BLOGKERESŐ

2021. augusztus 31., kedd

Havi kedvencek - 2021 augusztus

Elérkeztünk a nyár végéhez, vagyis eljött az ideje az augusztusi kedvenceitek számbavételének!

Arcápolás


Az Isana AHA Peeling Koncentrátum 6%-os glikolsavas készítményről gyanús, hogy még sokat fogunk hallani. Nehéz belekötni, olyan szuperek az összetevői, árban pedig szinte verhetetlen (igaz, csak 30 ml-es, de mint tudjuk, hámlasztóból az sem kevés), és még nem is a világ másik feléről kell online megrendelni. A csupa ötcsillagos visszajelzések szerint is szuperül teljesít, teszi, amit egy savas hámlasztónak tennie kell.
A Skintegra Atomic a double cleansing kedvelőinek lehet kiváló választás, az olajos lemosó ugyanis nagyon jól oldja a szennyeződéseket, sminket, fényvédőt, és megfelelően lemosható a bőrről is. Illatanyagmentes, olajos textúrája masszírozásra, vízzel keveredve tejes lotion állagúvá válik. Értékelése eddig ötcsillagos, INCI-je példás.
A Geek & Gorgeous 101 Stress Less a márka cicás újdonsága, ami nálunk is egyből az érdeklődés középpontjába került. A géles állagú készítmény az irritált bőr számára adhat nyugtatatást, 0,2% béta-glükán tartalma regeneráló, sebgyógyító hatású, 0,3% madecassoside tartalma pedig a bőrnyugtatás, regenerálás szupersztárja. Emellett hidratálás és anti-aging szempontból is érdemes lehet érzékeny bőrűeknek a rutinba betenni. 
Az ehavi négyes egy csaknem teljes arcápolási rutint is kiadhatna, aminek a Hada Labo Tokyo Lotion No.1 Super Hidratáló Arcápoló méltó zárása. 4,82-es értékelésű a géles állagú alap hidratáló krém, visszajelzéseitek szerint nagyon kellemes az állaga, szépen felszívódik, megfelelően hidratál. Rétegezős rutinban is jól működik, és sminkelni is lehet rá.

Testápolás & parfüm



Az Uriage Bariésun Napozás Utáni Testápoló Spray úgy tűnik, jól vizsgázott a nyáron, kipróbálói rendre elégedettek voltak bőrnyugtató, ápoló hatásával. A lepirult bőrt nagyon jól nyugtatja, spray kiszerelése pedig pozitívum volt egyrészt amiatt, hogy kellemesebb volt a lepirult bőrt nem tapogatni, másrészt a hátat és más, nehezebben elérhető testrészeket is könnyű volt befújni vele. Szép egyenletesen oszlatja el a készítményt, nem szükséges még kézzel elkenegetni.
Két tusfürdő is havi kedvenc lett, egyikük a Fa Get Spiritual Tusfürdő, ami igazi nyári, virágos illatot kapott. A márka más tusfürdőihez hasonlóan ez is szépen tisztít, amihez nem kell belőle sok, illata intenzív, és azt írtátok róla, a bőrötöket sem szárította, ami igazán pozitív.
Pontszámokat nézve az előzőnél is jobban teljesített az Isana Feel Pretty! Tusfürdő, a sünis cukiság gyümöcsös-levendulás illata kellemes, ám nem tartós, mint tusfürdő megfelelően tisztít, nem irritál. Hozza, amit egy drogériás tusfürdőnek hoznia kell.
Augusztus kedves illata a Lattafa Ana Abiyedh Rouge EDP lett, amit többen is Maison Francis Kurkdjian ikonikus Baccarat Rouge 540 nagyon jól eltalált dupe-jának hirdettetek ki. A közel-keleti parfümmárka illata persze töredékáron elérhető az eredeti parfümhöz képest, ha az 540 bejött, érdemes lehet ezt is levadászni online.

Hajápolás



Az erősen sérült, száraz hajra szánt Schwarzkopf Gliss 7 Sec Express Repair Ultimate Repair Hajpakolás sokatoknak segített, hogy a haj puhább, ápoltabb és könnyebben fésülhetőbb legyen. Tapasztalataitok alapján nem zsírosítja a hajat, ellenben selymesebb tapintású lesz tőle.
Igazán elégedett vélemények olvashatók a Herbal Essences Pure Aloe + Avocado Oil Samponról, a szulfátmentes, szilikonmentes készítmény nem gubancolja a hajat, megfelelően tisztítja, száraz hajúaknak szépen ápolta a frizurát, míg más a hajtőnél zsíros, hajvégeknél száraz hajának kapott megfelelő ápolást általa. 
A mélytisztító Eleven Australia Deep Clean Shampoo eddig csupa ötcsillagos értékelést kapott, kipróbálói odáig vannak tőle, mennyire ápolt, puha tapintású, selymes lett. Jobban kezelhető tőle a haj, és persze megfelelően tisztít is.
A Garnier Fructis Banana Hair Food Hajbalzsam esetén sokatoknak tetszett az illata, és elégedettek voltatok ápoló hatásával is. Sokan írtátok, hogy puha, lágy tapintású lett tőle a haj, igaz másoknál a kifésülhetőséget segíthette volna picit jobban is. Mennyisége kiadós, ár-érték arányban jó kis dorgériás termék.

Smink


Nyári limitált kiadás a Catrice Bronze Away To... Baked Bronzing & Highlighting Paletta, mely véleményeitek alapján a lebarnult, illetve az alapból is barnább bőrön mutat a legszebben. Tartóssága szuper, szépen építhető iaz árnyalás, és persze szemhéjpúderként is megállják a színek a helyüket.
A márka egy másik terméke, a Catrice 48H Power Stay Brow Gel is havi kedvenc lett, ami a vélemények alapján valóban egy szuper tartós szemöldökszínező, igaz applikátora hagyott kívánni valót maga után, úgy tapasztaltátok, sok színt vesz fel, szebb eredményt kaptatok ecsettel. Hézagokat, hiányosságokat is szépen kitölti, abszolút kipróbálásra érdemes.
A RIVAL loves me Színjavító Korrektor a sötét karikák elfedését ígéri, és véleményeitek szerint ezt szépen teszi. Ár-érték arányban elégedettek voltatok vele, fedése megfelelő, kényelmes a bőrön, és többen is írtátok, hogy nem ül bele a szem körüli ráncocskákba sem.
Az Aden Cosmetics Szempillaspirál Alap jelenleg 4,42-es értékelésen áll, véleményeitek szerint valóban szépen dúsítja, hosszítja a szempillákat anélkül, hogy összetapasztaná azokat, és a fekete spirál színét sem fakítja.

Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban?


1 megjegyzés: