BLOGKERESŐ

2019. július 5., péntek

Havi kedvencek - 2019 június

Pikk-pakk eljött a második nyári hónap, vele együtt pedig a havi kedvencek ideje. :)


Arcápolás




A legutóbbi Krémmánia Box-ban is benne volt a Helia-D Botanic Concept Frissítő Arcpermet Szőlővízzel, amely az azóta érkezett visszajelzések alapján elnyerte a tetszéseteket, ennek peidg nagyon örülünk. Többen is írtátok, hogy most, a nyári melegben a hűtőben tartjátok az extra frissítésért.
Van aki arckrém helyett hidratálja vele a kánikulában bőrét, más pedig napozás után ad neki általa plusz hidratálást. Szórófejével azért nem mindenki volt elégedett, szőlős illata pedig szintén megosztó: valakinek nagyon bejött, más szerint túl édesre sikeredett. 37 vélemény után 4,32-es átlaggal zárta a hónapot.
A Balea Avocado & Honig Fátyolmaszk a visszajelzések alapján egy jó kis ár-érték arányú termék. A szövetet bőven átitatták a hidratáló összetevőkkel, az INCI is szép, a parfüm is csak a legutolsó helyen csücsül és hatásosságával is zömmel elégedettel voltatok. Bár többen is írtátok, hogy ragacsos érzetet hagyott, az expressz hidratáló hatása így is rendben volt. Értékelése 4,43.
Egy izgalmas dél-koreai fényvédő is bekerült a havi kedvencek közé a Purito Comfy Water Sunblock SPF50+ / PA++++ képében. Nem nanoméretű fizikai fényvédőket tartalmaz, parfümmentes, hidratáló és gyulladáscsökkentő összetevők is kerültek bele, könnyed, zselés állaga pedig első használóit nagyon meggyőzte. Állítólag nem hagy fehér réteget, gyorsan felszívódik és könnyű érzetű.
Jól megugorhatott az Elle eladás statisztikája, a lap mellé csomagolt Omorovicza Tisztító Hab sokatokat lenyűgözött, annyira, hogy több példányt is felvásároltatok érte. Szó mi szó, luxuskategóriás terméket ritkán vásárolhatunk meg ily módon, a magyar márka tisztító habja ráadásul tényleg sokatoknak bevált. Azt írtátok, szépen levitte a nap végi szennyeződést, sminket, naptejet, de nem volt gond a szárítással, nem irritálta a bőrt, sőt, páran úgy találtátok, hogy bőrötök általános állapotát is szépen javította. A hónapot 4,14-es átlaggal zárhatta.


Testápolás & parfüm



Csupa lelkes és elégedett vélemény érkezett eddig a CeraVe Moisturising Lotion testápolóra, ami illatanyagmentes formulájának és valóban szexi INCI-jének köszönhetően sokatoknál még az arckrémet is felváltotta. Tette mindezt azért, mert könnyű, géles állaga van és gyorsan, nyom nélkül felszívódik, miközben hidratál is. Pattanásra hajlamos bőrűek azért figyeljenek, rá van írva, hogy nem komedogén, de azért ha megnézzük az összetevőket, picit az. No, de ez egy testápoló, annak pedig a jelek szerint szuperjó.
Június kedvenc tusfürdője a Balea Tusfürdő mit Mir, Kókusszal és Ananásszal lett, a trópusi fíling sokatok fürdőszobájába beköltözött és úgy tűnik, marad is. Az első vélemények után 4,87-es értékelésű, hozza a márkától megszokott minőséget, árban is rendben van, az illata és csomagolása pedig csábítóra sikeredett.
A Nuxe Huile Prodigieuse Florale Többfunkciós Szárazolaj Arcra, Testre, Hajra újdonsága virágillatba burkolta növényi olaj koncentrátumát, amire az első három elégedett vélemény már meg is érkezett. Az INCI listája sajnos üresen árválkodik, lányok, segítsetek, hadd lássuk mi is, mit rejt a csinos üvegcse. Az illata frissebb, mint az alapváltozaték, citrusos jellegű, hatékonyságban pedig hozza az elvárt hatást, azt írtátok gyorsan felszívódik, finom puha lesz a bőr és érezhetően ápolja is azt.
A parfümök közül a limitált kiadású Thierry Mugler Angel Eau Croisière EDT nagy nyári kedvenc lett, illatát úgy tűnik, tűpontosan eltalálták, amit jól mutat, hogy 12 vélemény után kevés parfüm áll 4,58-as pontszámon. Trópusi gyümölcskoktélhoz hasonlítottátok az illatát, ami a többség szerint messzire került az eredeti Angeltől, de ez nem gond, ugyanis egy vérbeli nyári illat lett, ráadásul minőségi. Tartósságát is jónak ítéltétek, az üvege pedig csini, naplemente hanguatú.


Hajápolás



A hajápolók között a Joico Blonde Life Ragyogó Szőke Pakolás ahogy a neve is elárulja, a szőke hajak ápolására szakosodott és az első vélemények alapján meglehetősen ügyesen. Fényes, puha lesz tőle a haj, jól fésülhető, ápolt, és ha megnézzük az INCI-t, négyféle peptidet és több hidratáló összetevőt is tartalmaz, így meg van alapja a lelkesedésnek. 
A hosszú, töredezett, sérült haj számára kialakított Elséve termékcsalád két tagja is bekerült a havi kedvencek közé. A L'Oreal Paris Elseve Dream Long Hajápoló Maszk használatától puha, jól fésülhető lett sokatok haja, az illatával pedig egyöntetűen elégedettel voltatok és többen megjegyeztétek, hogy nem zsírosította a hajat. Értékelése 4,11-en áll. Társa, a L'Oreal Paris Elseve Dream Long Hajbalzsam a samponnal együtt landolt sokatok kosarában, úgy találtátok, könnyen kimosható készítmény, amitől puha, selymes lesz a haj és persze illatos, hozza az Elseve balzsamoktól megszokott minőséget. A hónapot 3,67-es átlagon zárta.
A Lador Perfect Hair Fill-Up egy dél-koreai hajápoló ampulla, első véleményezői pedig igencsak jókat írtak róla. A géles állagú készítmény használata selymesen puhává teszi a hajat, középhosszú hajúak pedig megjegyezték, egy alkalomra a fele is elég az adagnak, a hatása nem marad el úgy sem. Hidrolizált keratin, kollagén és selyem a fő összetevői, amelyek valóban a hidratálásért, hajkondicionálásért felelnek.

  

Smink



A tavasszal megjelent L'Oreal Paris Melon Dollar Baby Blush pirosító lágy, rózsás színt ad az arcnak, az eddigi vélemények alapján visszafogottabbat, mint a barackos változat, de ettől inkább természetesebb, mint vérszegényebb. Szép a fénye, tartós és az illatával is nagyon elégedettek voltak első véleményezői, így a hónapot ötcsillagos értékeléssel zárta.
Az Artdeco No Color Fixáló Púder egy bármilyen bőrszínre alkalmazható, mattító hatású, bőrszépítő púder, ami a sminket is fixálja. Többen is letesztelhettétek képességét, a vélemények alapján pedig egy kipróbálásra érdemes sminktermék lehet: nem ült bele a pici ráncokba, nem emelte ki a szárazabb részeket, porzóan matt finish helyett pedig természetes bőrfényt adott. Nagyon finom szemcséjű, szinte láthatatlan felvitelkor, mégis szépen teszi a dolgát, értékelése 4,57.
Az Essence This Is Me. Ajakrúzs épp csak megjelent, máris betárazta az első lelkes véleményeket, amik szerint lágy, krémes állagú, kényelmes viselni és nem szárítja az ajkakat. Tartóssága közepes, a színválaszték igencsak tetszetős, plusz pozitívum, hogy passzoló körömlakkokat is találhatunk a márkánál. Értékelése 4,7.
Végül egy Krémmánia Boxos kedvenccel zárjuk a havi legek bemutatását, a Bourjois Le Duo Blush pirosító duóval, amit kontúrozáshoz is ajánlanak. Számos dícséret illette praktikus kiszerelését, magát a színeket, melyek szépen, természetesen mutattak felvíve is, és bár első blikkre elég csillámosnak tűnt, arcon mindez szép ragyogássá szelídült. Kritika csak a mini ecsetet illette, ami sokatok szerint nem tú jó minőségű. Júniust 4,38-as értékeléssel zárta.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése