BLOGKERESŐ

2020. december 30., szerda

Az év Krémmánia "leg"-jei 2020

Minden évben nagy büszkeséggel tölt el, amikor ezt a listát írom, hiszen csak és kizárólag a TI véleményeitek alapján íródott, mindenféle részrehajlás nélkül!

Íme tehát 2020 legnagyobb kedvencei 😊:

Arcápolás


A legtöbbet véleményezett arcápoló idén a The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA volt, az idei újdonságok közül pedig a Geek & Gorgeous 101 A-Game 5 lett, ami a retinol nagytestvérét, retinal-t (0,05%) tartalmazó könnyed emulzió, ami hatékonyan segít felvenni a harcot a bőröregedés jeleivel, és ígéretei szerint kisebb eséllyel okoz irritációt, mint a hasonló tudású és erősségű retinolos termékek. (Itt írtunk róla bővebb elemzést.)
Az ezüstérmes Geek & Gorgeous 101 Liquid Hydration 5% Panthenolt, Allantoint és NMF komponenseket tartalmazó újdonságának nem csak a kedvező árát dicsértetek, de a hidratáló, nyugtató hatását és a rutinba való könnyű beépíthetőségét is. Negatívumaként azt emeltétek ki, hogy a folyékony állaga miatt kicsit nehéz kezelni. A bronzérmes Revox Just Niacinamide 10% is sok rajongót szerzett magának - ennek a 10% Niacinamide hatóanyagot tartalmazó szérum előnyeként azt emeltétek ki, hogy a hatása és az ára a The Ordinary termékéhez hasonló, viszont sokkal könnyebb beszerezni, csak be kell érte sétálni a DM-be. Sok 5 csillagos véleményt zsebelt be idén a Geek & Gorgeous 101 Jelly Joker, aminek kapcsán úgy tapasztaltátok, hogy nagyon kellemes, bársonyos-géles állagú, szépen és gyengéden tisztít, viszont erősebb smink esetén double cleansing második lépéseként érdemes bevetni. Népszerű volt még a CeraVe SA Bőrsimító Lemosó Gél, ami a visszajelzések alapján azon túl, hogy nagyon szépen tisztít, a benne található szalicilsavnak és PHA-nak köszönhetően többeknek is bevált keratosis pilaris, sőt még mitesszerek, pattanások ellen is. Az INCIre is érdemes vetni egy pillantást, csodaszép!

A legnépszerűbb arcra való fényvédők listájára idén is kerültek be újdonságok: ezúttal a Purito Comfy Water Sun Block SPF50+ Pa++++ [Unscented], az Eucerin Sun Oil Control Napozó Krém-Gél Arcra SPF50+ és a La Roche-Posay Anthelios XL Mattító Hatású Napvédő Gél-krém SPF50+ lettek idén a kedvenceitek.


Smink



A legtöbbet véleményezett sminktermék idén is a Catrice Liquid Camouflage Korrektor lett, ami jelenleg nem kevesebb, mint 1550 véleménynél jár. Az idei sminkújdonságok közül a Catrice Luminice Highlight & Blush Glow Palette lett nálatok a befutó - igazi kis kincs ez a 2 színösszeállításban kapható paletta - nem csak az ára szuper, de nagyon megnyerő a csomagolása, került bele tükör is a pírek-highlighterek pedig vajas-krémes állagúak és gyönyörűek, kellően fényesek és tartósak. Nagyon szerettétek a NYX Professional Makeup Bare With Me Tinted Skin Veil színezett hidratálót, ami szinte minden véleményezőjét levette eddig a lábáról. Ötcsillagos értékelésű, amit azzal ért el, hogy szép, természetes színt ad, egységesíti a bőrt, de nem egy külön rétegként, hanem szépen beleolvad a bőr színébe. Pattiknál nyilván érdemes alá korrektort tenni, hiszen nem erős fedésű alapozóról van szó, de szépen terül, megfelelő a színválasztéka és nyáron is kellemes viselni. Éves leg lett még a Catrice Matt Pro Ink Folyékony Ajakrúzs, amiről azt írtátok, hogy dacára a kötelező maszkhordásnak havileg lett ez a matt rúzs is, igaz, a vélemények szerint annyira tartósra szárad, hogy nem kell amiatt aggódni, hogy a maszk belsejében landol. Előnye még, hogy egyáltalán nem érezni az ajkakon, mivel nem ragad vagy szárít. Listára került még a Catrice Calligraph Pro Precise 24H Matt Szemhéjtus-Vízálló is, ami bár a nevével ellentétben nem kimondottan matt, viszont a szénfekete színe, a könnyű használhatósága és tartóssága miatt sok dicséretet kapott tőletek. Szerettétek még a Avon True Euphoric Volume Szempillaspirált is, amivel szép hosszú és dús pillákat lehet elérni és könnyű lemosni is, bár többen is túl nagynak találtátok a keféjét, emiatt oda kell figyelni, hogy ne kenje vele össze magát az ember. Sajna a magasabb árkategóriából nem került be a sminkes TOP50be sem idei újdonság, a legnépszerűbb high endes darab viszont 2020-ban az Estée Lauder Double Wear Alapozó SPF 10 lett. :)


Testápolás



A kategória legje a személyes nagy kedvencem a CeraVe Moisturizing Cream, az újdonságok közül pedig a Baba Tündérkert Bodza és Rózsavíz Frissítő Tusfürdőt szerettétek a legtöbben a finom nőies és kifejezetten tartósnak mondható illata miatt. Bár a múltban sok Baba tusfürdő kapcsán panaszkodtatok már viszketésre és bőrszárazságra, ezt nem érte ilyen jellegű kritika sem. A sok kézmosás-kézfertőtlenítés megdobta a kézkrémekre írt vélemények számát is, közülük pedig a Balea Kézkrém Kókusz és Levendula Illattal lett a kedvenc újdonságotok, amiről azt írtátok, hogy mind a két illat nagyon jól érvényesül ebben az olcsó, könnyen beszívódó kis krémecskében. Gyorsan felszívódik és nem zsíros érzetű, így napközbeni kenegetésre nagyon szerettétek többen is. A fehércsokoládé illatú Balea White Chocolate Tusfürdő is kapott jó pár pozitív véleményt, a termék véleményezői szerint szépen tisztít és az illata is nagyon jó, igaz, sajnos csak zuhanyzás közben érződik. A legnépszerűbb testápolóújdonság idén a CeraVe SA Bőrsimító Hidratáló Krém volt - úgy találtátok, hogy nagyon szépen simítja, hámlasztja a bőrt. Végül kedvenc volt még a Balea Duschpeeling Calm Coco, mely nem csak olcsó és tetszetős csomagolású, hanem szépen radíroz és finom kókuszos-kávés illata valamint finom géles állaga van.


Hajápolás



A hajápolás szekciót ebben az évben is Garnier egyik Hair Food maszka uralta, ugyanis idén is kifejezetten odavoltatok a Garnier Fructis Banana Hair Food 3in1 Hajmaszkért, ami 98%-ban természetes összetevőkből áll, nincs benne szilikon, isteni banános az illata, balzsamként is használható, szuperül puhít és az állaga is nagyon könnyed. Az újdonságok közül a Tresemmé Biotin + Repair 7 Sampon Károsodott Hajra olyan tapasztalatok alapján gyűjtötte be az aranyérmet, melyek szerint nem csak az illata isteni és kellemesen gazdag a habja, de a hajat is látványosan széppé, fényessé és puhává teszi (főleg a balzsam párjával együtt használva.) Bár nem kimondott újdonság, de feltűnően odavoltatok idén a Olaplex Hair Perfector No.3-ért, ami bár drága, de csodát tesz a szénakazal hajjal, még a reménytelenül száraz, töredező hajvégeket is rendbe teszi. Többen is írtátok, hogy érdemes egész estére fenn hagyni az igazán látványos hatásért. A Schwarzkopf Gliss Color Care & Moisture Hajfesték festés közben abszolút nem marja a fejbőrt, a szaga sem szúrós és a felvétele is könnyű, a vele elért színeredmény pedig szép természetes, a dobozon lévővel közel megegyező. Idén nagyon népszerűek voltak az oldalon a szilárd samponok, közülük is a Nature Box Mandula Szilárd Sampon lett a kedvencetek. Balzsam ugyan kell utána, de összességében nagyon szép puhává, könnyen kezelhetővé és fényessé teszi a hajat. A Kallos Silver Reflex Színező Hajpakolás is sokak tetszését elnyerte. Hatalmas mennyiséget (1000 ml) kapunk nagyon olcsón (880 Ft), de nem ez az egyetlen előnye, hanem az ígéretéhez hűen tényleg szépen, nagy és drága márkákat megszégyenítően hamvasít, és mellette puhává, fényessé is teszi a hajat.


Illat



A KM legnépszerűbb illata idén a Lancôme La Vie Est Belle EDP lett, őt a Chanel Coco Mademoiselle EDP követte, a bronzérmes pedig a Carolina Herrera Good Girl EDP lett. A legnépszerűbb illatújdonság  idén az aromás-fűszeres Givenchy L'interdit Intense EDP volt 23 véleménnyel és 4,3 csillaggal, ezüstérmes újdonság a kókuszos-virágos Lancôme La Nuit Tresor Nude EDT lett, a Lancôme La Vie Est Belle Intensément EDP Intense pedig a dobogó harmadik fokán végzett.


És ha már év végi összegző, akkor ezúton szeretnénk megköszöni Nektek ezt a csodás évet is. <3 Reméljük, hogy jövőre is velünk tartotok! :)

6 megjegyzés:

  1. Köszönöm, hogy vagytok! Ti vagytok a "biblia", amit minden nap olvasok így vagy úgy :) Ki nem hagynám a következő évet sem Veletek! Köszi Évi <3

    VálaszTörlés
  2. B. Ú. É. K mindenkinek!
    A fent említett termékek közül a Cerave testápolót, a Catrice matt rúzst és az A-game-et én is használom és szeretem is. Ezeken kívül a Catrice True skin alapozó, Barnangen Midsommar glow és Care&Detox tusfürdők lettek kedvencek.
    Próbálkozom szilárd samponnal szintén, a Nature Boxtól a kókuszos van meg, de még nem tudom, hogy hogyan is állok vele, csodát mindenesetre nem tesz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. BUÉK! :) Én már el is engedtem a szilárd samponokat... 😛 Túl macera és tényleg nem csinál különösebb csodát...

      Törlés
  3. Sziasztok! Nekem csak egy off kérdésem lenne: a Dr. Házi termékek hova tűntek Krémmániáról, miért nem lehet egyet sem véleményezni? Boldog új évet mindenkinek! 🤗

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nem kívántak jelen leni az oldalon és töröltették magukat... :/

      Törlés