BLOGKERESŐ

2020. július 31., péntek

Havi kedvencek - 2020 július

Sajnos már csak 1 hónap van hátra a nyárból, de egy kis öröm az ürömben, hogy ismét itt a havilegek ideje ! :) (Ebben a hónapban főleg régi legeket véleményeztetek, így sajnos a hajápolás kategória kimaradt.)


Arcápolás


Garnier Hyaluronic Aloe Pórusminimalizáló Arclemosó Gél: Az elmúlt hónap legnépszerűbb arcápolási termékújdonsága ez a 96%-ban természetes eredetű összetevőkből készült, Aloe Vera-val és hialuronsavval gazdagított arclemosó lett, aminek a véleményezők szerint nagyon jó az állaga, jól habzik, használat után pedig tiszta és friss arcbőrt eredményez.
Alverde Beauty&Fruity Arctisztító Hab: Nem a legszebb INCI-jű arclemosó, de sokan szerettétek a hab állaga miatt, amiből már egy nyomásnyi is elég. Gyengéden tisztítja a bőrt, bár volt, akit szárított.
Balea Porenfein Sugar Scrub: Erről a barnacukrot és kivimagot tartalmazó az arc- és ajakradírról azt írtátok, hogy érdekes melegítő érzést ad, picit karcosak, de amúgy viszonylag kellemesek benne a szemcsék, az állaga sem túl folyós és jó az illata is - ez utóbbi valakit olvasztott gumicukorra, valakit zselés szaloncukorra emlékeztetett. A lényeg sem sikkad el: intenzíven hámlaszt már egy használat után is.
Purito Comfy Water Sun Block SPF50+ Pa++++ [Unscented]: Ennek a fényvédőnek már az előző verziója is szuper volt, amit nemrégiben tovább fokozott a márka azzal, hogy kipecázta belőle az illóolajokat is. Széles spektrumú, UV/A és UV/B sugárzás elleni hatásos védelmet nyújt, nincsenek benne nano-részecskék, illatanyag vagy illóolajok, van benne viszont sok-sok szupi antioxidáns, vitamin és gyulladáscsökkentő összetevő. Mindezt ragacsos érzés és fehér réteg nélkül nyújtja.


Testápolás & illat


Balea Caribbean Feelings Tusfürdő: Úgy tűnik, tényleg nem telhet már el nyári kedvences lista a limitált nyári Balea tusik nélkül... :) Ebben a hónapban ezt a kókusz illatú darabot szerettétek a legtöbben.
Dove Nourishing Secrets Nurturing Ritual Izzadásgátló Spray 48H: Nem csak kellemes és tartós a kakaós-virágos illata, de az izzadás ellen is hatásosan véd a krémmániásaink szerint.
Fa Fresh & Free Grapefruit-Lychee Deo Spray: Ezt az alkohol- és alumíniummentes vélemények szerint kellemes édes-fanyarkás illata van, bár az alumíniummentessége miatt leginkább csak a szagok ellen véd (izzadást nem gátol), így nem árt nap közben többször is újrafújni.
Trussardi Donna Pink Marina EDTA hónap illata ez a friss-gyümölcsös, ízig-vérig nyárias illatú parfüm lett. Itt írtunk róla bővebben.


Smink



Essence The Rose Edition Szemhéjpúder Paletta: Június egyik legnépszerűbb sminkújdonságának nem csak az ára kedvező, hanem jól ki is használható - azt írjátok, hogy alkalmi és hétköznapi sminkhez egyaránt bevethető. Azt írtátok, hogy a benne levő matt és csillámos színek is jól pigmentáltak, igaz cserébe kissé hajlamosak a porzásra.
Catrice One Drop Coverage Weightless Korrektor: A vélemények szerint nagyon kiadós, tartós, nem ül be a ráncokba és szépen is fed, de azért nem árt egy kissé aláhidratálni.
The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer: Egységes, hidratált összképet ad ad és gyönyörűen terülnek rajta az alapozók, viszont többen is írtátok, hogy figyelni kell arra, hogy csak nagyon keveset vigyetek fel belőle a bőrötökre.
Bourjois Rouge Velvet Ink Folyékony Rúzs: Szerettétek még ezt habos, bársonyos állagú folyékony rúzst is, igaz ki kell tapasztalni kicsit, hány rétegben mutat jól, viszont egész jó tartós, a színei gyönyörűek és nem kopik csúnyán sem.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban?

3 megjegyzés:

  1. Ha már kimaradt a hajápolás, akkor hadd jöjjek én a hajas kedvenceimmel. Levágattam a vállig érőt egy hosszabb pixi-félére és merev, dús, sprőd hajjal nem tudtam a régi erősen tisztító samponomnál maradni, hát kipróbáltam a fiam Gabi tincsszelídítőjét , amit amúgy utáltunk, félretettünk. Most ez a kedvenc, mert lelapítja a hajamat kicsit (ez a cél), puhít és érdekes módon a fejbőröm is jól tűri. Így lesz az egy csillagosból 4 vagy 5 csillagos :)
    Egy hajsimító krém, Tecni.Art a másik segédem a hajam ellen és egy zselévax ugyanebből a sorozatből.
    Megtanultam értékelni egy ragadós szárazsampont is, ami rögzítőként is funkcionál, ha nagyon elaludnám hátul a frizkómat.

    A melegben olajosodó képem megmentője a Shiseido mattító lapocskái (évekig dicsérte Pöti, míg végre beszereztem) és lehet, hogy dupe-ra akadtam a Kiko lapocskáiban, ami még csomagolásban is hasonló.

    Fényvédőként Paula piros ásványi tubusosa, Essential Glow 30 spf orcákra, szem köré és az Eucerin 50spf olajos bőrre való változata T-vonalra, amik jól teljesítenek pár hónapja.

    Újra felfedeztem a Double Wear Stay in Place spf 10 korrektort, miközben drogériással szenvedtem. Előbbinél nekem nincs jobb, tartósabb, szebb eredményt adó. Hiába drága, nem kéne már megcsalnom.

    VálaszTörlés
  2. Nem működnek a linkek sajna :-(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Orsi! De fura, nem tudom mi mászhatott el.. :( Nagyon köszönöm, hogy írtál, javítottam a rosszakat! :)

      Törlés