BLOGKERESŐ

2020. november 1., vasárnap

Havi kedvencek - 2020 október

Ahogy már megszokhattátok, most is kedvencekkel búcsúztatjuk az elmúlt hónapot! :)

Arcápolás


CeraVe Habzó Tisztító Krém: Az elmúlt hónap egyik legnépszerűbb arcápolója ez az illatmentes, ceramidokat, szalicilsavat és aminosavakat tartalmazó lemosó lett. Azt írtátok róla, hogy fantasztikusan eltávolítja a sminket, kellemesen habzik és a lemosás után nem hagy húzódó, kiszárított érzést a bőrön.
Nivea Nyugtató Arctisztító Olaj Érzékeny Bőrre: A vélemények szerint nagyon jó darab az olcsóbb darabok közül double clensing lemosás első lépésének ez az érzékeny bőrre való arctisztító olaj. Szépen oldja a sminket és a szemet sem csípi.
Hada Labo Tokyo Lotion Anti-Aging Super Hydrator: Sokan szerettétek még októberben a Magyarországon nem olyan régóta elérhető márka könnyen felszívódó, öregedésgátló és nedvesítő hatású loitonját, mivel nem csak az ígéreteit tartja be maximálisan, de nagyon jól együttműködik más szérumokkal, krémekkel is, erősíti a hatásukat. Előnye még, hogy óriási adag, sokáig elég.
Revox Just Hyaluronic Acid 5%: Fontos kihangsúlyozni vele kapcsolatban, hogy mindenképp nedves bőrre kell felvinni, hogy a várt hatást érjük el vele. A többség szerint megfelelően hidratáltá és nagyon puhává teszi a bőrt.


Testápolás & illat


Balea White Gloss Tusfürdő: Ez a hivatalosan kókusz és írisz illatú limitált kiadású tusfürdő a termék véleményezői szerint kimondottan simogató, melengető édes, krémes, vagyis tökéletes őszi-téli darab lett, igaz, a finom illata sajnos csak zuhanyzás közben érződik.
Babylove Ultra Sensitive Waschbalsam: Az érzékeny bőrűek nagy kedvence volt ebben a hónapban ez a krémes állagú, illatmentes tisztító balzsam. Bár csak nagyon enyhén habzik, viszont tiszta, hidratált érzetet ad, nem csíp, nem szárít és nem irritálja még az ekcémás bőrt sem.
Signal White Now Detox Mineral Clay & Activated Charcoal FogkrémTöbben is írtátok, hogy nem csak tiszta érzetet ad, de valóban fehéríti is a fogakat, anélkül, hogy érzékennyé tenné őket. Kellemes, nem csípős, viszont tartós és friss az íze.
Yves Saint Laurent Libre Intense EDPA hónap illata a Libre legújabb flankere lett, ami egy virágos, vaníliás, fűszeres illat egy kis füstösséggel megbolondítva.  A véleményeitek szerint nagyon hasonlít az anyaillatra, csak intenzívebb, édesebb, és kicsit több lenne benne a vanília. 


Hajápolás



Hask Argan Oil Repairing Shine Oil Vial: Népszerű volt a hónapban a márka könnyed, narancsos illatú, argánolajat tartalmazó hajápoló olaja, ami a vélemények szerint fényessé és egészségessé teszi a hajvégeket, szépen szét lehet oszlatni a hajon és nem hagy ragacsos zsíros érzetet sem.
Cantu Curl Activator Cream: Ez a göndör hajra való, shea vajat tartalmazó hajbalzsam állítólag csodákat tesz a száraz hajjal, anélkül, hogy elnehezítené a tincseket és segíti a göndörödést is.
Isana Professional Collagen&Biotin Sampon: Erre a mandula proteint tartalmazó, szilikonmentes samponra ugyan még nem érkezett túl sok vélemény, de azok szerint nagyon puhává és selymessé teszi a hajat, a hatása pedig 3-4x ennyibe kerülő samponokéval vetekszik.
Schwarzkopf Gliss Kur Split Ends Miracle Expressz Balzsam: Nem csak illatossá és könnyen kifésülhető és szép fényessé tette a hajatokat, de nagyon szépen elfedi a töredezett hajvégeket is a következő hajmosásig.


Sminkek



Essence Choose Your Glow Highlighter Paletta: "Szép, tükrös paletta, gyönyörű, pigmentált, kellemes színek, melyekkel nagyon fel lehet dobni a sminket." "Nagyon szép fényt ad az arcnak, könnyű használni, nem csillámbomba. Egész nap a helyén marad és ráadásul olcsó." - többek közt ezekkel a jelzőkkel illettétek a hónap kedvenc sminktermékét.
Lancôme Teint Idole Ultra Wear Alapozó SPF15: Szinte soha nem fordul elő, hogy egy alapozó kiüti a nyeregből az Estee Lauder Double Weart a magasabb árkategóriában, ennek most mégis sikerült. ☺ A véleményeitek szerint nagyon tartós, szépen eldolgozható, nem szárítja az arcot és pattanásokat sem okoz. A fedése közepes, de építhető.
Huda Beauty Mercury Retrograde Eyeshadow Palette: Bár különlegesebb színek is kerültek bele, mégis egy kifejezetten jól kihasználható, változatos palettának tartjátok, amivel nagyon visszafogott nappali de esti alkalmi sminkeket is készíteni, meglepően sok variációt ki lehet hozni belőle.
Catrice Matt Pro Ink Folyékony Ajakrúzs: Dacára a kötelező maszkhordásnak havileg lett ez a matt rúzs is, igaz, a vélemények szerint annyira tartósra szárad, hogy nem kell amiatt aggódni, hogy a maszk belsejében landol. Előnye még, hogy egyáltalán nem érezni az ajkakon, mivel nem ragad vagy szárít.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban?

3 megjegyzés:

  1. A fentiek közül a Nivea arctisztító olaját én is szeretem, ùjra is fogom venni. Illetve a Balea washbalsam régi kedvenc, mindig van otthon, gyerekeknek is használjuk, illetve ezt használom második lemosónak az olaj után.
    A legkellemesebb meglepetés az Essence Pretty natural alapozója lett ebben a hónapban. 1700 Ft volt, gondoltam ha nem lesz jó, nem olyan nagy veszteség. De nagyon jó. A szín is tökéletes, még egy alapozóm színe sem egyezett ilyen pontosan a bőrömével. Illetve a krémesebb formula is jól esik az arcomnak így a hűvösebb idő közeledtével.

    VálaszTörlés
  2. A fentiek közül egyikkel sincs tapasztalatom, bár a Hada Labo egy másik lotion terméke már beszerzésre került, várja az első próbát:)
    Az október meghozta a hosszabb esti fürdőzéseket, több új fürdőterméket is kipróbáltam, az összes közül talán az Avon selymes barack habfürdőjét tudom kiemelni, bár öt csillagot ennek sem osztottam.
    A sminkek terén lettek újabb nagy kedvencek. Még a hónap elején beszélgettem az egyik parfümériában az eladóval (kis locsi-fecsi) és ő mondta, hogy amióta a járvány tart, sokkal kevesebb színes termék fogy, inkább a parfümeladások tartják életben a parfümériákat. Nekem eddig nem sikerült lemondani a sminkről, hiába a maszk, akkor is teljes a make-up, lehetőleg élénk színű rúzzsal. Szóval ezért sem hagytam ki, amikor megláttam, hogy már a polcokon a Dior karácsonyi kollekciója, az a gyönyörűséges hópelyhes mintájú pink pirosító az aktuális kedvenc. Aztán a Chanel új szempillaspirálja, a Le Volume Stretch, ami bámulatos pillákat csinál, nagyon elégedett vagyok vele. Még egy Chanel, ez ugyan késve érkezett hozzánk, de attól még kifogástalan, nem más, mint a nyári tégelyes bronzosító krém. A drogériából a Catrice Cocoa szemhéjúder palettát ajánlom azoknak, akik barátibb áron szeretnének klassz őszies sminket készíteni.
    Az októberi kedvenc illatom pedig a Coco Mademoiselle l'eau privée lett.

    VálaszTörlés
  3. Miaszösz, ilyen még nem volt! 2 kedvencem is van a válogatásból és lehet, hogy 3, ha a Libre parfüm is végleg megfog. Még tesztelnem kell többször. A másik 2 db a CeraVe cream-to-foam lemosó és a Hada Labo Lotion. Mindet a fórumnak köszönhetem, ha jól emlékszem Gloriánál láttam az arcápolási cuccokat és Amadea hívta fel a figyelmemet a parfümre :)

    VálaszTörlés