BLOGKERESŐ

2021. július 1., csütörtök

11 éves a Krémmánia - Írj véleményt és nyerj!

Ma 11 éves a Krémmánia! Nagyon hálásak vagyunk, hogy Ti mindvégig itt voltatok velünk, és ezúton is köszönjük nektek ezt a 11 csodálatos évet! 🤍

2021-ben már ezekkel a számokkal büszkélkedhet az oldal:
 • Több, mint 123 000 termék.
 • 983 852 vélemény (és 113 956 megjegyzés).
 • 303 602 eladó termék, amiből 286 687 már gazdát cserélt.
 • A múlt hónapban pedig több mint fél millióan látogattatok meg minket, és több mint 5 millió oldalt néztetek meg.Na de a számok után jöjjön is a lényeg, a játék! A szülinapi ünneplés most már több, mint egy évtizedes hagyomány itt az oldalon, így természetesen idén is készültünk szuper nyereményekkel és a szokásos játékkal. :)

Idén 4 féle olyan dolgot választottunk nektek, amikről úgy gondoltuk, hogy örülnének nekik:

1. Philips Lumea IPL 9000 BRI958/00Az otthoni szőrtelenítőgépek csúcsát jelenleg az IPL szőreltávolítók jelentik, mi is szeretjük őket (itt írtunk nektek a vele kapcsolatos tapasztalatainkról) és az a szuper hírünk van, hogy a Philips felajánlotta nyereményként a márka egyik csúcsmodelljét, mellyel a visszanövő szőr mennyiségében 3 kezelést követően akár 92%-os csökkenés mutatható ki. Ki ne örülne egy ilyen szuper gépnek? 😍

2. Nabla Side By Side Nude Palette: Álomszép színek, mesés textúrák, hihetetlen pigmentáltság és sok-sok Krémmániás rajongó jellemzi a Nabla szemhéjpalettáit, melynek az egyik legutóbbi kiadását nyerhetitek most meg. A Side By Side egy csodaszép nude színösszeállítás, mely 16 nude és nude árnyalatokkal harmonizáló szemhéjpúdert tartalmaz.

3. St. Tropez Kezdő Önbarnító Szett XL: A St. Tropez önbarnító termékei méltán világhírűek, és a Krémmániások körében is igen népszerűek, ezért a tizenegyedik szülinapunkra a felhasználóink legkedveltebb St.Tropez termékeit, a Self Tan Purity Mini Önbarnító Arcpermetet (14 ml), a Self Tan Classic Önbarnító Habot Testre (240 ml), a Kétoldalas Applikátor Kesztyűt és a Gradual Tan Watermelon Infusion Hidratáló Önbarnító Testápolót (50 ml) tartalmazó szettet választottuk nektek.

4. Bármi a Skinsmart.hu-ról, amit választasz: Apolka mint eddig mindig, a tizenegyedik szülinapunk kapcsán is gondolt ránk, így a szerencsés nyertes bármilyen bőrápoló terméket választhat a Skinsmart.hu-ról. A Paula's ChoiceNiodHylamideThe Ordinary, Skintegra vagy Geek&Gorgeous termékeiből választhattok.


A szabályok pedig a következők (a KM-es pontokról és szintekről itt olvashatsz):
 • 2x eséllyel indulsz, ha már most is (vagyis a játék kezdetén) Krémkedvelő vagy, és írsz legalább egy véleményt a játék alatt.
 • 4x eséllyel indulsz, ha már most (vagyis a játék kezdetén) is Krémmániás vagy.
 • 12x eséllyel indulsz, ha már most (vagyis a játék kezdetén) is Krémek Krémje vagy.
A játékba való nevezéshez fontos, hogy kitöltsétek a lenti, egyszerű űrlapot is. Így biztosak lehetünk benne, hogy csak az aktív Krémmániások között sorsolunk, illetve az ajándékok elosztásánál is próbálunk majd úgy sakkozni, hogy lehetőleg mindenki azt kapja, aminek igazán örülne. :)A játék egész július hónapban tart, aug 2.-án sorsolunk a random.org segítségével, és e-mailben értesítjük a szerencsés nyerteseket!

Nyertesek: Zsuzsi216, tulokvio, LorettaKarina, Rozsaszinponilo


Köszi mindenkinek ezt a csodás 11 évet! :)


14 megjegyzés:

 1. Szuper nyeremények! 😍 Drukkolok mindenkinek, legfőképp magamnak. 🤪🤫

  VálaszTörlés
 2. Boldog születésnapot kívánok 💥🥧💞

  VálaszTörlés
 3. Boldog szülinapot, Krémmánia!

  VálaszTörlés
 4. Isten éltesse a Krémmániát!
  Köszönjük a hosszú évek óta tartó munkádat Évi!

  VálaszTörlés
 5. Boldog szülinapot!További sok sikert!

  VálaszTörlés
 6. Még sok-sok szülinapot kívánok, a mindennapi kenyerem vagytok!

  VálaszTörlés
 7. Boldog, soha véget nem érő sikerekben gazdag születésnapot kívánok nektek Krémmánia!

  VálaszTörlés
 8. Még sok boldog Krémmániás szülinapot!

  VálaszTörlés
 9. Köszönjük az elmúlt 11 évet, sokat segített a tudatos vásárlásban!

  VálaszTörlés
 10. Boldog Születésnapot Krémmánia! A google után ti vagytok a legnagyobb találmány ami az interneten létezik. ami nálam nagy szó, mert zene függő vagyok, de a jutyub is csak 3. a sorban :D Egy kalappal mindenkinek!

  VálaszTörlés
 11. Boldog szülinapot kívánok!

  VálaszTörlés
 12. Sok boldog szülinapot kínánok! :)

  VálaszTörlés
 13. Ohh, szuper nyeremények..sok sikert mindenkinek 🙂

  VálaszTörlés
 14. Köszönöm, hogy vagytok! ❤️

  VálaszTörlés