BLOGKERESŐ

2020. szeptember 30., szerda

Havi kedvencek - 2020 szeptember

Ahogy már megszokhattátok, most is kedvencekkel búcsúztatjuk az elmúlt hónapot :) Hello október!

Arcápolás


Eucerin Anti-Pigment Nappali Arckrém SPF30: Az elmúlt hónap egyik legnépszerűbb arcápolója ez az UVA- és UVB-védelemmel ellátott hidratáló nappali arckrém  lett, mely az ígéretei szerint hatékonyan csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat. A vélemények szerint nem csak az állaga kellemes, de már egy hónap használat után látványos a hatása.
Geek & Gorgeous 101 Liquid Hydration: A márka 5% Panthenolt, Allantoint és NMF komponenseket tartalmazó újdonsága máris havileg lett. Nem csak a kedvező árát dicsértetek, de a hidratáló, nyugtató hatását és a rutinba való könnyű beépíthetőségét is. Negatívumaként azt emeltétek ki, hogy a folyékony állaga miatt kicsit nehéz kezelni.
Geek & Gorgeous 101 Jelly Joker: A G&G másik újdonsága is dobogós helyet ért el a szeptemberi kedvencek között. Nagyon kellemes, bársonyos-géles állagú, szépen  és gyengéden tisztít, viszont erősebb smink esetén double cleansing második lépéseként érdemes bevetni. 
L'Oreal Paris Hydra Genius Liquid Moisturiser Dry&Sensitive SkinSokan szerettétek még ezt a nem zsíros, gyorsan felszívódó arckrémet, mely annak ellenére, hogy kicsit sem ragacsos, könnyű, mégis elég "tartalmas". Tökéletes alapot ad a smink alá és nagyon könnyű vele dolgozni vizes textúrája miatt.


Testápolás & illat


Balea Zuckerschnute Tusfürdő: A hónap legje szeptemberben ez a Balea 25. születésnapjára kiadott limitált kiadás lett, melynek igazi citromos süti illata van szerintetek, ráadásul jól habzik, tisztít és nem szárít.
Balea Kézkrém Kókusz és Levendula Illattal: Mind a két illat nagyon jól érvényesül ebben az olcsó, könnyen beszívódó kis krémecskében. Gyorsan felszívódik és nem zsíros érzetű, így napközbeni kenegetésre nagyon szerettétek többen is.
Palmolive Naturals Moisture Care With Olive Szappan: Nem csak nagyon kellemes friss, de tartós is az illata és a bőrt is szépen tisztítja, anélkül, hogy különösebben szárítana.
Givenchy L'interdit Intense EDPA hónap illata ez az aromás-fűszeres, a véleményeitek szerint kimondottan tartós, téli vagy esti illatnak tökéletes parfüm lett.


Hajápolás



Schwarzkopf Gliss Kur Supreme Length Rinse-Out Intense Treatment Weekly Therapy Hajpakolás: A legtöbben kiárusítás során vettétek pár száz forintos áron, és annyira megszerettétek, hogy csupa 5 csillagos véleményeket írtatok csak rá. Könnyen kezelhetővé, selymessé és jól fésülhetővé teszi a hajat, a kupakos megoldása miatt pedig nagyon praktikus a használata.
Tresemmé Biotin + Repair 7 Primer Protection Hővédő Spray Károsodott Hajra: Szép fényes marad a haj hajszárítás után is a használata mellett, emellett a tapintása is kellemes, valamint az illata is finom lesz tőle a fürtöknek.
N.A.E. Bio Equilibrio Tisztító Sampon: A legtöbben a műanyagmentes csomagolás miatt vettétek meg ezt a szilárd sampont, de végül a hatásával is elégedettek voltak. Hatékonyan tisztítja a hajat, anélkül, hogy zsírosítaná a hajtöveket.
Schwarzkopf Gliss Kur Expressz Summer Spray Balzsam: Nem csak illatossá és könnyen kifésülhető tette a hajatokat, de a nap és a tengervíz szárító hatása ellen is remekül védett.


Sminkek


Maybelline Brow Ultra Slim Automatikus Szemöldökceruza: Tökéletes drogériás alternatívája a MAC Shape & Shade-nek és a NYX Micro Brow Pencilnek, azt írjátok róla, hogy minimális különbség van a két termék között minőségben, de árban óriási.
RIVAL loves me Out of Space Eyeshadow Palette: A legtöbb véleményezőének impulzusvásárlás volt ez a paletta és egyúttal pozitív csalódás. A csillogós árnyalatok kissé porolnak, de egyébként nagyon szép, krémes, pigmentált és különleges színek kerültek bele, jó áron.
JUNO & Co. Microfiber Velvet Sponge: Könnyen megduzzad a víz alatt és nagyon szép fedést ad mind az alapozónak, mind a korrektornak. Többen is írtátok, hogy bár olcsóbb, simán kenterbe veri a Real Techniques Miracle Complexion szivacsot, sőt, még a Beautyblenderhez is felér.
Milk Makeup Blur + Set Matte Loose Setting PowderNem szárít még a szem alatti részen sem, és nagyon szépen elfedi a pórusokat is. Bár az ára kicsit magasabb, viszont nem kell belőle sok.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban?

3 megjegyzés:

  1. A fentiek közül semmit sem használtam :) Ami kedvencé vált most, a Lisap Ultimate hajvasaló folyadék, amit nyáron vettem de először nem jött be, félre is tettem vagy 2 hónapra. De csak ki kellett tapasztalni, hogy mennyit és hogyan használjak belőle, és tényleg jó. Szintén hajra a Tresemmé keratin smooth balzsam amit megszerettem, tényleg simább és fényesebb tőle a haj.
    Arcra két Purito termék van, ami új nálam, a fermentált esszencia és a Buffet serum unscented verzió. Hosszú idő alatt értek ide Koreából és az egyiket újra kellett küldeni mert elveszett, de megérte, mert jó kis termékek.

    VálaszTörlés
  2. Csodaszép, késő nyárias szeptemberünk volt, úgyhogy a bőrápolási rutin és a sminkem sem sokat változott, de azért van pár említésre méltó darab:)
    Fürdőben két fürdősó, a Dresdner Essenz Sommerregen vidám, friss, zöld fürdője és a Kneipp provence-i álom levendulás illatú fürdősója tetszett nagyon. Ha már levendula, akkor a sztár továbbra is az Alverde levendulás csomagjából a kézkrém, (a tusfürdő és testápoló sajnos már elfogyott), este, lefekvés előtt ez a mostani kedvencem.
    A sminktermékek közül a Physicians Formula Mineral Glow Champagne árnyalatú highlightert ajánlom bátran, univerzális szín, a nyári bronzosabb és télies, hidegebb sminkekhez is nagyon szép. A szemfestékek közül pedig a Chanel hosszantartó lakkszerű festékét, valóban hosszan tart és szép selymes fénye van, a minőség kifogástalan.
    Nem került most a fenti ajánlásba illat, de nekem lett egy új kedvencem, a hónap közepén jelent meg a Chanel Coco Mademoiselle l'eau Privée. A véleményekben kapott már komoly kritikákat, de én szerencsés vagyok, a bőrömmel jól együttműködik, rajtam nagyon tartós és varázslatosan játékos, ez lett az idei szezonban a kedvenc őszi illatom.

    VálaszTörlés
  3. Oh, bocsánat, figyelmetlen voltam, hogyne lenne a fenti ajánlásban illat:)

    VálaszTörlés