BLOGKERESŐ

2021. augusztus 5., csütörtök

Legendás kozmetikumok: Revox Just Salicylic Acid

Az utóbbi évek nagy feltörekvő márkája arcápolási fronton egyértelműen a Revox volt - több tucat lelkes véleményt írtatok a termékeikhez, a legtöbbet pedig eddig a szalicilsavas hámlasztójuk kapta, ezért most ezt néztük meg Nektek közelebbről. ☺



Revox Just Salicylic Acid (1999 Ft / 30 ml) egy 2% szalicilsavat (BHA) tartalmazó kémiai hámlasztó szérum, ami segít felvenni a harcot a problémás bőr ellen.

A márka népszerűségének fő oka, hogy a manapság olyan divatos magas hatóanyagtartalmú-olcsón megvásárolgató koncepciót megfejelik azzal, hogy könnyen el is érhetőek a termékeik - a népszerű bőrápolási alkotóelemekből álló 12 féle Revox arcszérum a drogériába besétálva beszerezhető, nem kell online rendelni és nincs belőle készlethiány sem.

A Just Salicylic Acid INCI listája is igen rövidke, mindössze 9 elemből áll. A termék kulcsösszetevője természetesen a Salicylic Acid, mely pattanások és mitesszerek ellen az egyik leghatásosabb ma ismert, helyileg használt összetevő. Egyrészt az AHA-savakhoz hasonlóan kémiai hámlasztó, azonban az AHA-kkal ellentétben nem vízben, hanem zsírban oldódik, így képes a pórusok belsejében is hámlasztani, ezzel mintegy „kitisztítva” azokat. Mivel a sav feloldja a bőr külső rétegének sejtjei között a kötéseket, így eltávolítja az elhalt hámsejteket és a felhalmozodott faggyút. Másrészt a szalicilsav hatásos gyulladáscsökkentő is, ami szintén fontos a pattanások kezelésében.


A hámlasztót eddig 145-en véleményeztétek, és ezek a fő tapasztalataitok:

Pro:
  • olcsó
  • nagyon gyorsan beszívódik, nem ragad
  • nem irritálja a bőrt
  • sokatoknál látványos eredményt hozott a mitesszerek, pattanások kezelésében
Kontra:
  • nincs ☺


Összességében: Ez a termék nem csak olcsó és könnyen beszerezhető, de a papírforma és a gyakorlat szerint is nagyon sokat tud segíteni a kombinált/zsíros bőr tipikus problémáin: a mitesszereken, pattanásokon, sőt a bőrzsírosságon. Kezdő hámlasztóhasználóknak is tökéletes!


Ti próbáltátok már? Szeretitek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése