BLOGKERESŐ

2021. július 6., kedd

Havi kedvencek - 2021 június

Hurrá, júliusba (vagyis a Krémmánia szülinapi hónapjába) léptünk! Jöjjenek az előző hónap havi kedvencei! :)

(Ebben a hónapban főleg régi legek szerepeltek a havliegek alapját képező arcápolás kategória TOP 50-es listáján, így az most kimaradt.)

Testápolás & parfüm



Dove Nourishing Secrets Soothing Summer Ritual Tusfürdő: A hónap legnépszerűbb testápolási terméke ez az aloe verát és rózsavizet tartalmazó, hidratáló hatású tusfürdő lett, ami vélemények szerint könnyen felhabosodik, jól tisztít, és egyáltalán nem szárít, az illata pedig kellemesen frissítő.
Balea Krémdezodor Nátronnal: Ez az alumíniummentes krémdezodor is nagyon népszerű volt júniusban a véleményezőink körében. Azt írtátok róla, hogy nem hagy nyomot, nem csapja ki a bőrt, jól kenhető és finom, visszafogott illata van és persze a hatása is jó.
Nivea Floral Paradise Tusfürdő: Nem csak nekem, de nektek is nagyon bevált a Nivea limitált tusfürdője, ami kellemes, virágos, kicsit bogyós-gyümölcsös illatot kapott és összességében egy nagyon nyárias darab, hidratáló hatással és géles állaggal.
Thierry Mugler Angel Nova EDP: A hónap illata a gyümölcsös-virágos Angel Nova lett, ami a vélemények szerint egy igazi vidám, nyári illat.


Hajápolás



Imperity Organic Midollo Di Bamboo Light Crsytal Serum: Erről a nem zsíros állagú, folyékony hajolajról azt írtátok, hogy jól megszünteti a szálkásodást, szép fényt ad a hajnak és könnyű viseletű marad tőle a haj, ráadásul nagyon kiadós.
Nivea Fresh Revive 3in1 Szárazsampon Sötét Hajra: A vélemények szerint nem ragad, nem hagy foltokat, könnyen használható és mindent hoz, ami elvárható egy szárazsampontól, bár páran nehezményeztétek, hogy kissé túl erős az illata.
Tresemmé Hajszínkiemelő Pakolás: Ez a pakolás színpigmentekkel segít a hajszín megőrzésében, ragyogóvá tételében és táplálja a hajat, ami a vélemények szerint csodás puha és fényes hajat eredményez. Mivel kvázi hajszínező, ezért folyamatosan engedi a színét, amikor víz éri a hajat és fokozatosan kopik ki hajmosások során.
Ziaja Kecsketejes Hajerősítő Hajbalzsam: Azt írtátok róla, hogy nagyon jól beépíthető a CGM rutinba, ráadásul szuperül hidratál, jók az összetevői és jó az illata.


Smink



Lancôme Lash Idole Szempillaspirál: A hónap legje lett ez a szilikonkefével ellátott szempillaspirál, mellyel szépen szétválasztott, természetes hatású, puha pillákat lehet elérni. A tapasztalatok szerint a zselés állaga miatt könnyen felvihető és gyerekjáték építeni, az asszimetrikus kefével pedig az egész szempillaív könnyedén elérhető.
Essence The Glowin' Golds Caring Shimmer Lip Oil: Kellemes illatról, optikai ajakdúsító és szuper hidratáló hatásról számoltatok be ennek a limitált termék kapcsán, ami szerintetek nem is olaj, hanem inkább átmenet az olaj és a szájfény között. 
Revolution Forever Flawless Eyeshadow Palette - Allure: Gyönyörűszép, egymással remekül kombinálható csillámos és matt árnyalatok kerültek ebbe a palettába, igaz, páran panaszkodtatok amiatt, hogy a csillámos árnyalatok eléggé potyognak.
Catrice True Skin Mineral Loose Powder: Kifejezetten finom állagú és természetes bőrfényt adó púder, ami egyáltalán nem poros hatású és nem lesz teljesen matt, viszont megfelelően fixálja a sminket, így kevésbé zsíros bőrön abszolút befutó lehet sminkfixálásra.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban?

1 megjegyzés:

  1. Te jó ég, már a nyár közepe és szerencsére tomboló kánikula!
    Van egyezés is a fenti kedvencekkel, a Catrice púdere nálam is sikert aratott.
    A fürdőszobában a kedvencem a Tree Hut rózsás tusfürdője lett. A márkát még csak most fedeztem fel magamnak és mindjárt sikerült is belopnia magát a szívembe, csudajó illatú fürdőtermék.
    Az arcápolásban továbbra is nagy kedvenc a Nuxe Super Serum (10), lassan a végére érek, nagyon szeretem.
    A sminkek között két termék mindent visz. Az egyik a Sensai Silky Bronze fényvédős kompaktja, szép is, jó is, csak dicsérni tudom. A másik csak nekem új, ez Tom Ford 09 Coral árnyalatú rúzsa, először csak mintát kaptam belőle, de annyira tetszett, hogy most már rendes kiszerelésben is beszereztem, nem tudok vele betelni, nagyon szép, vibráló nyári szín.
    Illatból a Chanel Coco Mademoiselle idei nyárra kiadott új testpermetét használtam a legtöbbször.

    VálaszTörlés