BLOGKERESŐ

2019. október 2., szerda

Havi kedvencek - 2019 szeptember

Ahogy már megszokhattátok, most is kedvencekkel búcsúztatjuk az elmúlt hónapot :) Hello október!

Arcápolás



Nagyon megugrott az érdeklődés az arcápolók között a Natics C20 Air C-Vitamin Szérum iránt, szeptemberben többen is kipróbáltátok és határozottan elégedettek voltatok képességével.
A valóban szép összetevőlistával rendelkező készítmény 20%-os tiszta C-vitamin tartalma mellett 12 különböző hatóanyagot tartalmaz. Többen is huzamosabb használat után véleményeztétek, azt írtátok, állaga könnyebb, "vizesebb", mint az alapváltozaté, ami pedig szuper, hogy bőrötök simább, egységesebb lett, a gyulladt, piros foltok száma látványosan csökkent és általában a bőrkép sokkal szebb lett tőle. Értékelése 4,91-es.
A Babor Pollution Protect Ampulla is begyűjtötte az első véleményeket, amelyek rendre ötösre értékelték képességét. Tesztelésre kapták a véleményezők a terméket és nagyon elégedettek voltak. A szérum szépen felszívódott, nem hagyott ragacsos érzetet, a bőrt pedig azonnal puhábbá, hidratáltabbá tette, a smink is szebben mutatott rajta.
A Garnier Skin Naturals Essence Botanical Zöld Teás Arckrém 12 vélemény után 4,42-es értékelésen áll, sok dícséretet kapott az elmúlt időszakban. Többek közt azt írtátok róla, hogy könnyű, kellemes állagú, kevés is elég belőle, a bőr finom puha lesz tőle és nem is zsírosítja azt. Hozzá kell tenni, a hasznos zöldtea kivonat mellé azért alkohol és illatanyag is került bele, de úgy tűnik, mindezek ellenére szépen teljesített nálatok ez a hidratáló krém.
Az Alverde Aqua Hydro Waschgel Meeresalge az első négy vélemény után 4,75-ön áll, azt írtátok róla, hogy kiadós arctisztító, ami érezhetően, de kíméletesen tisztítja a bőrt és szárító hatást nem tapasztaltatok nála annak ellenére sem, hogy alkoholt tartalmaz. Ár-érték arányban meggyőzőnek ítéltétek tudását.

Testápolás & parfüm



Szeptember kedvenc tusfürdője a Barnängen Oil Intense Shower Cream Krémtusfürdő lett, melynek dícsértétek állagát és illatát, valamint azt is, hogy nem szárította bőrötöket. 15 vélemény után is 4,93-as értékelésen áll, ami alapján valóban kipróbálásra érdemes termék, melyből egy kevés is elegendő egy alkalommal.
Még egy folyékony szappan is tud extrát nyújtani, ezt bizonyította a Balea Green Matcha Folyékony Szappan, mely bekerült a havi legek közé. Illata határozottan zöld teás, ami sokatoknak tetszett, legfőbb pozitívuma mégis inkább az, hogy legtöbben úgy tapasztaltátok, nem szárította a kezeteket gyakori kézmosás esetén sem. Értékelése 4,4-en áll.
Az Equilibra Extra Aloe Dermo-Gél Aloe Verával 98%, mint neve is elárulja, egy 98%-ban aloe verát tartalmazó bőrápoló, melyet a napégéstől kezdve számos célra használhatunk, például epilálás után, vagy ha a cipő vagy ruha kidörzsölte a bőrünket. 4,62-es értékelésű, általatok is letesztelt termék, melyről azt írtátok, hogy valóban szépen nyugtatja az irritált bőrt. Picit folyós állagú, kevés is elég belőle, felvitelt követően egy rövid ideig ragacsos érzetű, majd szépen felszívódik a bőrbe. Tipikus "mindig jó, ha kéznél van" termék.
A parfümök között az ősz egyik nagy újdonsága, a Lancôme Idôle sokatok érdeklődését felkeltette. Lágy, rózsás illatú, amelybe keveredik némi púderesség, pici gyümölcsösség is. Könnyed, mégis tartós parfüm, amelynek lapos, a mobiltelefonokra hasonlító üvege már önmagában különleges. Igazi nappali, elegáns illat, mely nem tolakodó, mégis körülöleli viselőjét.

Hajápolás


A szilikonmentes Isana Professional Anti-Spliss Serum még egy viszonylag új termék a Krémmánián, amelyre szeptemberben futottak be az első, igazán pozitív vélemények. Ötcsillagos értékelését azzal érte el, hogy a száraz hajat is puhává, selymessé tette, anélkül, hogy elnehezítette volna azt.
Szintén a száraz hajúak táborában váltott ki elégedettséget a Garnier Botanic Therapy Coco Milk & Macadamia Hajmaszk, mely szilikon összetevők nélkül is puha tapintásúvá tette kipróbálói haját. Kókuszillata már alapból pozitív volt számotokra, kellemes, de nem tolakodóan erős. Értékelése 4,25-ös.
A Schwarzkopf Gliss Kur Bio-Tech Restore Sampon finom illatával, megfelelő tisztító hatásával, és azzal nyerte el a tetszéseteket, hogy szép fényt, puhaságot, a vastagszálú hajnak könnyebb kezelhetőséget adott. Értékelése az első öt vélemény után 4,6-on áll.
Az argánolaj mellett édesmandula olajat, olívaolajat és napraforgómagolajat is tartalmaz a Difeel Prémium Hajolaj Argánolajjal, de más, növényi összetevők is ott sorakoznak az INCI-jében. Úgy tapasztaltátok, valóban szépen ápolta a hajszálakat, de volt, akinél már két csepp is zsíros kinézetűvé tette a hajat. Ha ez fennáll, érdemes lehet hajmosás előtti pakolásként, hajápolóként használni. Értékelése 4,6-os.

Smink



A Catrice-tól két sminktermék is hónap kedvence lett, egyikük a Catrice Blush Box Glowing+Multicolour pirosító újdonság, amely két árnyalatban érhető el. Első értékelői szerint finise nem durván csillogó, inkább visszafogottan ragyog, így nappali sminkhez (is) ideális, főleg, hogy nem tudjuk túltolni egyetlen suhintással az arcárnyalást: színe inkább építhető, mint vadul pigmentált, mindez pedig pozitívum volt az esetében. Értékelése 5-ös.
A Catrice Generation Plump & Shine Lip Gloss mind az árnyalataival, mind pedig ragyogásával elnyerte a tetszéseteket, applikátorával szépen felvihető. Szájfényhez képest nem tartottátok ragacsosnak és még a pici illata is meggyőző volt. Értékelése is mutatja elégedettségetek, 4,83-on zárta a hónapot.
A L'Oreal Paris Bambi Eye False Lash Szempillaspirál őszi újdonságként egyből hónap kedvence is lett, melynek keféje szépen szétválaszotta a pillákat és egyúttal hosszította is, úgy tűnik az őzikeszemek ígéretét tényleg beváltja. Potyogásról, kenődésről nem számolt be senki, reméljük, okkal. Értékelése 4,67-en áll.
Az Essence Perfect Shine Ajakrúzs szintén egy új sminktermék a piacon, amelynek dícsértétek színeit, krémes, jól kenhető állagát és azt is, hogy kellemes viselni az ajkakon. Nem tartós rúzs, de kopása megfelelő, a vélemények alapján ár-érték arányban jó kis drogériás termékről van szó, értékelése színötös.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban? :)

4 megjegyzés:

  1. Nálam szeptemberben még alig fogyott valami. Vennem se nagyon kellett a hörcsögraktár miatt. Egyedül szempillaspirált szereztem be fórumos ajánlasra. Ez az:
    https://kremmania.hu/kremek/bourjois-twist-up-the-volume-black-balm-szempillaspiral
    Kedvenc lett. Először is nem bántja az érzékeny szemeimet. Jópofa a csavarható vége, tényleg van különbség a 2 állás között. Gyorsan lehet dolgozni vele. Még a szilikonkefe sem zavar :P

    VálaszTörlés
  2. Szia Évi!
    Nem tudom hova írjak, de szivesen csatlakoznék a Krémmánia csapathoz, ha van még hely! :). Időm lenne rá, és szivesen csinálnám :). Tudom, hogy e-mail címen kell érdeklődni, de az e-mail címet sajnos nem tudom. Köszönöm előre is a választ! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Munka az van bőven, de sajnos most nem keresünk embert :( Ha fogunk, akkor felhívást fogok közzétenni.

      Törlés
    2. Rendben, köszi a gyors választ! :)

      Törlés