BLOGKERESŐ

2019. május 4., szombat

Havi kedvencek - 2019 április

A harmadik tavaszi hónapba léptünk (hamarosan itt a nyár!!), ami egyúttal azt is jelenti, hogy itt a hó végi kedvencek ideje :)

Arcápolás



Az új Oriflame The One A-Z Cream Hydra SPF30 Krém részben a tesztelőknek köszönhetően máris begyűjtötte az első véleményeket, ráadásul egészen jókat.
A színezett hidratálókrém SPF30-as fényvédelemmel is ellátott, így egy átlagos dolgos hétköznap még nyáron is elegendő lehet feltenni. Fedése a tapasztalatok alapján a BB krémekhez hasonló, piros pattikhoz kell alá a korrektor, de összességében természetes, egységesebb bőrképet nyújt. 
A Garnier Bio Lemongrass Balancing Gel Wash egy normál és kombinált bőrre szánt arctisztítő gél, ami 9 vélemény után 4,56-os értékelésen áll. Többen is írták róla, hogy nem szárította bőrüket, pumpás kiszerelése is elnyerte a tetszéseteket. Illata kellemes, bár többen - joggal - megjegyeztétek, ha nem lenne, jobb lenne.
A Bioderma Photoderm Nude Touch SPF50+ színezett fizikai fényvédőből gyorsan KM kedvenc lett, az illatanyagmentes, kimondottan magas fényvédelemmel bíró készítmény jelenleg 4,25-ös értékelésen áll. Pozitívumként írtátok, hogy sokatoknak mattított, egységesebb bőrképet adott, szépen terült és púderesen lágy finist adott. Volt azonban, aki túlságosan is folyósnak tartotta állagát, ezért (és a kiszerelés típusa miatt) nehézkes volt adagolni. Ha az elvi mennyiséget akarjuk felvinni, ügyelni kell rá, hogy egységesen dolgozzuk el, nehogy foltos, csíkos legyen a bőrünk. 
A CeraVe Foaming Cleanser habzó arclemosó gél a gyengéd tisztító összetevők mellett hidratálókat és niacinamide-ot is tartalmaz. Az első vélemények nagyon pozitívak, puha habja van, megfelelően tisztít, illatanyagmentes és ár-érték arányban is korrekt termék.


Testápolás & illat



A testápolás kategóriában a tusfürdők közül a Fa Brazilian Vibes Amazonia Spirit Tusfürdő lett április kedvence, ami hozza a Fa tusiktól megszokott habzást és tisztítást, az új illat pedig egzotikus, nyárias, zöld-virágos jellegű és a vélemények alapján nagyon bejövős.
A Dove Pomegranate Seeds & Shea Butter Testradír a vélemények alapján kellően apró szemcséket tartalmaz hozzá, hogy ne sértse a bőrt, állaga krémes, illata pedig friss, gyümölcsös. A vélemények alapján a bőr finom puha lesz tőle, ráadásul sokáig használhatjuk, mennyiséges kiadós. Értékelése is szuper, 4,79-en áll a termék.
Bár a csúcsszezon szerencsére már lecsengett, egy jó kézkrém mindig kell, hogy legyen, erre pedig új alternatívát kínál az Isana Urea Intensive Kézkrém Panthenollal. Nagyon száraz bőrre is megfelelő készítmény, ami az első visszajelzések alapján gyorsan felszívódik és valóban szépen ápolja a kezeket. Az olíva olaj, urea és glicerin a fő összetevők között szerepel, de rajtuk kívül is még több más bőrpuhító komponense van.
A Giorgio Armani Sì Fiori EdP egy tavaszi parfümújdonság, enyhén citrusos, finoman virágos illat, amibe a vaníliának köszönhetően édeskés jelleg is keveredik. Igazi nőies illat, ráadásul véleményeitek szerint is roppant tartós.


Hajápolás



A Schwarzkopf Pure Color #Washout Hajszínező az idei év újdonsága, a gél állagú kimosható színezőt a tapasztalatok alapján könnyű kezelni, nem csöpög és egyenletesen kopik ki a színe a hajmosások során. Fedésével kapcsolatban megoszlottak a vélemények, volt aki tökéletesen elégedett volt az eredménnyel, másnál nem váltotta be hozzá fűzött reményeket. Várjuk a további véleményeket, merre mozdul a mérleg.
Igénybevett, száraz hajra készült a Balea Professional Oil Repair Intensiv Balzsam, ami az elő vélemények alapján 4,5-ös értékelésű. Dicséretet kapott kedvező ára és az, hogy mellé még eredmény is járult: a hajat puhábbá, selymessé, könnyen kifésülhetővé tette. Állaga megfelelő, jól adagolható, megfelelően eloszlatható a hajon.
A Garnier Fructis Aloe Vera Hair Food 3in1 Hajápoló Maszk szinte csak ötcsillagos értékeléseket kapott eddig, mint írtátok, könnyen kifésülhető, ápolt, finom puha lesz tőle a haj, ráadásul az illata is sok dicséretet kapott: nem olyan erős, mint a tégelyes család többi tagjáé.
19 vélemény után is 4,63-as értékelésen áll a Langhaarmädchen Intense Repair Hajolaj, amely kókusz és buriti olajat tartalmaz. A haj azonnal puha, selymes, kellemes fényű lesz tőle, illatában a kókusz dominál.


Smink



A sminktermékek közül havi kedvenc lett a gél hatású Essence Shine Last & Go Körömlakk, ami jelenleg 4,35-ös értékelésen áll. Kettő, néhány szín esetén három rétegben tökéletes, intenzív színű fedést ad, ami a visszajelzések szerint egészen tartós is, ha fedőlakkot használunk. Mindehhez ráadásul igazán baráti ár tartozik.
A kicsi kefével is ellátott, kitekerős Rimmel Brow This Way Szemöldökceruzára csupa jó vélemény érkezett eddig, szépen lehet vele dolgozni, tartós, nem kenődik. Egyedül arra érdemes vigyázni, hogy túl sokat ne tekerjünk ki a hegyéből, hogy ne törjön le.
Egy másik szemöldökformázó is sok dicséretet kapott, a Maybelline Tattoo Brow Lasting Color Pomade krémes állagának köszönhetően szépen felvihető, eldolgozható, száradás után pedig tartós színt ad. Drogériás árszinten kipróbálásra érdemes, nem csak a pomádé van rendben, de a hozzá tartozó ecset is szépen teljesített eddig.
A Catrice Generation Matt Comfortable Folyékony Ajakrúzs zárja a listát, a maga 4,36-os értékelésével. Úgy találtátok, kényelmes viselni, elégedettek vagytok a színválasztékkal és a bársonyosan matt finissel is. Tartóssága nem tökéletes, evés után szükséges korrigálni, de a kopása egyenletes, és ami fontos, de szárítja ki durván az ajkakat.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése