BLOGKERESŐ

2019. december 30., hétfő

Az év Krémmánia "leg"-jei 2019

Minden évben nagy büszkeséggel tölt el, amikor ezt a listát írom, hiszen csak és kizárólag a TI véleményeitek alapján íródott, mindenféle részrehajlás nélkül!

Íme tehát 2019 legnagyobb kedvencei 😊:

Arcápolás



A legtöbbet véleményezett arcápoló hosszú évek óta idén is a Garnier Micellás Arctisztító Víz volt, az idei újdonságok közül pedig a L'Oreal Paris Hydra Genius Aloe Water - Dry & Sensitive Skin lett, ami egy folyékony hidratáló készítmény, melyet vízhiányos bőrre pluszban a hidratáló előtt is használhatunk, de akár ahelyett, önmagában is megállja a helyét. Gyorsan felszívódik, nem hagy ragacsos réteget és úgy tapasztaltátok, megfelelően hidratál is.
Az ezüstérmes CeraVe Moisturizing Cream ugyan csak hazánkban számít újdonságnak, viszont semmiképp nem szerettem volna lehagyni a kedvences listánkról. Ez egy illatanyagmentes, nagyon szép INCI-vel megáldott hidratáló. Elsősorban a száraz arcbőr számára lehet ideális, ekcémára hajlamos bőrre is ajánlják, tégelyes kiszerelése pedig hatalmas, így kenhetjük bátran homloktól a lábujjakig mindenhová. A bronzérmes Garnier Bio Lemongrass Balancing Gel Wash is sok rajongót szerzett magának, amelynek tisztító képességével elégedettek voltatok, bár önmagában csak vele egy full sminket nehéz eltávolítani. Az illata kellemes, igaz sokatoknak már túl erős volt, néhányan pedig írtátok, hogy arcmosás után szárító érzést tapasztaltatok. Pumpás adagolóját dicsértétek, mint ahogyan az újrahasznosított műanyag csomagolást is. Sok 5 csillagos véleményt zsebelt be idén a Geek & Gorgeous 101 C-Glow 15% C-Vitamin Szérum, aminek kapcsán úgy tapasztaltátok, szebb, ragyogóbb lett a bőrkép tőle, igaz, volt, akinél mitesszerek jöttek elő használatától. A hűtőben tárolását valaki megoldotta, másnak macerás volt, hát, bizony a tiszta C-vitaminos szérum ilyen, ha azt akarjuk, hogy sokáig jó legyen, érdemes ott tárolni. A vélemények alapján valóban szépen hidratálja a száraz bőrt és viszonylag hamar felszívódik. Népszerű volt még a Balea Avocado & Honig Fátyolmaszk, ami a visszajelzések alapján egy igazán jó kis ár-érték arányú termék. A szövetet bőven átitatták a hidratáló összetevőkkel, az INCI is szép, a parfüm is csak a legutolsó helyen csücsül és hatásosságával is zömmel elégedettel voltatok. Bár többen is írtátok, hogy ragacsos érzetet hagyott, az expressz hidratáló hatása így is rendben volt.

A legnépszerűbb arcra való fényvédők listájára idén kerültek be újdonságok is: ezúttal az Eucerin Sun Oil Control Napozó Krém-Gél Arcra SPF50, a Bioderma Photoderm Nude Touch SPF50+ és a Purito Comfy Water Sunblock SPF50+ / PA++++ lettek idén a kedvenceitek.  


Smink



A legtöbbet véleményezett sminktermék idén is a Catrice Liquid Camouflage Korrektor lett, ami jelenleg nem kevesebb, mint 1414 véleménynél jár. Az idei sminkújdonságok közül a Maybelline Snapscara Szempillaspirál lett nálatok a befutó - csomómentes volument és könnyű eltávolítást ígér az érzékeny szeműek számára is és úgy tűnik, tartja is szavát, igaz, kicsit hajlamos azért peregni. (A videónkat itt nézhetitek meg róla.) Éves leg lett még a L'Oreal Rouge Signature Matte Liquid Lipstick, amiről azt írtátok, hogy olyan könnyű állagú, mintha vízzel kenegetnénk ajkainkat, szépen eldolgozható, szuperpigmentált és nagyon kellemes érzés viselni. Listára került még az Essence sokadik megújuláson átesett géles körömlakkja az Essence Shine Last & Go Körömlakk is, de nagy kedvenccé nőtte ki magát a márkától a Essence This Is Me. Ajakrúzs is, mert lágy, krémes állagú, kényelmes viselni és nem szárítja az ajkakat. Tartóssága közepes, a színválaszték igencsak tetszetős, plusz pozitívum, hogy passzoló körömlakkokat is találhatunk a márkánál. Szerettétek még a Maybelline Tattoo Brow Lasting Color Pomadet is, ami puha, krémes állagának köszönhetően szépen felvihető, eldolgozható, száradás után pedig tartós színt ad. Drogériás árszinten kipróbálásra érdemes, nem csak a pomádé van rendben, de a hozzá tartozó ecset is szépen teljesített eddig. Sajna a magasabb árkategóriából nem került be a sminkes TOP50be sem idei újdonság, a legnépszerűbb high endes darab viszont 2019-ben az Estée Lauder Double Wear Alapozó SPF 10 lett. :)


Testápolás



A kategória legje a személyes nagy kedvencem a Mixa Atopiance Testápoló Balzsam, az újdonságok közül pedig az Isana Kaffee & Vanille Krémtusfürdőt szerettétek a legtöbben, ami baráti árával, kellemes habzásával, a kávérajongókat pedig természetesen illatával vette le a lábáról - amiben egyébként a csokis jelleg is tetten érhető. Szokás szerint a Balea is nagyon erős volt tusfürdő fronton - a márka legnépszerűbb darabjai az idei új illatok közül a szilvás Do What You Love Tusfürdő és a sárgabarackos-orchideás Enjoy The Little Things Tusfürdő lettek. A agyagos Nivea Clay Fresh Ginger & Basil Tusfürdő és a vadrózsa olajjal gazdagított Barnängen Oil Intense Shower Cream Krémtusfürdő is kapott jó pár pozitív véleményt, vagyis egész pontosan eddig szinte csak 5 csillagos vélemények érkeztek rájuk. A legnépszerűbb dezodorújdonság idén a Dove Go Fresh Apple & White Tea Dezodor Spray volt - úgy találtátok, a nyári melegben sem tolakodó az illata, miközben az izzadtságszaggal nem keveredik, hanem szépen semlegesíti azt.


Hajápolás



A hajápolás szekciót ebben az évben is Garnier Hair Food maszkai uralták - idén is kifejezetten odavoltatok a Garnier Fructis Banana Hair Food 3in1 Hajmaszkért, ami 98%-ban természetes összetevőkből áll, nincs benne szilikon, isteni banános az illata, balzsamként is használható, szuperül puhít és az állaga is nagyon könnyed, és az új, Garnier Fructis Aloe Vera Hair Food 3in1 Hajápoló Maszk verzió is rengeteg lelkes véleményt kapott. Az újdonságok közül az Avon Advanced Techniques Hidratáló Hajszérum Kókusz- és Argánolajjal készítménye olyan tapasztalatok alapján gyűjtötte be kiváló, 4,51-es értékelését, mint hogy nem hagy zsíros-olajos érzetet, mégis puhává, fényessé teszi a hajat. Elég egy kevéskét tenni belőle így sokáig kitart, illata kellemes, ár-érték arányban sok dicséret érkezett rá. A L'Oreal Paris Elseve Color-Vive Purple Shampoo lila színével a sárga és rezes hatás ellen lép fel, hamvasító hatásával pedig úgy tűnik, elégedettek voltatok - azt írtátok, szépen óvta a szőkített hajat, nem szárított, a haj ápoltabb, fényesebb volt használatától. A Balea Bloomy Dreams Szárazsampon is sokak tetszését elnyerte, rá többen is úgy hivatkoztatok, hogy remek Batiste alternatíva fele annyiért, igaz, az illata kicsit erős.


Illat



A KM legnépszerűbb illata idén az Avon Far Away Rebel EDP lett, őt a Chloé Nomade EDP követte, a bronzérmes pedig a Giorgio Armani Si EDP lett. A legnépszerűbb illatújdonság  idén a Lancôme Idôle volt 84 véleménnyel és 3,44 csillaggal (kissé megosztó darab volt, azért az alacsonyabb értékelés), ezüstérmes újdonság az orientális Yves Saint Laurent Libre EDP lett, a Gucci Guilty Pour Femme EDP pedig a dobogó harmadik fokán végzett.


És ha már év végi összegző, akkor ezúton szeretnénk megköszöni Nektek ezt a csodás évet is. <3 Reméljük, hogy jövőre is velünk tartotok! :) 

6 megjegyzés:

  1. Naná, hogy Veletek tartok, ez nem is kérdés! Én köszönöm, hogy vagytok, nélkületek szürke és uncsi az élet ;)
    :* :* :*

    VálaszTörlés
  2. Köszi az elmúlt évet is, még sokat-sokat:)!!! BÚÉK, minden krémesen szép hölgynek-úrnak!

    VálaszTörlés
  3. Szia Évi!
    Én nagyon szerettem idén a Love and beauty and planet rózsás tusfürdőjét.
    Nagy kedvencem lett a carmex.
    Valamint a Cien-es arckrémmel is nagyon elégedett vagyok. :).
    Ja és a Balea arcmaszkok is nagy felfedezettjeim lettek, az avokádós-mézes, kaktuszos és a vizes eddig a legnagyobb kedvenceim :).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! A LB&P tusit én is szerettem, emlékszem, tavasszal használtam :) Balea arcmaszkokkal viszont le vagyok maradva.. 🙈

      Törlés