21., szerda

[VIDEO] Krémmánia 5. Beauty Box unboxing

Mostanra már elkezdődött, sőt, nagyjából meg is történt az 5. Krémmánia Beauty Boxok kiszállítása, így a tartalma sokatok előtt már biztosan nem titok, szóval arra gondoltam, hogy egy rövidke unboxing videóban mesélek Nektek pár mondatot a valaha volt legnehezebb (1,5 kg) boxunkban levő termékekről. Ha még nem kaptátok meg és szeretnétek, hogy meglepi maradjon a tartalma, akkor viszont előre szólunk, hogy spoiler allert... ;)



A box tartalma


Ara Kulcstartó
"Ezúttal csempésztünk Nektek a dobozba olyan egy kis meglepetést is, ami nem kozmetikum, méghozzá egy tetszetős, szív alakú, fém kulcstartót az ara cipők gyártójától. A kulcstartóban praktikusan egy bevásárló kocsikhoz használható érme van elrejtve."

Batiste Cherry Dry Shampoo (50 ml)
"A Krémmánia egyik legnépszerűbb szárazsamponját is megtalálhatjátok a boxban. Nem csak a felesleges faggyút szívja fel a hajról, hanem a frizurát is frissen mosott hatásúvá varázsolja, a finom cseresznye illatáról nem is beszélve. Rohanós reggeleken tökéletes választás!"

Bio-Oil Bőrápoló Olaj (25 ml)
"Az ikonikus, Krémmániások körében is felkapott Bio-Oil egy speciális bőrápoló olaj, melynek alkalmazása segít javítani a hegek, a striák kinézetét, de öregedő és vízhiányos bőr ápolásában is hatásos. Állítólag olyan celebek is használták, mint Kate Middleton vagy Kim Kardashian."

B.U. Passion Deo Spray (50 ml)
"A B.U. idén megjelent újdonsága ez az illat, amiben a virágok frissessége és a gyümölcsök édeskés illata egyszerre van jelen. A márka dögös, érzéki illatújonsága dezodor formájában került a dobozba. Illatjegyei a piros gyümölcsök, a jázmin és az ibolya."

CND SolarOil Kéz- és Körömápoló Olaj (3,7 ml)
"Ez a kellemes mandula illatú, természetes olajokban gazdag díjnyertes olaj igazi gyorssegély lehet a körömágy bőrének és a körmöknek a szeles őszi napokon. A Krémmániás vélemények szerint remekül ápol és csodaszéppé teszi a manikűrt, meg persze kenegetni is egy élmény."

Dr. Organic Extra Fehérítő Fogkrém Aktív Szénnel (20 ml)
"A mostanság egyik legnagyobb hype övezte összetevőt, aktív szenet tartalmazó terméket is tettünk a dobozba, mégpedig a Dr. Organic fehérítő hatású fogkrémjét, ami az ígéretei szerint extrán fehérít, hat a fogszuvasodás ellen és még az ínyt is nyugtatja. Erős mentolos ízű."

Himalaya Herbals Revitalizáló Éjszakai Arckrém (50 ml)
"A hűvösebb idő beköszöntével nincs az a bőr, aminek az extra hidratálás ne tenne jót, ez a Himalaya Herbals krém pedig pontosan ebben segít. Táplál és segít helyreállítani a bőr nedvességtartalmát, valamint intenzív, mélyreható táplálást biztosít egész éjszaka." 

Swiss Image Gyengéden Hámlasztó Arcradír (150 ml)
"Kíméletes, mindennapos használatra ajánlott arcradír, mely segít eltávolítani a mitesszereket és az elhalt hámsejteket. A vélemények szerint alaposan tisztít és nagyon friss, puha bőrt hagy maga után."

Treaclemoon Marshmallow Heaven Kézkrém (75 ml)
"Cukros, rózsaszín és ennivaló, az oldalon pedig már 50-en mondtak róla véleményt és a legtöbb Krémmániásunk maximális pontszámmal illete. Nem csak az illata isteni, de gyorsan beszívódik, jól hidratál és a legkisebb táskákban is gond nélkül elfér."

Uriage Silky Body Testápoló Tej (200 ml)
"Egy kellemes testápoló alapdarab minden fürdőszobában, és az Uriage selymes, könnyű állagú testápoló teje pont ilyen. Ígérete szerint azonnal hidratálja és táplálja bőrt, könnyű, ultra-komfortos textúrája pedig gyorsan felszívódik, nem hagy ragadós érzetet."

Ziaja Olívaolaj Regeneráló Sampon (400 ml)
"Ez az olivaolaj tartalmú sampon azt ígéri, hogy gyengéden tisztítja a hajat és a fejbőrt, segíti a haj regenerálódását, valamint helyreállítja a haj természetes volumenét és egészséges kinézetét."



Nektek hogy tetszik? Megrendeltétek esetleg? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése