BLOGKERESŐ

2021. október 4., hétfő

Havi kedvencek - 2021 szeptember

Ahogy már megszokhattátok, most is kedvencekkel búcsúztatjuk az elmúlt hónapot :) Hello október!

Arcápolás


Épp csak megjelent, máris havi kedvenc lett a CeraVe Hidratáló Tisztító Olaj, aminek illatmentes formulája hidratáló olajokat, ceramidokat és aminosavakat is tartalmaz. Nem érdemes összekeverni a olajos lemosókkal, ez inkább önmagában, vagy az arctisztítás második lépéseként használatos. Olajos állaga vízzel kérmes, enyhén habzó lemosóvá válik. 
A Revox Just Vitamin C 20% tiszta C-vitamint tartalmazó, épp ezért hűtőben tárolandó, 1-2 hónap alatt elhasználandó szérum, egészen ütős vitamin mennyiséggel. A többség szerint szépen felszívódik, nem ragacsos, elfér fényvédő alá is, és pigmentfolthalványító, bőregységesítő képességét is megvillanotta.
A Cosrx Full Fit Propolis Synergy Toner 72 százalék propoliszt tartalmaz, mely igazoltan gyulladáscsökkentő, baktériumellenes hatású összetevő. Víznél picit sűrűbb, szépen eloszlatható, nem ragacsos, jól felszívódik és szuperül hidratál. Többek között ezeket írtátok róla, és azt is, hogy tényleg jól leviszi a bőrgyulladást.
Az Isana Pure 24H Creme egy igazi jóáras, drogériás kis kedvenc lett, mely tartalmaz niacinamidot és panthenolt is. Illatmentes, könnyed állagú, eddigi véleményezői szerint szépen felszívódó alapkrém, melytől nem fénylik a bőr. Volt, aki a The Ordinary NMF hidratálójához hasonlította.


Testápolás & illat



Nincs ősz sütőtökös-vaníliás illat nélkül, amit esetünkben a The Body Shop Vanilla Pumpkin Shower Gel szervírozott. A limitált kiadású tusfürdőnek dicsértétek állagát és habzását is, és természetesen szépen tisztítja a bőrt anélkül, hogy szárítaná azt. De mégis, ami miatt verhetetlen, az az isteni, őszhöz passzoló illata.
Az Oriflame Swedish Spa Ocean Foam Tusolózselé érdekessége, hogy bár kinyomva zselés állagú, vízzel érintkezve jókora habot képez, ami nagyszerűen eloszlatható és szép selymessé varázsolja a bőrt.
A Vintage Beauty Luxus Szappan Mákolajjal olívaolajat és kókuszolajat is tartalmaz, ennek is köszönhető, hogy azt írtátok, egyáltalán nem számít, miközben habja szuper krémes. Illata kellemes, nem tolakodó.
A havi kedvenc parfüm a Pascal Morabito Noir EDP lett, amit az oudos niche illatokhoz hasonlítottatok. Tömjénes, füstös, édeskés, bőrös illata van, ami jól működik férfiakon és nőkön is. Tartós, igazi téli illat, dögös, szexi, buja.


Hajápolás



A hajápolók közt az egyik szeptemberi kedvenc az Olaplex No. 6 Bond Smoother lett, a hajformázó krém, ami ápolást, simítást, puhaságot ad a hajnak, a véleményeitek szerint pedig mindez nem csak ígéret. Többen szett részeként próbáltátok ki, kiemeltétek, hogy nagyon keveset elég belőle eloszlatni a törölközőszáraz hajon, máskülönben elnehezítheti.
A Kérastase Blond Absolu Huile Cicaextreme egy szőke hajra kifejlesztett hajvégápoló olaj, melyből egészen picike mennyiség is már érezhető ápolást ad a hajszálaknak. Nedves és száraz hajon is jól működött kipróbálóinál, puha tapintásúvá, fényessé tette a hajkoronát.
A megújult Baba Sampon Sérült és Száraz Hajra Avokádóolajjal is havi kedvenc lett, azt írtátok róla, szép puhává tette hajatokat, nagyon jó az illata, amit még szárítás után is sokáig lehet érezni, és egészen kiadós meennyiség lapul belőle a flakonban.
A Garnier Botanic Therapy Coco Milk & Macadamia Balzsam egy száraz, töredezett hajra kifejlesztett balzsam, sűrű, krémes állaggal. Elégedettek voltatok nemcsak illatával, de ápoló hatásával is, a hajat sokatoknak puha tapintásúvá tette és szép fényt adott neki.


Smink


A Sensai Intense Lasting Colour Rúzs méltán kiérdemelte, hogy havi kedvenc legyen, hisz csupa szuper értékelés érkezett rá eddig. Mint írtátok, nagyon tartós, gyönyörűek a színek, szépen illeszkedik a bőrhöz, nem szárít, és ha kopik, azt is elegánsan teszi. Többetek szerint más, itthon ismertebb presztízs márkák rúzsait is kenterbe veri.
A RIVAL loves me HD-Gels On The Go körömlakk úgy tapasztaltátok, nagyon gyorsan szárad, valóban gélhatású, és egy rétegben is már szép fedést nyújt. Ár-érték arányban jó kis lakk, de fedőlakkot esetében is érdemes használni.
A Catrice Clean ID Hydra Volume Szájfény picit hűsítő, bizsergető érzést ad felvitel után, színei pedig visszafogottak, kellemesek. Többen is írtátok, hogy nem durván ragacsos, kényelmes viselni, és mintha valóban teltebbnek tűnnének tőle az ajkak. 
A Maybelline Lash Sensational Sky High Waterproof Szempillaspirál többeteknél is jól vizsgázott, tekintve, hogy nem potyogott, nem kenődött a bőrre, felvitelét azonban ki kell tapasztalni, hogy hosszú, dús pilláink ne legyen póklábszerűek. Lemosásához micellás víz nem biztos, hogy elég, valóban nagyon tartós.


Nektek mik voltak a kedvenceitek ebben a hónapban?

1 megjegyzés:

  1. Óó, megint egyik fent említett termékhez sem volt eddig szerencsém, az Oriflame tusolózselé fel is keltette az érdeklődésemet:)
    A fürdőben ismét eljött a nagy fürdőhabozások ideje, hamarosan sok újdonság lesz ebből. Az elmúlt hetekben a Kneipp Badekristalle Schlaf Schön és az Altapharma váll és hátfájásra való fürdősója voltak a nagy felfedezéseim. A kézmosáshoz pedig a Dettol grapefruitos kézmosógélje volt kellemes meglepetés.
    Smink, smink, smink... gyönyörű őszi kollekciók, a Dior és a Chanel fej fej mellett, aztán végül mégis a Chanel került ki győztesen: az Ombre árnyaltú pirosító illetve a Lamé Acier szemhéjlakk igazi kincsek a neszesszerben.
    Körömlakkból is már átváltottam az őszies színekre, az Anny Vivid Toffee árnyalatú lakkja az aktuális kedvenc, sokkal szebb körmökön, mint az üvegben.
    Parfümből legtöbbször az MFK Aqua Vitae Cologne Forte illatát használtam.

    VálaszTörlés