BLOGKERESŐ

2019. július 1., hétfő

9 éves a Krémmánia - Írj véleményt és nyerj!

A szülinapi ünneplés most már lassan egy évtizede hagyomány itt az oldalon, így természetesen idén is készültünk szuper nyereményekkel és a szokásos játékkal. :) 2019-ben már ezekkel a számokkal büszkélkedhet az oldal, szerintem mindegyik megdöbbentő:
  • Több, mint 100 000 termék.
  • 845 ezer vélemény (és 108 000 megjegyzés).
  • 155 000 eladó termék, amiből 140 000 már gazdát cserélt.
  • A múlt hónapban pedig több mint fél millióan látogattatok meg minket és majdnem 6 millió oldalt néztetek meg.
Az elmúlt évben is nagy népszerűségnek örvendtek a Beauty Box-ok, nagyon örülünk, hogy még mindig ilyen lelkesen fogadjátok őket. :) És persze azt is köszönjük, hogy velünk vagytok, akár csendes olvasóként, akár aktív kommentelőként. A következő évre is sok klassz dolgot tervezünk Nektek!



A számok után pedig jöjjön a lényeg, vagyis a nyeremények! A hagyományok szerint idén is négy dologgal készültünk:

1. Charlotte Tilbury Luxury Palette Pillowtalk: Álomszép színek, mesés textúrák és luxus csomagolás jellemzik a Charlotte Tilbury szemhéjpalettákat. A márka egyik idei újdonsága ez a csodaszép, hétköznapokon is tökéletesen használható, romantikus színösszeállítás, mellyel természetes, könnyű és mégis káprázatos szemsminkeket lehet készíteni.

2. Fenty Beauty Bomb Baby Mini Lip and Face Set: Rihanna sminktermékei megjelenésük óta lázban tartják a sminkek kedvelőit és ez alól természetesen Ti, Krémmániások sem vagytok kivételek... :) Kilencedik szülinapunkra a KM-en legnépszerűbb Fenty terméket, a Gloss Bombot és egy csodaszép mini, pezsgőszínű Killawatt Highlightert tartalmazó szettet választottunk nektek.

3. Chanel N°5 L'eau Fresh Lotion: A Chaneltől is egy idei újdonságot lehet megnyerni, ami azon túl, hogy azonnal beszívódik és selymes bőrt hagy maga után, még a kifinomult, friss N°5 L’Eau parfüm isteni illatával is gondolkodik a maximális luxusérzetről. 

4. Bármi a Skinsmart.hu-ról, amit választasz: Apolka volt olyan kedves és a kilencedik szülinapunk kapcsán is gondolt ránk, így a szerencsés nyertes bármilyen bőrápoló terméket választhat a Skinsmart.hu-ról. A Paula's Choice, Niod, Hylamide, The Ordinary vagy Geek&Gorgeous termékeiből választhattok.

A szabályok pedig a következők (a KM-es pontokról és szintekről itt olvashatsz):
  • 2x eséllyel indulsz, ha már most is (vagyis a játék kezdetén) Krémkedvelő vagy, és írsz legalább egy véleményt a játék alatt.
  • 4x eséllyel indulsz, ha már most (vagyis a játék kezdetén) is Krémmániás vagy.
  • 12x eséllyel indulsz, ha már most (vagyis a játék kezdetén) is Krémek Krémje vagy.
A játékba való nevezéshez fontos, hogy kitöltsétek a lenti, egyszerű formot is. Így biztosak lehetünk benne, hogy csak az aktív krémmániások között sorsolunk, illetve az ajándékok elosztásánál is próbálunk majd úgy sakkozni, hogy lehetőleg mindenki azt kapja, aminek igazán örülne. :)



A játék egész július hónapban tart, a aug 2.-án sorsolunk a random.org segítségével és e-mailben értesítjük a szerencsés nyerteseket!

Nyertesek: Kata791, Sparksy, dunaimano, Bagette


Köszi mindenkinek a kilencedik évet is! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése