BLOGKERESŐ

2021. május 3., hétfő

Havi kedvencek - 2021 április

A harmadik tavaszi hónapba léptünk (hamarosan itt a nyár!!), ami egyúttal azt is jelenti, hogy itt a hó végi kedvencek ideje :)


Arcápolás



La Roche Posay Hyalu B5 Ampullák: A 3 féle tiszta hialuonsavat és bőrnyugtató hatású panthenolt tartalmazó ampullák sok pozitív véleményt kaptak a hónapban. Állítólag szépen hidratálják, feltöltik és nyugtatják a bőrt.
Uriage Bariéderm Cica Daily Serum: Szerettétek még ezt a károsodott, külső hatásoktól irritálódott, megtört, igénybe vett bőr napi ápolására kifejlesztett szérumot is, amiből nem kell sok, mégis látványos a hatása. Az írtátok, hogy érezhetően puhává és nagyon szép egységessé teszi a bőrt, emellett a csomagolása is nagyon impozáns.
Garnier Micellás Víz Rózsavízzel: Nem csak az illata nagyon finom rózsás, de egy hétköznapi sminkkel is hatékonyan elbánik.
EGGO Infinity Glow Szónikus Arctisztító Készülék: Ez az arctisztító az ígéretei szerint finom rezgésekkel mélyen tisztítja a bőrt, a kétoldalas feje pedig hámlasztást és arcmasszázst tesz lehetővé, amelynek eredményeképpen a bőr ragyogóbbá és puhábbá válik. A vélemények szerint már pár használat után látványos a hatása - tiszta, puha, ragyogó arcbőrt lehet elérni a használatával.


Testápolás & parfüm



Barnängen Oil Intense Hidratáló Kézkrém: A hónap egyik legje lett ez a Vadrózsa-olajat és 5% védő Cold Cream-et tartalmazó, vegán formulájú kézkrém. A vélemények szerint, finom, enyhe púderes illata van, valamint hamar beszívódik és selymessé, puhává teszi a kezeket.
Babylove Ultra Szenzitív Ápoló Babaolaj Mandulaolajjal: Ezt a parfümmentes, mandulaolajat tartalmazó olajat a legtöbben nem eredeti funkciójában, hanem double cleansing első lépéseként alkalmazzátok, amire viszont úgy tűnik, hogy elég jól beválik. Remekül lehozza a még a vízálló sminket is, anélkül, hogy irritálná a bőrt.
Cetaphil 24 Órás Hidratáló Krém Száraz Bőrre: Nagyon jó áron lehetett kapni nemrég, ezért sokan megvettétek kipróbálásra ezt a sűrű, gazdagon ápoló krémet és a vélemények alapján úgy tűnik, hogy nem csak az ára miatt volt jó vétel, a hidratáló hatása valóban kiemelkedő. 
Zara Deep Garden EDP: A hónap illata ez a lágy, kellemes, tavaszi illat lett, melyben olyan illatjegyeket találhatunk, mint a körte, a tubarózsa vagy a tonkabab.


Hajápolás



Garnier Fructis SOS Repair 10in1 Nem Kiöblítendő Hajápoló Krém: A termék ígéretei szerint elnehezítés nélkül védi a hajvégeket a töredezés ellen és akár 230°C-ig védi a hajat a hőtől és a kémiai igénybevételtől. A vélemények szerint nem csak illata jó, de valóban jól véd a károsodás ellen, és puhává, fényessé teszi a tincseket.
Tresemmé Purify & Hydrate Sampon: Az írjátok erről a samponról, hogy nagyon alaposan megtisztítja a fejbőrt, jól habzik és finom az illata, mosás után pedig nagyon könnyed érzete lesz tőle a hajnak. Volt, akinek a két hajmosás közti időt is kitolta.
Sellon Korpásodás Elleni Sampon: Nagyon jól hat ez a sampon korpa ellen - csodásan megtisztítja a fejbőrt, teljesen elmulasztja a kellemetlen tüneteket és a fejbőr sem viszket tőle. Szinte mindenki áradozott róla, aki eddig próbálta!
Dove Detox Ritual Sampon Matcha Teával és Rizstejjel: Nagyon jól habzik ez a sampon, emiatt elég belőle feleannyit használni, mint mondjuk egy drogériás sajátmárkásból. Ezen kívül kellemesen friss illata van és a hajban is sokáig megmarad. A haj selymes lesz tőle, egyáltalán nem szárít.


Smink



Essence Wonderful #Pinkandproud Blushlighter: Azt írtátok, hogy ez a pír felveszi a versenyt a magasabb kategóriájú termékekkel is. Igényes, könnyű vele dolgozni és nagyon gyönyörű, selymes arany fénye és visszafogott rózsás színe van. Azt többen is kiemeltétek, hogy érettebb korúaknak is nagyon jól áll a színe.
Catrice Cheek Lover Oil-Infused Blush: Az Essence testvérmárkájának hasonló arany fényű-korallos pink pirosítója is nagy siker volt a KM-esek körében a hónapban. Tartós, erősen pigmentált, jó minőségű, olcsó és a mennyisége is kiadós. 
RIVAL loves me Pirosító Stift: Úgy látszik ez a pirosítók hónapja volt a smink kategóriában, mert a bronzérmesünk is egy pír lett, mégpedig ez a krémes, könnyen eldolgozható, természetes, üdén fényes pirosítóstift.
L'Oreal Paris Infallible Up To 24Hr Fresh Wear Foundation In a Powder: Ez a termék egy könnyű textúrájú és magas fedésű alapozó, mely természetes és matt kinézetet ígér órákon keresztül. A vélemények szerint önmagában használva is szépen, gyorsan és jól fed, de többen púderként is kipróbáltátok, amikor pedig plusz fedést és szép összhatást nyújt.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban?

3 megjegyzés:

  1. Garnier micellás víz rózsavízzel: a képen a tonic van, nem a micellás víz... múltkor mellé nyúltam, micellás víz helyett ez jött velem haza, csak itthon vettem észre. Lehozza sminket, a szememet sem csípi... :D

    VálaszTörlés
  2. A fentiek közül a két pirosítót néztem meg alaposabban magamnak, a Catrice termékét Olaszországban gyártották, úgyhogy haza is jött velem. Sajnos a valóságban rajtam bizonyos szögből nézve nagyon sárga színt mutatott, ezért hamar túl is adtam rajta.
    Áprilisban találtam igazi csodaszer terméket is, ez pedig a Nuxe Super Serum, az ígéreteit elhiszem, a valóságban pedig a bőröm szereti.
    Dicséret illeti az Essence új Lip Care Booster névre hallgató ajakápoló családját is, a krémes, a stiftes és a szérumos forma is jól vizsgázott nálam. Ha már szájravaló, akkor még egy szuper termék: a Catrice Power Full ajakbalzsam Sweet Cherry árnyalatban szintén nagyszerű darab.

    VálaszTörlés
  3. A fentiekből a két pirosító nekem is megvan. Nekem az essence lett kedvenc, mert az pink àrnyalatú, a catrice nagyon narancsos rajtam és ez még az aranyos fénnyel megfejelve ugyanazt eredményezi, amit szeliger is írt, bizonyos fényben csak a sárga szín látszik az arcomon.
    Kedvenc lett még a Revox Just Glycolic acid terméke. Ki akartam már próbálni egy erősebb hámlasztót, ez pedig könnyen beszerezhető jó áron. A leírás szerint használom, így pihepuha bőrt eredményez és egységesebb is a bőrképem. Irritációt nem okozott.
    Szintén bevált az essence Make me brow nekű szemöldökcucca, ceruza fölött használom, ad egy plusz hangsúlyt és rögzíti is a szálakat, egész nap tart, szóval szuper.
    És a legnagyobb szerelmem az Estée Lauder pirosító Pink Tease árnyalatban innen a piactérről. Álomszép szín, és még pirosító nem mutatott ilyen természetesen rajtam, lehetetlen elrontani.

    VálaszTörlés