BLOGKERESŐ

2018. november 13., kedd

Hello 5. Krémmánia Beauty Box!

Az utóbbi hetekben egyre többek kérdezitek, hogy lesz-e idén ősszel Krémmánia Beauty Box, úgyhogy örömmel jelenthetem be Nektek hivatalosan is, hogy IGEN, hamarosan itt az ötödik kiadás! ☺ Ennek a dobozunknak most nincs konkrét témája, bár az eddigiekhez képest próbáltunk olyan termékeket belecsempészni, melyek ősszel kifejezetten hasznosak lehetnek.Az, hogy pontosan mi került a dobozba, az persze megint meglepetés, de azt eláruljuk, hogy összesen 10 már jól ismert Krémmánia kedvencet vagy pedig még felfedezésre váró újdonságot találtok, sőt ezúttal egy kis ajándékot is, ami nem kozmetikum.

A 11 termékből 5 teljes méret, 5 utazó kiszerelés és 1 ajándék. A márkák pedig ők lesznek:

 • Ara: Ezúttal csempésztünk Nektek a dobozba olyan egy kis meglepetést is, ami nem kozmetikum, hanem egy apró, de annál praktikusabban kihasználható kiegészítő.
 • Batiste: A Krémmánia legnépszerűbb szárazsamponjait köszönhetjük a márkának, ezek közül lapul majd egy a boxban.
 • Bio-Oil: Nála nehéz a meglepetés faktort megőrizni, mert egy terméke van csak, de igen, ő is ott lesz a dobozban. A kategóriájában hatalmas Krémmánia kedvenc, hónap kedvence is volt már az oldalon.
 • B.U.: A B.U. egy érzéki, buja illatú újdonsággal fog meglepni Benneteket.
 • CND: A prémium körömápolási kategória képviselője a CND, akinek egy többszörösen díjnyertes terméke került bele válogatásunkba, mely igazi gyorssegély lehet a szeles őszi napokon.
 • Dr. Organic: A márkától a mostanság a nagy hype övezte összetevőt, aktív szenet tartalmazó terméket is tettünk a dobozba.
 • Himalaya Herbals: A hűvösebb idő beköszöntével nincs az a bőr, aminek az extra hidratálás ne tenne jót, ez a Himalaya Herbals termék pedig pontosan ebben segít. 
 • Swiss Image: Az alpesi gleccservizet tartalmazó termékeket gyártó svájci márkától egy kíméletes, mindennapos használatra ajánlott arcápoló lapul a boxban.
 • Treaclemoon: Cukros, rózsaszín és ennivaló, az oldalon pedig már 50-en mondtak róla véleményt és a legtöbb Krémmániásunk maximális pontszámmal illette.
 • Uriage: A Krémmánián is népszerű dermokozmetikai márkától egy igazi őszi alapdarab lapul a dobozban.
 • Ziaja: A természetes alapanyagokból készülő termékeket gyártó lengyel kozmetikai cégtől egy hajápolási terméket fogtok a dobozban találni.

Néhány márkától kupont és ismertető anyagot is találtok majd a dobozban, szóval nézzetek majd szét a doboz alján is. :) A termékek összértéke 14 310 Ft lett, viszont az doboz ára csak 6590 Ft (amiben már benne van a szállítás ára).


A doboz pénteken (nov 16.) 16:00-tól rendelhető a SkinsmartonHa a november 16-17-18-as hétvégén rendelsz, akkor várhatóan november 20 kedden vagy november 21-én szerdán fogod megkapni a csomagodat.
A zökkenőmentes kiszállítás érdekében folyamatosan válaszolni fognak Nektek a felmerülő kérdéseitekre ezen az e-mail címen: hello@skinsmart.hu

Reméljük, hogy szeretni fogjátok ezt a dobozukat is és rátaláltok vele új kedvencekre is! :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése