BLOGKERESŐ

2019. szeptember 26., csütörtök

Termékajánló a 2019-es őszi Glamour- (és egyéb kuponos) napokra

Eljött az évnek az az időszaka, amikor sokkal olcsóbban be lehet szerezni a legtöbb kozmetikumot, legyen szó alapdolgokról vagy épp rég kiszemelt luxuscikkről és ha online rendeltek, akkor a tömeggel sem kell harcoltok, ezért ebben a félévben is megírtam Nektek a szokásos kis mit-ajánlunk-nektek-ebben-a-félévben listánkat.☺


Szerintünk (és a KM-es vélemények szerint) ezeket lesz érdemes az október 9-13. között zajló Glamour-napokon venni.


Márkaboltok, patikák, parfümériák

20% kedvezmény van például a Cliniqueben, ami remek alkalom, hogy olyan bestseller, a krémmániás felhasználók körében is régóta kedvenc termékekre tegyetek szert, mint a Chubby Stick, a vízhiányos bőrrel csodákat tevő Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator (itt írtunk róla összetevők szerinti elemzést), vagy épp az ikonikus High Impact Szempillaspirál. (Egyébként nagyon sok további klassz terméke van még a márkának, amit nehéz lenne így hirtelenjében felsorolni, szóval érdemes elolvasni a témában a Mit érdemes tőlük venni: Clinique posztunkat is). Az elmúlt év újdonságai közül a Clinique Moisture Surge Sheertint Hydrator SPF25 Színezett Hidratálót tudjuk ajánlani - nagyon könnyű, természetes és tartós viseletet biztosít -, illetve a géles állagú, könnyed hidratálást biztosító Dramatically Different Hydrating Jelly is megérhet egy pillantást.



A termékek árának a 20 százalékát lehet megspórolni az Estée Lauderben is, így például a KM legnépszerűbb high endes alapozója, a 22 árnyalatban kapható Double Wear Alapozó SPF 10 9200 Ft-ba kerül csak, de olcsóbban kaparinthatjátok meg a márka ikonikus öregedésgátló szérumát, az Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II-t (ennek az összetevő szerinti elemzését itt olvashatjátok), vagy a Krémmánia és személyes kedvenc rúzsomat, a Pure Color Envy Sculpting Lipsticket (itt találjátok meg a róla írt tesztünket) vagy épp az új Pure Color Desire Rouge Excess Lipsticket. További ígéretes Estee Lauder termékekért pedig érdemes elolvasni a Mit érdemes tőlük venni: Estee Lauder posztunkat is.


A patikai márkák közül az összes népszerű dermokozmetikai márka képviselteti magát - 20% kedvezménnyel kapható Bioderma, a CeraVe, az Eucerin, az Uriage és a Vichy25% kedvezménnyel a Babé50% kedvezménnyel pedig a La Roche-Posay (2 termék váráslása esetén az olcsóbbik termékre vonatkozik). Az Unipatikában 25% kedvezmény jár  a Vichy, La-Roche Posay, Bioderma, Uriage, Eucerin, Nuxe, Lierac, Phyto, Babé, CeraVe, Herbioticum és Apvita, a Pingvin Patikában pedig az Apivita, Babé, Bioderma, CeraVe, Eucerin, La-Roche Posay, Nuxe, Uriage és Vichy márkák termékeire.


A tavaly óta itthon is kapható, Amerikában már régóta népszerű CeraVeről mi is írtunk a blogon - a márka minden egyes terméke illatmentes, érzékeny bőrön is használható, a termékek textúrája pedig kifejezetten kellemes, a krémeik például annak ellenére, hogy remekül ápolnak, nagyon hamar beszívódnak a bőrbe. A márka bestseller krémét, a Moisturizing Creamet lehet érdemes beszerezni most olcsóbban, de a Hydrating Cleanser is egy szuper darabja lehet a rutinotoknak, főleg akkor, ha száraz bőrrel küzdötök.

Az Eucerin termékek közül elsősorban az Atopicontrol 12% Omega Zsírsavas Testápolót  ajánljuk Nektek, illetve lemosót, micellás vizet is érdemes lehet a márkától venni, például zsíros bőrűeknek a szalicilsavat is tartalmazó, illatmentes DermoPure Mélytisztító Arclemosó Zselét vagy a szintén illatmentes DermatoClean Micelláris Tisztító Vizet.

La Roche-Posay újdonságai közül a Toleriane Sensitive Riche Prebiotikus Hidratáló Krémet érdemes most beszerezni, de jó vétel lehet a KM-es kedvenc Effaclar Duo [+] (itt írtunk róla összetevők szerinti elemzést) is, és bátran ajánljuk a márkától a Termálvíz Spray-t (itt írtunk róla, hogy miért is jók ezek), de Cicaplast Baume B5-öt is most ésszerű venni, mert az mindig jó, ha van otthon...

Bioderma termékei közül olyan KM-es legeket érdemes venni, mint a 992 véleménynél járó TOP micellás lemosó, a Sensibio H2O Micellás Lemosó vagy a Sébium Pore Refiner Pórusösszehúzó Krém (itt írtunk róla összetevők szerinti elemzést), illetve itt is ajánlom figyelmetekbe a Mit érdemes tőlük venni: Bioderma posztunkat.

Vichy-től az utóbbi idők legtöbbet véleményezett termékéhez, az alkohol- és illatmentes Minéral 89 Bőrerősítő és Teltséget Adó Booster-hez (itt írtunk róla összetevők szerinti elemzést) lehet most olcsóbban hozzájutni, de a márka fényvédői között is érdemes lehet mazsolázni.

Az Uriage-tól a pattanásos, zsíros bőrre való Hyséac K18 Krémet (összetevők szerinti elemzés róla itt), az illat- és alkoholmentes Toléderm Krém Normál/Kombinált Bőrre-t vagy a szinte csupa maximum pontos véleménnyel bíró Termálvíz Spray-t érdemes számításba venni, illetve még a fényvédőik közt is érdemes szétnézni, szinte az összes szuper.



Douglasban szokás szerint csak a piros táblával megjelölt termékekre jár a 20% kedvezmény, ami remek hír lehet akkor, ha mondjuk olyan márkák termékeire fájna a fogatok, mint a Bobbi Brown, a Foreo, a Smashbox, az IsaDora vagy az Armani. A Bobbitól a teljesség igénye nélkül jó választás lehet bármilyen pirosítószájra való sminktermék, de a híresen természetes színű alapozóik között is akadnak nagyon jók. Az Armaninak főleg a szempillaspiráljait és az ikonikus Luminous Silk Foundation nevű alapozóját érdemes most beszerezi, a Smashboxnak pedig az erős fedésű  Studio Skin 15 Hour Wear Hidratáló Alapozója és a High Definition Concealer nem okozott még senkinek csalódást.


Marionnaudban 2 teljes árú termék vásárlása után jár a 20% kedvezmény - hozzájuk akkor is érdemes bekukkantani, ha kizárólag náluk kapható termékre vágytok, így mondjuk Erborianra, Be Creativera vagy mondjuk Sisleyre.



márkaboltok közül 20% kedvezmény jár az Ahavában (a kupon a Douglasban is érvényes), a CND Nail Lounge-ban, az Inglotban, az Ilcsiben (limitált  termékszettek), a Kiehl's-ben (a törzsvásárlóknak ezen felül 2 db luxus mini kiszerelésű terméket 2 db termék vásárlása esetén) és a The Body Shopban (3 szabadon választható termék vásárlása esetén)25% kedvezmény a Yamunában, 30% kedvezmény a NYX-ben és a Pupában (bizonyos termékekre akár 50% is) és a Solanienál, illetve 40% kedvezmény az Yves Rocherben (1 darab, nem Zöld Ponttal jelölt termék).

webshopok közül 20% kedvezményt ad az Alza.hu (BraunRowentaPhilips és Oral-B termékek), a Brightwhite és a Hairbunny, 25% kedvezményt az Aromax30% kedvezményt a Helia-D (Professional termékcsalád), az eMAG 40% kedvezményt a Dettol és 50% kedvezményt a Scholl és a Veet termékekre, a Beauty.hu pedig 30-50%-ot a JimJams Beauty arcápolási termékekre, szettekre, 25-50%-ot pedig a BaByliss szépségápolási gépekre.

hipermarketek  közül a Tescoban  25% kedvezmény van a Neutrogena termékekre, az Auchanban pedig 20% kedvezmény jár a Cosmia termékekre és Szépségápolási kisgépekre (pl. Rowenta, Babyliss, stb.), 25% kedvezmény az Oral-B termékekre, 30% kedvezmény a Cosmia hajápolókra, 35% kedvezmény pedig a Fa és Fa Men Extreme valamint a Gliss Kur termékekre.



Drogériák

A drogériás kuponok között idén is szuper ajánlatok vannak: a DM elég sok márkára és termékre ad 20-50% kedvezményt, a Rossmannál is ugyanígy 20-50%-os kuponokkal vásárolhattok a vásárlás végösszegi kuponon túl, sőt, ezeken kívül 30%-kal olcsóbban vehettek meg bármely náluk kapható dekorkozmetikumot is,  a Müllernél pedig a teljes vásárlás végösszegéből jön le 20%. Nem árt tudni, hogy a DM mellett már a Rossmann is tart 0. napot, vagyis az ország összes DM és Rossmann üzletében már október 9-től (vagyis szerdától) be tudjátok váltani a kuponokat. (A Rossmannban egyébként sokkal több és jobb kupon érhető el, amik ráadásul online is érvényesek, szemben a DM-es kuponokkal.)

Smink




A DM-ben 50%, a Müllerben pedig 30% kedvezmény (ami a 20%-os Müller kuponnal együtt is beváltható) jár 1-1 L'Oreal dekorkozmetikai termékre, a Rossmannban pedig 40% kedvezményért cserébe darabszám-korlát nélkül vásárolhattok a márkától - idén tavasszal jó vétel lehet az elmúlt év sminkújdonságai közül a balzsamos állagú Color Riche Shine Magas Fényű Rúzs vagy a könnyed matt hatást biztosító Rouge Signature Matte Liquid Lipstick.

A DM-ben és a Rossmannban is 50% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg a kiszemelt Max Factor sminkcuccotokat, például a KM egyik legnépszerűbb szempillaspirálját, a Clump Defy Szempillaspirált, a KM-es körökben a tökéletes drogériás matt rúzsként emlegetett Colour Elixir Velvet Matte Ajakrúzst vagy az egyik kedvenc nude palettámat, a Masterpiece Nude Palettát.

Most érdemes lecsapni a Maybelline termékekre is, ugyanis 50% kedvezmény jár rájuk (a Rossmannban darabszám-korlát nélkül 40%, a Müllerben pedig 30% kedvezmény, ami a 20%-os Müller kuponnal együtt is beváltható), így például már 1600 Ft-ért a tiétek lehet a különleges, metálos színekben fénylő Facestudio Master Chrome Metallic Highlighter, szintén 1600 Ft-ért a már egészen világos színekben is kapható Instant Age Rewind Eraser Dark Circles Concealer vagy pedig mindössze 1000 Ft-ért az elmúlt félév legtöbbet véleményezett szempillaspirálja, a Snapscara Szempillaspirál.

További kedvezmények: A DM-ben és a Müllerben 50% kedvezmény jár a Rimmel termékekre. A Bourjois termékeket a DM-ben és a Rossmannban 50%  kedvezménnyel vehetitek meg, a Trend it up! dekorkozmetikumok ezúttal 25% kedvezménnyel kaphatóak a DM-ben, a Rossmann a Revolution dekorkozmetikumok pedig 30% kedvezménnyel.


Test-, arc-, fog- és hajápolás




A DM-ben 25% kedvezmény jár a következő márkák test-, arc- és hajápolási termékeire: Dove (Baby + 5 db), ElmexGillette (borotvapengékre nem érvényes), HairClinic, HimalayaLactacydNature Box, Nivea (6 db), Old Spice, Oral-B, Organic Shop, Sensodyne és Wella35% kedvezmény a Rexona (2 db) és a Signal (2 db),  40% kedvezmény Dettol  és a Scholl, 50% kedvezmény pedig az  Adidas (dezodorok + tusfürdők), az Antonio Banderas, a Blend-A-Med, a Beology, a Bruno Banani, a Diadermine, a Fa, a Garnier (arcápolók + BIO arcápolók + dezodorok), a Gliss Kur, a L’Oréal (hajfestékek + hajápolók + Revitalift arcápolók + Hydra Specialist, Hydra Genius, Nutri Gold arcápolók), a Mexx, a Nivea (arctisztítók + Cellular Filler termékek), a Pantene, a Parodontax, Police, a Replay, a Syoss (hajápolók + hajfestékek) és a Vademecum termékeire.

A Rossmannban 20% kedvezménnyel juthattok hozzá a Lacalut25% kedvezménnyel a Baba, a Barnängen, a Beliema, a Bepanthen, a Biovanne, a Dettol, a Dove, a Gillette (borotvapengékre nem érvényes), a Head&Shoulders, az Isana, a Lactacyd, a Listerine, az Old Spice (dezodorok és tusfürdők), az Oral-B (elekromos  fogkefék és pótfejek), a Taft és a Wella30% kedvezménnyel az Aquafresh, az Elmex, a Garnier (arcápoló termékek + Fructis és Botanic Therapy hajápolók + hajfestékek), Helia-D, a Johnson's, a L’Oréal (hajápolók + arcápolók), a Palette, a Palmolive, a Playboy, a Sudocream33% kedvezménnyel Blend-A-Dent, a Colgate (fogkrémek), a Fa, a Pantene, a Signal és a Nivea (dezodorok + tusfürdők), a Rexona és az X-Epil,  40% kedvezménnyel Blend-A-Med, a dr. Organic (csigagél készítmények), a Scholl, a Nivea (arcápolók és arctisztítók), a Schauma és a Veet50% kedvezménnyel az Adidas, a Bruno Banani, a James Bond, a Meridol, a Mexx, a Police, az S.Oliver, a Sally Hansen, a Veet és a Wilkinson termékekhez.

A Müllerben  30% kedvezmény jár Barnängen, a Palette, a Syoss, a Taft & Got2B és a Vademecum termékek esetén, illetve beváltható egy 20%-os Müller kupon is (viszont ezt nem lehet összevonni az előbb felsorolt kedvezményekkel).


Ennyi márka legjobb termékeit nehéz is lenne kiemelni, szóval csak néhány példa az újdonságok és a legnagyobb KM-es kedvencek közül: ha testápolót és tusfürdőt kerestek, a Mixának  érzékeny, allergiára, viszketésre és olyan diszkomfort-érzetre hajlamos bőrre ajánlott, 5 csillagos Atopiance Testápoló Balzsamja volt a legnépszerűbb testápoló az elmúlt félévben (itt írtunk róla részletesebben), az agyag tartalmú Nivea Clay Fresh Ginger & Basil Tusfürdő pedig egy nagyon finom gyömbéres-bazsalikomos illatú újdonság. (Ha már Nivea, tudtátok, hogy újból lehet kapni a sárgabarackos illatú verziót is?☺) Kedvezményes áron kapható az elmúlt félév legnépszerűbb KM-es fogkrémje, a Signal a kókuszos Long Active Nature Elements Coco White Fogkrém, érzékeny fogúaknak pedig a szintén népszerű Elmex Sensitive Whitening Fogkrém vagy a Sensodyne Rapid Fogkrém jelenthet alternatívát olcsóbban vásárolható fogkrémre. Hajápolókat is most érdemes venni, például sampont, így az új Schwarzkopf Gliss Kur Summer Repair Sampont vagy pedig olyan népszerű hajpakolásokat, mint a Garnier Hair Food 3in1 Hajmaszkok, de a 4,53 csillagos Schauma Miss Fresh Szárazsampon is kedvezőbb áron szerezhető be. 50% kedvezménnyel lehet megvenni a L'Oreal népszerű hidratáló szérumát, vagyis a Hydra Genius Aloe Water - Dry & Sensitive Skint, amiről azt írtátok, hogy gyorsan beszívódik és nagyon jól hidratál, sminkelni is könnyű rá. Drogériás micellás vizek közül a mostanában legfelkapottabbra, a Garnier 4,33 csillagos Micellás Arctisztító Vízére is 50% kedvezménnyel is csaphattok le.

Érdemes végignézegetni a fent felsorolt márkák TOP termékeit Krémmánián - csak írjátok be a keresőbe az adott márkát, és az oldal népszerűségi sorrendben fogja megjeleníteni a hozzá tartozó termékeket!


A kérdés pedig a szokásos: mentek Glamour-napozni? Van, amit online rendeltek?

10 megjegyzés:

  1. Atyagatya! Mindig csodálva olvasom ezt az alapos összefoglalót! Minden tiszteletem a Tiéd, Évi, hogy képes vagy így összeszedni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm:))) Napokig szoktam rajta izzadni, de annyira megéri ilyenkor vásárolni, hogy mindig ezzel motiválom magam az írásra... 😁

      Törlés
  2. Sziasztok! Őszi beautyboxotok lesz idén? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dolgozunk már rajta :) Ha összejönnek bele a termékek, akkor igen!

      Törlés
  3. Idén is van mit venni sajnos... Pedig úúúgy szeretnék kimaradni belőle és nem elkölteni a fél vagyonom, de már a tusfürdő bevásárlás miatt is megéri, hát még ha az emberlánya annyi szép sminket is vehet...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én pont tegnap tettem össze egy 30k-s bevásárlólistát alapcuccokból... :D Jó, ennek a nagy része pelenka-tusfürdő-mosószer-fogkrém stbstb, de kb. a felét fogom kifizetni érte. Szerintem kihagyhatatlan :)

      Törlés
  4. Szia, a Max Factor Clump Defy már nem kapható!! :((( Legnagyobb bánatomra :(

    VálaszTörlés
  5. Huh, ez igen :D Zsenialis osszefoglalo, hetvegen megyunk is a pasimmal es szetkuponozzuk a varost! Szerencsere o is szeret vasarolni, nem csak en, igy o sem fog szenvedni :) Köszönjük a munkadat,Evi! ❤❤��

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán nincs mit! Mekkora szerencse, hogy a pasid szeret vásárolni!! Nekem a férjem mindig azt mondja mikor megkérdezem, hogy mi kell neki, hogy SEMMI T_T :D

      Törlés