BLOGKERESŐ

2019. augusztus 16., péntek

[VIDEO] 10 szuper újdonság nyárra

Hűű, hát jó hamar elment az idei nyár, amit mi sem bizonyít jobban, hogy már rég ki kellett volna tennem ezt a videót, én meg csak most kaptam észbe... 🙈 Kicsit megkésve tehát, de itt a szokásos 10 izgalmas vagy épp legtöbb értékelést kapott nyári termék Krémmánián, amit érdemes lehet kipróbálni.



Terméklista 







L'Oreal Paris Glow Mon Amour Highlighting DropsMelon Dollar Baby árnyalat





2 megjegyzés:

  1. Köszi az összefoglalót, kíváncsiságból végignéztem, bár a szemeimet már az őszi újdonságokra vetem :) Az itt felsoroltak közül egyiket sem próbáltam, úgyhogy már ezért is szívesen néztem meg a videot.
    A nyári újdonságok közül nálam mindent vitt a Guerlain Terracotta stick alapozója, nagyon egyszerű használni, tökéletesen passzol a színe és a meleg sem fog ki rajta.
    Nem teljesen új, csak nekem volt az, a Clinique tavaszi neszesszerakcióban ajándékba adott Bare Pop árnyalatú rúzsa, tökéletes a nyári színekhez, ezt használtam a legtöbbet.
    A videoban nem kerültek szóba a körmök, csodaszerként fedeztem fel az Anny Liquid Nails alaplakkját, viszlát lemezes töredezés. Ha már Anny, akkor nagyon tetszett az egész nyári Ice Ice Baby kollekció, a nyáron szinte csak ezeket hordtam .
    A fürdőszobából pedig két terméket hozok ide, a L'Occitane Herbae új családját és a Kneipp kis nyári ismerkedő csomagját három minivel: citrom, maracuja-grapefruit és mandulás illatban.

    VálaszTörlés
  2. Nekem Bettina Barty Love it testápolója az aktuális újdonság, ami szerelem lett. Illetve a Johnsons ananászos liliomos tusfürdője. Pedig megfogadtam, hogy nem veszek semmit, amíg a meglévők el nem fogynak. Aztán megláttam az Aldiban a tusfürdőt, VY Nikolett videójában pedig a testápolót ajánlotta. Szerintem pont passzolnak is egymáshoz.

    VálaszTörlés